Søndagsbekendelser

Skjorte herfra og nederdel herfra

Har I nydt jeres weekend? Det har vi i den grad. Jeg havde brug for en afslappende én af slagsen uden blog og opdateringer. Generelt set er jeg blevet bedre til at give slip. Jeg forestiller mig også, at I har nok at se til i weekenderne, og bloggen er her jo altid. Også selvom jeg er stille i et par dage.

I fredags slappede vi af herhjemme med god mad og film på Netflix. Lørdag sov jeg længe, hvorefter vi besøgte min mor. Senere på dagen blev Sylvester kørt ud til min gudmor, hvor han skulle overnatte.

Læs også:
Serier på HBO, som du bare må se i 2019
Serier på Netflix, som du 100 % SKAL se lige nu
De bedste serier på Viaplay, som du sikkert ikke kendte
Netlfix serier, jeg skal bingewatche i min ferie
40 Uger Efter: Bogen alle gravide bør læse

Rasmus og jeg havde nemlig hyggelige planer i går, der bestod af udendørs langbordsmiddag ved cykelslangen. Vi spiste os igennem tre retter af vietnamesisk streetfood. Imens spillede et band ude på en tømmerflåde, mens alle så ud til at hygge sig med mad og vin. I kan stadigvæk nå at se små glimt fra vores aften på min Instagram Story.

Da kl. blev 21.30 gik vi lige så stille hjemad og endte selvfølgelig med endnu en film på Netflix. Vi brugte som altid en halv time på at diskutere, hvad vi skulle se, men endte med en klassiker i form af Olympus Has Fallen, som forresten er ret så god.

I dag har vi sovet længe, hygget med morgenmad i sofaen og haft besøg af min gudmor til frokost, der var så sød at aflevere Sylvester hos os igen. Vi overvejer også at tage ned forbi Kulturhavn på Bryggen, men ærlig talt sidder jeg også ret godt i min sofa..

Nu til ugens søndagsbekendelser..

1. Jeg bliver altid lidt anti, når noget bliver hypet. Senest den der blomstermark ved Selinevej. Det er ser fantastisk ud, men det magiske går lidt af det, når der er sort af mennesker og alle ligger billeder op derfra. Nu er vi også så heldige at have Amager Fælled på den anden side af vejen, som altid har vilde blomster, hvilket hjælper på det. Men er jeg den eneste, der ikke gider det? Jeg gider heller ikke jagte kirsebærblomster på Bispebjerg Kirkegård sammen med resten af København.

2. Jeg ved ikke om jeg er så vild med vietnamesiske forårsruller. Det har jeg altid troet jeg var, men måske er jeg det faktisk ikke? De smager jo ikke rigtigt af noget..

3. Til gengæld har jeg fundet glæden ved sennep! Det skal selvfølgelig være den gule amerikanske klassiske af slagsen (den her). JEG ELSKER DEN!

4. Vores ferieuge nærmer sig og vi har stadigvæk ikke fundet en ferie. Jeg begynder at gå lidt i panik. Det optimale vil være en uge i Marbella på et resort med en lækker pool eller en tur til Mallorca. MEN lige den uge ser det ud til at mange af rejserne er ved at være udsolgt, hvilket jeg ikke forstår. Det er jo ikke ligefrem højsæson. Vi holder ud og håber på at finde noget til en god pris.

5. Fortæl mig lige, hvorfor en jordbærtærte skal koste over 100 kr. i København? Det er jo for sindsygt! Da jeg arbejdede i en bager kostede den 39 kr., hvilket man også syntes var dyrt dengang.

6. Jeg magter ikke at høre mere om ubådssagen. Det er helt vildt, hvad medierne kan lave af artikler ud af den triste sag. Er jeg den eneste, der har det sådan?

7. Det er søndag og derfor skal I selvfølgelig også have mine guide til de bedste serier på Netflix + HBO. Selv tak. Vi overvejer at starte på Ozark i aften efter de mange gode anbefalinger herinde.

8. Jeg er faldet af på min daglige yogapraksis, og når man først er det, er det meget svært at komme igang igen. Øv altså!

9. Jeg køber det her fra Ellos meget snart. Det dur jo ikke, at vi ikke kan se os selv i fuld figur længere.

10. Er jeg den eneste, der hele mit liv har udtalt Udmærket for “Udemærket”????

Vil I dele jeres søndagsbekendelser?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

3 kommentarer

 1. Jeg tror automatisk jeg kom lidt til at lukke ubådssnakken ude, så egentlig er jeg måske snart den eneste der ikke ved noget om den sag 😂
  Kender alt for godt det der med at mangle er gulv-til-loft spejl. Vi har nu boet i kolonihave i 2,5 måned hvor der ikke har været et stort spejl. Så jeg har istedet forsøgt at spejle mig i fjernsynet og andre umulige steder. Nu flytter vi på lørdag og jeg får mit spejl tilbage. Yes! 😜
  Angående jordbærtærte, så er mere en 100 kr. selvfølgeligt dyrt, men da jeg begyndte at tænke på ingredienserne, som jo nok skal være god kvali, så er det altså eller ikke helt billigt. Gode jordbær, chokolade, marcipan og øvrige + arbejdstid. Jeg synds faktisk det giver lidt bedre mening. Eller også prøver jeg bare at bilde mig selv det ind, så jeg har det bedre med at købe dem 🤣

  1. Det skal du være glad for. Det er alligevel så tragisk og man skal nok høre det, når de engang får ham dømt.

   Det er svært at spejle sig i andre ting. Jeg stiller mig op på stole, men det dur jo ikke i længden, så vi glæder os også til at få et spejl igen 🙂

   Du har ret i det med jordbærtærten. Den smager jo FANTASTISK! Det er bare alligevel svært at give de 130 kr. eller hvad den nu koster. Til gengæld giver jeg gladeligt 65 kr. for en Ben & Jerry’s is, så det hænger jo ikke helt sammen 🙂

 2. Ja det har du nok helt ret i.
  Ej det er simpelthen ikke særlig nemt! Man ser ofte lidt forvrænget ud 😅
  Haha næh, men vi har vel alle nogle forfaldenheder som vi er så vilde med at prisen er ligemeget. Min er helt sikkert cheesecake 😍