Se min kjole..

GANNI Monette Georgette

reklamelinks

.. som egentlig er et todelt sæt fra GANNI. Jeg er normalt ikke frontrunner, når det kommer til nye ting, men lige præcis det her sæt forelskede jeg mig SÅ meget i, at jeg købte det samme dag det blev udgivet på webshoppen.

Det er allerede et nyt yndlingssæt, som jeg kommer til at bruge meget det næste stykke tid. Er jeg den eneste, der elsker sæt?

GANNI Monette Georgette

GANNI skjorte her og GANNI nederdel her


Billederne er alle taget i går, da Rasmus kom hjem. Måske kan man ikke se det, men han laver altid sjov, når han tager de billeder, og jeg griner som regel overdrevet meget (med mindre jeg retter ham og han bliver fornærmet..). Men i går var én af de sjove fotosessions.

Det er lidt vanskeligt med billeder til tider, da man ikke lige kan gå udenfor en dør, når man har et barn herhjemme, men heldigvis er vores nye mørkegrønne væg meget fotovenlig.

GANNI Monette Georgette

Skoene er mine nye hvide SUPERGA sneakers, som jeg allerede nu har gjort mindre hvide. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at holde dem rene. Var det ikke noget med, at man kunne købe et sneakers-rensesæt engang, som kunne kurere alle beskidte sko?

GANNI Monette Georgette

Rigtig god onsdag herfra! Jeg har (desværre) en lidt lang to-do liste, men jeg tager det i små bidder. I går gik der totalt koks i min kalender, hvilket endte med jeg skulle tage mig en ufrivillig pause på 45 minutter.

Det endte heldigvis med at blive ret så afslappende med frisk juice og svampet brownie. En lille reminder om, at vi ikke altid har kontrol med de ting, der sker i vores liv, og at vi lige så godt kan omfavne dem, når det ender med små afbræk på lange arbejdsdage.

Husk at kig herind igen i aften, når jeg har dagens STATUS indlæg klar til ❤️


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Skriv en kommentar

 

9 kommentarer

 1. Gå ind i footlocker i starten af strøget (fra Rådhuspladsen) og spørg efter Nanna. Hun har det perfekte middel som gør at sko forbliver rene. Hendes kolleger ved det nok også, men lige hende er ægte sko freak!
  Jeg overvejer meget at købe samme sæt. Jeg har en kjole derfra som jeg ret godt kunne tænke mig var todelt. Det er bare rart at kunne dele det op nogle gange

  1. TAK 😘 Hun lyder som en person, jeg skal have fat i.

   Præcis. Det er nemmere med sæt, fordi man også kan bruge dem hver for sig. Det er selvfølgelig lidt dyrere, men også det værd 🙂

 2. Jeg kan tydeligt huske mine hvide teenage-sko fik en tur med noget hvidt’er. Sikkert noget kemisk skidt men hvide blev de. Griner lidt ved minderne.
  Brownie og juice burde ligge som en fast pause på 45 min hver travl dag.

  1. Haha, jeg håber på noget mindre kemisk, men som stadigvæk virker 🙂

   Præcis! Man kan aldrig få for meget juice eller brownie!

 3. Hvor er det et fint sæt – er vild med farverne. Og væggen fungerer virkelig godt til at tage billeder ved 🙂