En fortælling fra bagsædet

FDM kør selv ferie

De allerbedste minder er nogle jeg har fra barnsben. Min far bor jo i Italien, og har altid gjort det, og derfor er mange af mine ferieminder også fra bagsædet af min mormors bil på vej ned gennem Europa. Jeg ELSKEDE det. Ikke mindst fordi det også indebar kvalitetstid med min far, og når man er barn er det altså ret vigtigt..

FDM kør selv ferie

FDM kør selv ferie

FDM kør selv ferie

Bilferier kan nemlig bare noget helt andet end lufthavnsræset. Udover man selvfølgelig oplever og bemærker meget mere på sin vej, er man også sammen på en helt anden måde.

FDM kør selv ferie og lidt om mine bedste bilferieminder

Det er nærvær, når det er bedst, og man fylder ofte bilen med slik, kølige drikkevarer, hjemmebag og masser af underholdning. Vi gjorde det i hvert fald altid.

FDM kør selv ferie

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har talt røde biler, sunget fællessange eller fortalt uhyggelige gyserhistorier til mine medpassagerer. Det kan jo godt være lidt kedeligt, især som barn, at sidde på bagsædet af bilen hele vejen til Italien uden underholdning – især dengang jeg var barn, hvor der ikke var iPad.

Læs også:
Mine bedste tips til Mallorca og min Mallorca guide
Vi tog på ferie med baby til Thailand – Sådan gik det
Alt du skal vide: Få min pakkeliste til ferie med baby HER

Derfor var fælleslege altså et hit og faktisk også ret så hyggeligt. Måske kan det endda bruges som inspiration til kommende bilferier?

FDM kør selv ferie

FDM kør selv ferie

Turene i bjergene gennem Østrig, de lange nætter, hvor jeg heldigvis kunne sove på bagsædet, pitstop på de mange rastepladser og overnatninger på hoteller undervejs. Minderne er mange og stjerneklare her mange år efter.

FDM kør selv ferie

FDM kør selv ferie

Nu er jeg selv mor til en snart 5-årig dreng, der ligesom mig elsker at køre i bil. Når man samtidig gerne vil undgå lufthavne af både den ene og anden årsag, og gerne vil gøre flere stop undervejs, er bilferier pludselig kommet på tale igen.

Vi gad rigtig godt en tur op gennem Sverige eller ned igennem Tyskland mod Østrig og Schweiz. Vi har tidligere været på skiferie i Wagrain, hvor der skulle eftersigende være lige så smukt, hvis ikke mere, om sommeren. Har I været der eller har I tip til andre destinationer vi skal besøge på vores bilferie?

FDM kør selv ferie

Apropos bilminder og rare ferieminder. FDM samler nemlig lige nu på skønne bilferieminder. Se bare de mange fine bud her.

Har I også været på roadtrip eller har I et ekstra mindeværdigt ferieøjeblik? Så få dit billede med i puljen på Instagram ved at poste det med #FDMmeddigpåvejen og deltag samtidig i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på kr. 30.000 fra FDM Travel. Det er en rimelig vild præmie! Jeg ved ikke med jer, men jeg kunne i den GRAD godt bruge en roadtrip med familien snart. I kan læse mere HER.

3 skridt mod at vinde en ferie med FDM Travel til 30.000 kr.

1. Ta’ et billede fra din ferie
2. Upload det på Instagram med en kort beskrivelse af hvorfor du vil huske netop dette øjeblik
3. #FDMmeddigpåvejen

Hvad er jeres bedste bilferieminde? Har I ligesom jeg været på de mange bilture gennem Europa i 1990’erne? Hvad husker I bedst derfra?

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar