Søndagsbekendelser

flensborg

Et lille hej fra Flensborg, hvor jeg bruger et par dage med hende her, hende her og hende her. Vi har lært byen at kende takket været verdens bedste guide, spist os mætte i ”Fischbrötchen” på Ben’s Fischhütte og drukket masser af Flensburger.

Senere i dag skal vi gå en tur langs vandet og havnen, hvilket jeg naturligvis glæder mig til. Jeg elsker alt kulturelt og føler først, jeg lærer en by rigtig at kende, når jeg får lidt historie med. Vi skulle egentlig have været ude med en vandflyver lige om snart og se Flensborg fra oven, men grundet lidt blæsende vejr i dag, er det desværre aflyst.

img_6732

Lige om snart skal vi heldigvis spise på Hotel Hafens restaurant, som er ny men allerede meget populær hernede. Vi bor på selvsamme hotel og det er fantastisk! Jeg skriver det her blogindlæg fra mit skrivebord med udsigt over vandet. Det er inspirerende!

Jeg er hjemme igen i morgen aften, hvorefter jeg er tilbage på normal blogtid. Jeg kan godt mærke bloggen bliver lidt nedprioriteret de her dage. Ikke af lyst, men fordi jeg er mere udenfor end indenfor.

Nu til ugens søndagsbekendelser.

1. Jeg har nok undervurderet mit overskud i forhold til to rejser på én uge. Hvor rart det end er og hvor meget jeg end lærer, så bliver man også lidt kvæstet. Men det er på den gode måde, og jeg glæder mig allerede nu til vores lille familietur til Prag.

2. Jeg synes godt nok der sker mange sindsyge ting i blogverdenen for tiden. Jeg tænker bl.a. på anmeldelsen af Trine fra Lortemor. Wauw! Det synes jeg simpelthen er så grænseoverskridende og synd, og jeg forstår godt hun lukker bloggen ned som følge heraf. Jeg vil gøre det samme.

3. Den her uge har været lidt svær på den økonomiske front, og jeg har det næsten dårligt med at skrive det herinde, da jeg virkelig forsøger at tilegne sådanne ting så lidt opmærksomhed som muligt. Der er ingen grund til at dvæle ved det. Til gengæld er jeg blevet meget mere cool omkring det. Jeg har efterhånden lært, at det ikke nytter at gå i panik. Det skal nok vende igen.

4. Tysk mad smager overraskende godt. Min fornemmelse er, at de elsker alt med fisk, gedeost og alkohol. Den kan jeg være med på.

5. Man skal altså heller ikke undervurdere hvor hyggelig en by Flensborg er. Den har det hele. Alt fra Rosenstrasse, der er deres svar på Strøget, de små hyggelige baggårde, masser af historie (som flere af jer måske kender fra Historien om Danmark), øl til gode priser, den smukke fjord og masser af lækker mad. Ofte behøver man ikke at tage langt væk for at opnå feriefølelsen.

6. Jeg er SÅ glad for min blomstrede kjole, som I kan se på ovenstående billede. Først syntes jeg, at jeg lignede en gammel dame (jeg manglende bare nogle loafers), men i løbet af dagen fik jeg så mange komplimenter for den og jeg er selv blevet helt (gen) forelsket. I finder den her (reklamelink).

7. Vores guide, Henrik, der viste os rundt i Flensborg  var den sødeste mand, jeg længe havde mødt. Der er ikke noget bedre end engagerede mennesker, der brænder for deres job. Henrik vidste alt om Flensborg, men også Danmark og Tyskland generelt. Det var som at have en omvandrende historiebog med – på den sjove måde. Jeg var næsten helt ked af det, da vi skulle sige farvel.

8. Der er flere af jer, der spørger om jeg kan mærke forskel siden jeg fik min kobberspiral ud. Jeg må desværre bare sande, at det kan jeg ikke endnu. Jeg havde håbet det var en åbenbaring, men det er det altså ikke endnu.

9. Jeg har seriøst aldrig haft det bedre i min krop end lige nu. Om det er yoga, alderen eller noget tredje, så hviler jeg bare i mig selv. Det er altså rart.

Vil I dele jeres søndagsbekendelser?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

 1. Hej 🙂 jeg har fulgt dig i noget tid uden at kommentere, men jeg vil altså lige knytte en kommentar til pkt 3: Jeg synes, det er så befriende, at du ikke har berøringsangst over for emnet økonomi, og at du tør sige, at det nogle gange ikke er en dans på roser at være selvstændig. Jeg følger dig netop, fordi jeg synes, du er mega sej og inspirerende karrieremæssigt, og fordi jeg selv er gået selvstændig inden for det sidste halve år, kan jeg nikke genkendende til mange af dine problematikker. For min skyld måtte du gerne berøre det mere – flere indlæg om arbejdsliv/privatlivsbalancen som selvstændig, om økonomi, at arbejde hjemme kontra kontorplads, diverse gofe tips osv. ville være meget værdsat herfra. Du er for sej 🙂

  1. Tusind tak Emilie. Det gør mig simpelthen så glad at høre 🙂

   Tillykke med du er sprunget ud som selvstændig! Hvor er det sejt!

   Jeg har tidligere berørt det, men har holdt lidt igen, da det er svært at finde balancen mellem at være positiv og så når det går dårligt. Men jeg vil helt klart berøre det mere igen fremadrettet, så I kan få indblik i det hele. Også det der er lidt svært. Jeg har i hvert fald noteret alle dine idéer.

   Kh Danica