Det her må du ikke gå glip af

Annonce

Læs også:
Mit første besøg på Heartland Festival, som tog mig med storm

Ikke nok med, at vi i går var ude at fejre vores et-års bryllupsdag, som forresten var fantastisk, så skal vi sørme også afsted igen lørdag den 26. august. Anledningen er Copenhagen Cooking & Food Festival, som flere af jer måske har hørt om?

LÆS OGSÅ:
KØBENHAVNS BEDSTE BURGER FINDER DU LIGE HER

Jeg ELSKER i alle tilfælde, at København er blevet så stærke på madfronten. Det flyder efterhånden over med gode gastronomiske tilbud, og det her er ingen undtagelse. Tværtimod er det en aften, som man IKKE må gå glip af.

I forbindelse med Copenhagen Cooking & Food Festival afholder Fisketorvet lørdag den 26. august kl. 19-21 Langbordsmiddag, hvor der serveres lækker mad fra LêLê Street Kitchen.

Med udsigt til vand og himlen langs vandet ved cykelslangen, vil de sætte fokus på mad lavet på gode råvarer. Selvfølgelig akkompagneret af en lækker vinmenu, mens man får sig en uforglemmelig aften på Havnefronten. Lyder det ikke skønt? Rasmus og jeg GLÆDER os i hvert fald.

Udover den lækre menu (som I allerede nu kan se her), vil der på aftenen også være nogle  spændende overraskelser. Jeg ser mest af alt frem til en aften med min mand, mens vi sipper vin og spiser god mad blandt en masse madelskere.

De af jer, der har besøgt området omkring Havnefronten, ved, at man nærmest ikke kunne finde en bedre location til en udendørs langsbordmiddag. Cyklerne kommer til at suse henover hovedet på én, mens man nyder den gode mad og vin.

KONKURRENCE: VIND 2 X 2 BILLETTER TIL LANGBORDSMIDDAGEN

Endnu bedre er det, at jeg har fået lov til at udlodde 2 X 2 billetter til langbordsmiddagen, som to af jer + en gæst kan nyde godt af. Billetten dækker over de mange retter, vinmenu, kaffe, livemusik og overraskelser. I skal blot skrive en kommentar nedenfor. Jeg finder allerede en vinder nu på torsdag, så vent endelig ikke for længe med at deltage.

Jeg samler altid på gode oplevelser med mennesker jeg holder af, og jeg har på fornemmelsen, at den her aften bliver helt uforglemmelig. Derfor håber jeg selvfølgelig også at se en masse af jer. I kan læse meget her og købe billetter her til en virkelig god pris. Men HEY! Husk nu også at deltage i min konkurrence. Andet vil næsten være skørt, hvis I alligevel er ledige den aften.

Ha’ en skøn mandag. Jeg har desværre ikke fået den motiverende start på ugen, som jeg håbede på, men det må jeg lave om på med en lang gåtur og kvalitetstid med min familie ❤️


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

31 kommentarer

 1. Ih, perfekt konkurrence – jeg vil elske at sidde sammen med min kæreste og spise lækker mad til langbordsmiddagen! Det kunne være sååå hyggeligt.

 2. Lækker konkurrence 🙂 Det er min kærestes fødselsdag den lørdag, så ville elske at overraske ham med en weekend i København. Jeg ville kun røbe for ham at han skal møde på banegården i Århus fredag når han har fri fra arbejde 🙂

 3. Åh, det ville jeg så gerne! Er akkurat flyttet til byen, og det ville være en perfekt anledning til at besøge den del af København.

 4. Det lyder virkelig lækkert! Min ven og jeg er altid på udkig efter nye steder med lækker mad, vi kan prøve, så det ville fedt at vinde 😍

 5. Nøj, den menu lyder lækker! Som du selv skriver, er det dumt ikke at kommentere her og deltage i din konkurrence, men hvis ikke jeg vinder, må jeg vist krybe til knasterne…

 6. Jeg ville elske at dele sådan en aften med min kæreste! Med to små børn er vi ofte lidt slemme til ag glemme at være kærester, så vi øver os i at lave flere ting sammen, bare os to ❤️ Så jeg krydser fingre!

