Update på hudsituationen

God eftermiddag. Jeg håber I har haft en skøn dag fyldt med herlige øjeblikke. I morgen er det heldigvis fredag, hvilket er kærkomment. Den her weekend er endda ekstra speciel, da Sylvester skal på overnatning mens Rasmus og jeg skal det her. YES!

Derudover er jeg netop hjemvendt fra en skøn og fugtgivende behandling, som har givet mit ansigt et boost. En glød, som jeg ellers har manglet i flere måneder! Se bare henne på min Instagram Story.

I har sikkert hørt mig brokke mig lidt. Min hud har nemlig skabt sig de sidste par måneder, og dét at Anne Q Skincare har midlertidigt lukket, hjalp på ingen måder.

LÆS OGSÅ: MIN HVERDAGSMAKE-UP: DET BRUGER JEG HVER MORGEN.

Derfor undersøgte jeg også mine muligheder. Jeg er ikke meget for at teste nye steder, da jeg holder mig til det som jeg ved fungerer. Lige med n’age var det anderledes. Udover de er en af Danmarks bedste klinikker indenfor hudpleje, havde jeg også hørt rosende ord fra både veninder og bekendte.

Jeg glædede mig derfor til at få en Vitamin C Firming Mask, som jeg bookede, da min hud pt. er tør, ujævn og med små udbrud rundt omkring i ansigt og på hals. Behandlingen er forholdsvis kort, men man skal ikke undervurdere dens effektivitet. Især ikke, hvis man trænger til et boost, der sætter huden på rette køl. Udover en kort hudsnak kom jeg igennem en blid afrensning, ansigtmassage, en opstrammende og skræddersyet maske fyldt med kollagen samt et afsluttende plejende ritual.

For første gang i flere måneder har jeg også haft en god dag uden make-up. Dem havde jeg mange af engang, men når min hud skaber sig lidt, har jeg tendens til at bruge mere make-up, hvilket i sidste ende kun gør det værre.

Efter en snak med min behandler erfarede jeg også, at jeg nok burde få nogle dybderensende behandlinger. Det har jeg ærlig talt ikke gjort mig ret meget i, så det er vidst på tide jeg får det prøvet. Det skulle gerne kunne fjerne mine små udbrud, som ligger som små knopper under huden samt forbedre hudens struktur. Vi har jo en ferieuge i vente i september, og der gad jeg altså godt, at jeg kunne undvære min make-up.

Jeg er med på at make-up er et valg, men mit ansigt er mit visitkort, så hvis jeg er utilfreds, dækker jeg det med det make-up, der fungerer for mig. Der er ingen tvivl om det bider mig selv bag i, da jeg ender med at tilstoppe porerne yderligere. MEN nu satser jeg på følgerne af dagens behandling fortsætter noget tid, og så vil jeg sørge for at fylde godt på med vand, frisk luft og sunde måltider. Det er trods alt en kombination af det hele, der gør den største forskel.

Er der nogle behandlinger I har været specielt glade for, der hvor I går? Hvordan opfører jeres hud sig lige nu? Nogle gode tips til en desperat kvinde?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

1 kommentar

  1. Håber sådan for dig, at din hud ændrer sig med tiden for det er dælme da trælst for dig:-)
    Min hud har ændret sig meget med prene og antal graviditeter og nu har jeg en ret god hud (selvom den er lidt rynket;-))