Ro på

Når folk pludselig stresser over det halvkølige sommervejr og flygter til varmere steder, tænker jeg “ro på”. Det er trods alt Danmark vi bor i.

.. Når jeg falder over en amerikansk træningsprofil på Instagram, drevet af en mor til tre, som er i sit livs form tre måneder efter fødslen, tænker jeg “ro på”. Hvordan er det overhovedet muligt?

.. Når jeg begynder at få stress i min sommerferie, fordi jeg ikke synes jeg når det halve af hvad jeg plejer, siger jeg højt til mig selv: RO PÅ! Slap nu lige lidt af.

.. Når mine planter formår at dø, mens vi var på ferie, tænker jeg “ro på”. Jeg var trods alt kun væk i 6 dage.

.. Når folk søger mod solen og gerne ligger der i flere timer for at få en tan, der alligevel varer maksimalt et par uger, tænker jeg “ro på”. Vil du gerne ældes hurtigere eller?

.. Når min Mac igen brokker sig over at der ikke er plads nok på harddisken, tænker jeg “ro på”. Give me a break!

.. Når man kommer hjem fra ferie, men hele Danmarks befolkning er forsvundet imellem tiden, tænker jeg “ro på”. Hvorfor flygter I?

.. Når folk højlydt brokker sig over, at der ikke er nok frisk grønt på hylderne i Rema 1000, tænker jeg “ro på”. Du kunne jo også bare gå 100 skridt længere og handle i Irma.

.. Når Sylvester endnu engang sparker os i hovedet under en god nattesøvn, tænker jeg “ro på”. Vi har altså en 180 cm bred seng. Hvordan er det overhovedet muligt?

.. Når folk planlægger at løbe et maraton inden for en bestemt tidsramme, tænker jeg “ro på”. Er det ikke vildt nok i sig selv, at man skal løbe 41,195 km.?

Kan I fortsætte listen? 


P.S Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Ja nogle gange må man bare sige ro på. I dag punkterede jeg mit bildæk ved Møns Klint. Vejret var vådt, vi var sultne og der var lang ventetid, men vi måtte bare sig skidt pyt eller ro på, for nogle gange kan man ikke gøre så meget ved tingene. Det endte med en masse ventetid, men til sidst også en hyggelig stund med pizza og rødvin på en random restaurant i Vordingborg.

    1. Århh, sikke en omgang, men cool I tog det så roligt. Man har alligevel ikke kontrol i sådan en situation. Dejligt det endte ud med at blive en god dag 🙂