Én af mine helt store guilty pleasures

Yves Rocher

Guilty pleasure er måske så meget sagt. Det er nemlig sundt for både krop og sjæl, hvis du spørger mig. Jeg taler selvfølgelig om den fantastiske naturlige ingrediens i form af kokos.

Jeg ELSKER kokos. Både i min mad, i olien eller i form af plejende produkter. Jeg er typen, der tager en ske kokosolie i munden hver morgen (og nyder det), og derfor ejer jeg selvfølgelig også både kokosshowergel + bodylotion, kokosolie til kroppen samt en sommerlig kokosparfume.

Yves Rocher

I kraft af min glæde for kokos, har jeg fået lov til at give jer et formidabelt godt kokostilbud i samarbejde med Yves Rocher. Se bare lige her. Prisen er for alle fire lækre produkter og inklusiv fragt. Vær dog opmærksom på det kun er muligt at gøre brug af tilbudet én gang per person.

Yves Rocher er noget de fleste kan huske fra barnsben, hvor man flittigt bestilte derfra via postordre. Det de færreste dog ved er, at Yves Rocher faktisk i mere end 50 år har produceret kvalitetsprodukter med udgangspunkt i den botaniske verden.

Yves Rocher

Yves Rocher

Yves Rocher er derfor et virkelig godt bud, når man gerne vil have mere naturlige produkter inkorporeret i sin hverdag uden at sprænge budgettet. Om det er hudplejeprodukter, make-up eller produkter til håret er sådan set ligemeget. Man er nemlig garanteret det bedste fra planteriget i form af vegetabilske ingredienser, de bedste planter, økologisk emballage og biologisk nedbrydelige produkter.

Det er ikke alle, der vægter de ting højt, men jeg synes det er vigtigt at nævne og altafgørende for de produkter, jeg selv anvender. Og så skal vi også lige slå et slag for at de IKKE tester på dyr. Det er ikke en selvfølge i den favre skønhedsverden, desværre, og derfor synes jeg vi skal hylde de producenter, der faktisk aktivt tager stilling.

Yves Rocher

Nu vi taler kokos, skal I da også lige vide, hvordan jeg bruger det i løbet af en dag:

1. Jeg starter hver morgen med at spise en skefuld kokosolie. Det er også kendt som oilpulling, hvor man skyller munden i olien i så lang tid man kan. Udover jeg synes det smager godt, så er det godt for mundhygiejnen og får tilmed tænderne til at syne hvidere.

2. Jeg bruger altid kokosolie efter badet og gerne de steder, hvor man er udsat for indgroede hår eller tørre områder. Hvis min hud er rigtig tør, bruger jeg olien på hele kroppen. Den skal lige trænge ind, men så er man også sikret den blødeste hud hele dagen.

3. Mit ansigt har tendens til at opføre sig lidt skørt, og når huden er ekstra tør, blander jeg lidt kokosolie i cremen, så jeg dagen derpå vågner med en fugtmættet hud.

4. Mine fødder har også tendens til at tørre ud, lækkert I know, og der fungerer kokoslotionen fra Yves Rocher altså fantastisk. Bare påfør et tykt lag inden sengetid og tag sokker på. Dagen efter er de babybløde.

5. Jeg elsker duften af sommer, og der står kokos altså højt på listen. Jeg tager derfor gerne lidt af kokosolien og fordeler i hårspidserne. Håret dufter skønt og man kommer de slidte hårspidser til livs.

6. Jeg bruger sjældent traditionelle parfumer, men vegetabilske parfumer, som den her, er fantastiske. Udover at være mere naturlig, så holder den hele dagen. Det er sjældent man kan dufte en parfume efter mange timer, men den her holder altså dagen ud.

Yves Rocher

I pakken får man sålades en Sensual Bath & Shower Gel, Sensual Body Lotion, Sensual Eau de Toilette samt en Sensual Botanical Oil – Body & Massage. Alle med duften af kokos – til 149 kr. inklusiv fragt. OBS: Maks. en bestilling per person. Sættet kan fåes her og er også en oplagt gaveidé.

Nu vil jeg tage mig et langt bad, smøre mig ind i de lækre kokosprodukter og gøre vores hjem klar til fest og farver. Må I alle få en dejlig sommerdag. Vejret ser jo ud til at blive godt ☀️


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Skriv en kommentar

 

11 kommentarer

 1. Den lyder overraskende lækker! Den må jeg vidst lige prøve af 😉
  Hvad er det for noget olie du tager i munden om morgenen? Er det fast?

 2. Det er ikke en god idé at synke kokosolien efter oilpulling, da alle bakterierne binder sig i olien.
  Spyt det hellere ud i skraldespanden 🙂 – pas på med at gøre det i vasken, da det kan stoppe rørene til.

 3. Nøj hvor er det altså bare lækkert! Jeg elsker, elsker, elsker duften af kokos. Det er seriøst bare den bedste duft i verden! Jeg tror vist lige, jeg skal have fat på min mor og se, om hun ikke kan bestille det her til mig, så jeg kan få det, når jeg flytter tilbage til Danmark! 🙂

 4. Bliver bare nødt til at skrive at jeg synes det er et lidt kært i sælg du har skrevet her, det er tydeligt du er kokos fan og jeg sidder med et smil på læben og tænker, måske der skal mere kokos ind i min hver dag😊 God aften 😘

  1. Haha, ja kokos og mig er gode venner 😅 Det er bare så godt et all-around produkt og så endda naturligt 🙂

 5. Hej Danica

  Jeg har bestilt denne skønne pakke for noget tid tiden, men endnu ikke modtaget noget. Har du nogen idé om den stadig er gældende ?

  Hilsen
  Eva

  1. Hej Eva

   Det lyder meget mærkeligt. Jeg har desværre ikke noget med salg at gøre, da det udelukkende er hos Yves Rocher. Har du prøvet at skrive til dem? Det lyder nemlig som om der er sket en fejl. De burde være blevet sendt straks.

   Hvis du har problemer med at komme igennem, så sig endelig til. Så skal jeg også nok prøve at tage fat i dem 🙂 De plejer dog at svare super hurtigt og være hjælpsomme.

   Kh Danica