Den dér helt specielle følelse

Hørsengetøj

reklamelinks

Lige et sent god formiddag herfra. Dagen er startet lige lovligt langsomt, hvilket betød vi kom for sent til fødselsdag i børnehaven. De var i hvert fald smuttet, da vi ankom, så Sylvester og jeg blev enige om han så måtte komme med mig på arbejde. Det synes vi begge to var en herlig idé.

Så her sidder vi nu. Han med sin malebog og mig med computeren, så jeg lige kan få noget arbejde for hånden inden vi forhåbentlig kan nyde solen lidt senere i dag.

Hørsengetøj

Hørsengetøj

Men det var slet ikke det som indlægget skulle handle om. Jeg er nemlig en søvnelsker og værdsætter min søvn så forbandet meget man tror det er løgn. Også selvom nætterne driller og jeg ofte har mareridt. Vores soveværelse skal være alt andet end forstyrrende, jeg skal gennemgå mine faste soveritualer og vigtigst af alt skal udstyret være i orden.

Vi har nemlig investeret i nyt hørsengetøj og det er en drøm at sove i. Jeg har altid troet det udelukkende var pænt at se på, men det er tilmed virkelig behageligt at ligge i, og det er trods alt det vigtigste i sidste ende.

Hørsengetøj

Vores nye sengetøj er fremstillet det fineste franske hør, som både er nemt at vedligeholde og som gerne skal holde sig pænt i rigtig mange år. En investering om man vil. Derudover absorberer hørsengetøjet fugt og transporterer kropsvarme væk. Det gør at det altid føles køligt og blødt, hvilket jeg elsker. Især her om sommeren.

Vores sengetøj kan findes her. Ved brug af koden 351101 får I 40 % på det lige nu (gælder også på næsten alt andet hos Ellos), men det ser ud som om koden udløber til midnat. Ellers er det også nedsat med 50 % i den fine mørkeblåfarve her.

OBS: Der er 25% rabat på tøj, sko, accessories, bolig og indretning med koden 355447. Gælder til og med 25. juni 2017 hos Ellos.

Hørsengetøj

Der var også en læser, der spurgte om det ikke blev for varmt med hør, og det må jeg sige nej til. Hvis det stod til mig fik vi også et hørlagen, men det kommer måske med tiden. Man sveder slet ikke på samme måde. Nu sover jeg også med en silkesommerdyne, hvilket selvfølgelig hjælper yderligere på sovekomforten, men hørsengetøj kan virkelig anbefales. Bare et lille mandagstip.

Ha’ en dejlig solskinsdag og husk at kigge forbi senere i dag ❤️


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

 1. Hvor er det bare et flot sengesæt. Det kunne jeg nu godt finde på at købe – det ser bare så sommerligt ud!
  Og hvor hyggeligt at have Sylvester med på arbejde 🙂

 2. Og det var mig, der spurgte om det der med varmen.. 😊 Men du er ved at have overbevist mig! 😉 Dog findes det ikke med ekstra længde, kan jeg se. Synes nogle gange, at der er rigeligt med plads i dynebetrækkene, så der med ok succes kan proppes en 220 cm lang dyne i – men hvordan vil du vurdere dette? Og SÅ spørger jeg ikke mere om det sengetøj! 😄

  1. Du spørger alt det du vil 😘

   Er det ikke med ekstra længde? Det er nemlig for langt til vores dyne på 200 cm. Selv efter vi har vasket det. Det burde slet ikke være noget problem 🙂 Jeg troede egentlig de fleste lavede dynebetræk til 220 cm. og det kun var i DK vi havde til 200 cm, men måske har jeg hørt forkert? 🙂

   1. Jeg tror aldrig, jeg har sådan hørt om noget på den front.. har i hvert fald aldrig registreret det. Men min mand er nemlig 203 cm, og derfor har vi dyner med ekstra længde. Altså, ikke at jeg decideret har brug for det med mine 169 cm, men det er eddermame dejligt med en laaaang dyne! 😀
    Tak for svar! 😘 Jeg kan godt se, de må på ønskelisten nu..