Tak for denne gang og på gensyn

Blue Microphone

16 afsnit er det blevet til –  fordelt over 16 mandage. Det hele startede tilbage i december, hvor vi blev enige om at lancere et podcast. Grundet tekniske vanskeligheder, og en afstand på tre timer i bil, kom vi først rigtig igang i januar, hvor første episode blev udgivet.

Det er tankevækkende, hvor meget vi har rykket os siden den første korte episode, og det giver mig troen på det kun bliver bedre i anden sæson. Vi har i hvert fald begge fået nye mikrofoner fra Blue (modtaget som pressegave), som er den i ser på billedet, og jeg forestiller mig kun det forbedrer lyden fra nu af. Pæn er den i hvert fald også at se på.

Blue Microphone

Sæsonens sidste afsnit blev optaget i Milano, hvor vi jo tilbragte en hel weekend (som I kan læse mere om her). Kl. var 22.30 og vi var godt trætte, hvilket man måske kan fornemme. Vi griner i hvert fald utrolig meget og er lidt ved siden af os selv. Måske er det også følelsen af at afslutte noget rart med en god mavefornemmelse. Nu har vi en hel sommer til at finde på nye emner og vinkel.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/321564487″ params=”color=57955d&auto_play=true&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Som I kan høre i ugens episode gør vi nemlig status over denne sæson, og så taler vi lidt om vores forventninger til sæson to. Jeg kan ikke helt finde ud af om vi er enige, haha, men vi har heldigvis god tid til at blive det.

Blue Microphone

I skal endelig ikke holde jer tilbage med kommentarer, ris og ros eller andet feedback. Vi er blevet så glade for formatet, og jeg har stadigvæk et håb om, at de af jer, der ikke har givet det et lyt endnu, vil gøre det. Jeg forstod ikke podcasts før jeg engang lyttede til et afsnit. Siden da har jeg været fan. Det handler om at prøve noget nyt og gøre det til en vane. En utrolig rar vane, vel og mærke.

Tusind tak for den gode opbakning. Det har været en succes og vi slået os fast som et podcast mange lytter til i deres hverdag. Det er jeg mere end stolt af. Vigtigst af alt synes jeg det er sjovt. Jeg elsker at optage og debattere emner, der rører sig i vores liv og samfundet.

I kan lytte til alle tidligere episoder her via Itunes, og husk endelig at anmelde det, hvis I har kunne lide det.

Farvel og tak for nu – og selvfølgelig på gensyn 😉


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag, samt Snapchat (danica_chloe).

Skriv en kommentar