 7. Det ville vel nok være dejligt at kunne deltage i! Jeg bor selv på Bryggen med min kæreste, og krydser fingre for, at vi er en af de heldige, der kan sætte os til (lang)bords og nyde lækker mad og stemning den 26. august.
  God dag! 🙂

 8. Ih hvor en skøn konkurrence! Jeg vil gerne tage min søster med, som lige har fået en baby og (virkelig) trænger til at komme ud☺️

 9. Helt enig, København er virkelig stærk på madscenen, så skønt 🙂 ville elske at prøve det her arrangement.

 10. Det lyder så skønt og lækkert! Håber jeg vinder, så jeg kan invitere min søde kæreste med til lækker mad og vin.

 11. Det gad jeg godt vinde til min kæreste og jeg. Det er nogle gange svært at forene min madglæde med livet på SU 😀

 12. Det lyder som muligheden for en helt igennem skøn, smuk aften! Jeg ville elske at deltage, og dele den med min fantastisk dejlige kæreste, som bare fortjener al den forkælelse jeg kan give ham – og han er endnu gladere for god mad og vin, end jeg selv er, så det ville bare være vildt fedt at kunne invitere ham til sådan en lækker aften!

 13. Wauw en lækker konkurrence😍 Hvem vil ikke gerne opleve sådan en madoplevelse og stemning. Hvis jeg vinder skal jeg i hvert fald nok sørge for at nyde det fuldt ud med min kæreste😊

 14. Wuhu🎉🎉🎉🙌🏻 Kunne være skønt at fejt min fødselsdag, sammen med kæresten min, i skønne omgivelser, vidunderligt mad samt fantastisk selvskab. Jeg krydser og håber, alt det jeg kan❤️

 15. Jeg ville elske at invitere min søde kæreste med til dette arrangement. Vi elsker begge mad, oplevelser og så bliver han færdig med sin kandidat i morgen – en perfekt overraskelse 🙂

 16. Uh min mand og jeg har snart 8 års bryllupsdag, som i år falder på en mandag – en dag hvor vi begge har mødedag ig derfor er sent hjemme, så der er nok ikke det store overskud til en middag ude den pågældende aften, så ville elske at vinde denne konkurrence og dermed kunne overraske min mand med en aften som denne 🤞

 17. Amen det lyder jo fantastisk! Jeg smider et lod i puljen og krydser fingre for, at jeg (forhåbentlig) kan fejre at jeg har svømmet Christiansborg rundt om formiddagen og smovse mig i lækkerier med min kæreste 😍🐳

 18. Åh det ville jeg elske. Vi er flyttet fra København men jeg elsker stadig at komme til København og er altid på jagt efter nye spændende spisesteder derinde.

  //B

 19. Åh hvor lyder det bare fantastisk 😍 Hvor ville det være en skøn måde at fejre, at jeg snart flytter til dejlige København (fra også skønne Aarhus) Ny dejlig by og ny lækker mad. Win! 😍

 20. Jeg ville invitere en veninde som har brug for frisk luft. Min kæreste har været til fest dagen før og kan passende blive hjemme med vores datter 😉

 21. Uh, det gad min højgravide krop godt at vinde og naturligvis nyde sammen med min kæreste Rasmus 🙂

 22. Vil så gerne vinde, da lige præcis den 26. august er min bryllupsdag. Der har jeg været gift i 11 år og været kærester med min mand i 19 år. Halvdelen af mit liv har været ved hans side❤️

 23. Ih, lækker konkurrence! Den vil jeg gerne vinde og invitere min veninde med, som har støttet mig gennem en hård periode hele sommeren – hun fortjener god mad og snak – om hende dog 😉

 24. Åååhh det lyder som en fantastisk aften! Jeg er kæmpe foodie og min kæreste ligeså, så det er ville være en helt fantastisk præmie at vinde 😍

 25. Jeg krydser fingre for, at jeg stadig kan være med! Jeg er lige flyttet til København, og jeg vil hjertens gerne med!! 🙂