Så gjorde det jeg det igen..

Annonce

Zadaa

Yes, den er god nok. Jeg har endevendt mit hjem for fine sager, som ikke længere kommer så meget i brug. Jeg kan nemlig slet ikke holde ud at have noget liggende, som ikke bliver brugt nok. Så hellere sælge det videre til én, som vil værdsætte det endnu mere.

Læs også:
Her finder du alle de bedste apps, som du børn downloade lige NU

Zadaa

Som et resultat af min evige rydden op og rydden ud, er jeg teamet op med Zadaa, som vitterlig er verdens smarteste app, når man gerne vil shoppe sæsonens fine fund til en brøkdel af prisen – eller omvendt gerne vil sælge ud af den bunke af sager, der vokser sig større og større for hver dag, der går.

Zadaa – en ny markedsplads for køb og salg af secondhand varer

Jeg kender efterhånden Zadaa rimelig godt, da jeg har testet app’en den seneste måned. I den forbindelse har jeg sat 22 skønne ting til salg, heriblandt tøj, sko, smykker og lidt beautyprodukter, til virkelige gode priser. Jeg har allerede solgt de første 3 ting, så det går stærkt.

Zadaa

Zadaa

Dét som gør, at Zadaa lige er takket smartere end tilsvarende app’s er, at de matcher folk derinde. Dvs. at man kun får vist de sager, som faktisk passer til éns størrelse. Når man opretter sig derinde udfylder man nemlig sin profil med lidt forskellig information – såsom højde, vægt, bh-størrelse, skostørrelse osv., så når du surfer rundt skal du ikke forholde dig til andet end det, der passer dig. Det er altså smart!

Jeg har også selv prøvet at købe et par vintage Lewis denimshorts gennem Zadaa, og det var herigennem jeg fik øjnene op for forsendelse via DAO, som nok er det smarteste jeg har oplevet længe.

Hvis du også er træt af PostNord, lange ventetider og dyre forsendelsespriser, så læs med her. Når man køber en ting gennem Zadaa, så kan man nemlig vælge at betale en merpris fra alt mellem 10 kr. til 30 kr. Det skal dække portoen, hvor end du bor i landet.

Zadaa

^^HEY! Jeg sælger også flere af mine Kokoon silkesager, Mulberry kalender, Rayban solbriller og meget andet som I spurgt på ❤️

Jeg får som sælger en kode gennem Zadaa, jeg skal skrive på pakken, som så indleveres til et af landets 650 DAO pakkeshops. Man skal ikke udfylde navn, adresse eller købe frimærker.

Faktisk skal jeg slet ikke betale for forsendelsen, da det allerede er ordnet gennem Zadaa. Du får som køber en notifikation, når du kan hente pakken i din foretrukne DAO afhentningsshop. Kan det blive nemmere?

Zadaa

Endvidere er man altid sikret sin vare inden sælger får pengene, da Zadaa holder på dem indtil du har modtaget varen og givet den karakter. Det er derfor umuligt at blive snydt og som sælger ved man at alt går efter bogen. Det er en enorm professionel måde at handle på, til trods for at det er en markedsplads for secondhandtøj, og det gør det langt nemmere og sjovere. Det er faktisk ikke meget anderledes end når man shopper online på hvilken som helst webshop, og det er jeg vild med!

Læs også:

Mine bedste tips til at sælge ud af garderoben til loppemarked

I kan selvfølgelig se de sager, som jeg har sat til salg derinde ved at hente app’en ned. Priserne er faste, men jeg har allerede en gang tidligere sat dem yderligere ned, så de er helt i bund. Har I yderligere spørgsmål kan I altid skrive til mig på varen inde i app’en. Så skal jeg nok assistere jer det bedste jeg kan 🙂

Zadaa

I finder min profil ved at klikke på “øjet” nederst i app’en, hvorefter jeg vil fremgå øverst. Fremover kan I også altid finde min shop ved at søge på “Danica”. Jeg vil løbende fylde op med nye sager, efterhånden som jeg får ryddet mere ud.

App’en kan hentes ned hos Google Play og App Store, og det tager vitterlig kun et par minutter at komme igang.

Er I gode til at sælge ud løbende eller køber I mere end I sælger? Har I tidligere prøvet at købe secondhand?

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. Det lyder smart, men hvis man som sælger først får sine penge når køber har givet karakter – hvad så hvis køberne ikke giver karakter? Det er da nederen så at have en masse penge indefrosset. Bare en tanke.. 😊

    1. Det er SUPER smart 🙏🏻

      Køber skal give karakter inden for en frist, som jeg forstår det, og hvis de ikke gør det eller reagerer på henvendelser fra Zadaa, får man pengene alligevel 🙂 Indtil videre har de købere jeg har haft givet mig karakter, så jeg har ikke prøvet det andet, men pengene vil altid blive udbetalt til sælger. Med mindre man selvfølgelig har solgt falske varer eller aldrig har sendt det afsted.

  2. Hej, super godt indlæg! Jeg er selv lige begyndt at bruge Zadaa, jeg har dog et enkelt spørgsmål. Skal man så slet ikke have noget pakkelabel på pakken? Kun skrive koden på og ikke andet?

    1. Ja, man skal ikke bruge andet end koden på pakken. Utroligt nok, men det er vildt nemt 👏🏻