Mofibo: Verdens bedste tip samt gratis Mofibo til dig

Annonce

Mofibo til dig: Jeg deler en rabatkode på 30 dages gratis adgang til Mofibo..

Mofibo

“FÅ 30 DAGES GRATIS ABONNEMENT TIL MOFIBO HER MED KODEN “DANICA2017

Jeg har helt glemt at fortælle jer, at vi endelig har fået vores aftener igen. Så længe jeg kan huske, har vi brugt flere timer på at putte Sylvester. Først skulle vi fortælle 3 historier med 3 forskellige ting i hver historie, som han selvfølgelig bestemte. Vores fantasi kom virkelig på prøve, og da kl. blev 21.30, efter flere timers frem og tilbage, gik jeg selv kold. Det var ikke helt hensigtsmæssigt, men jeg vil heller ikke benægte ham den tryghed han fandt i det.

MEN så fandt jeg en løsning, der både har forbedret vores aftener samt resulteret i at Sylvester falder hurtigere i søvn. Vi er simpelthen begyndt at høre lydbøger sammen som familie. Hvor hyggeligt er det ikke lige?

Mofibo

Muligheden kom af et samarbejde, som jeg har indgået med Mofibo (FÅ 30 DAGES GRATIS ADGANG HER MED KODEN DANICA2017), der er førende indenfor netop e-bøger og lydbøger. De er på mange måder bøgernes svar på Netflix, og de har et KÆMPE udvalg af bøger, der enten kan læses fysisk eller lyttes til som lydbog.

Har du mon læst de her indlæg?
40 uger efter: Bogen alle gravide bør læse
En oversigt over årets bedste bøger, finder du lige her
Min guide til de bedste serier på Netflix

Sidstnævnte er det vi bruger mest, da Sylvester er blevet helt hooked på at falde i søvn, mens han lytter til en god børnebog. Jeg forstår ham godt. Jeg har personligt aldrig “læst” så mange bøger, som efter jeg fik Mofibo. I kan læse mine anbefalinger længere nede i indlægget og de er altså allesammen gode!

Mofibo

EN EFTERÅRSGAVE TIL JER: Mine læsere får gratis adgang til Mofibo i hele 30 dage ved brug af koden DANICA2017. Du skal blot oprette dig på mofibo.dk HER, hvor du indtaster koden. Download derefter Mofibos app i App Store eller Google Play, hvor du kan logge ind med din nye bruger. Der er ingen binding. Efter de 30 dage fortsætter abonnementet til 129 kroner, hvis ikke det opsiges. Rabatkoden udløber den 1. oktober 2017.

De fleste af jer husker måske, at jeg nævnte jeg havde lidt svært ved at nå at læse bøger i en travl hverdag. Jeg ville jo rigtig gerne, men det blev aldrig til noget. Hvis du har det på samme måde som jeg havde, så prøv lige Mofibo.

Du kan altid bruge de første 30 dage på at tjekke det ud, og hvis du også har børn, så prøv at introducer dem for lydbøger. Der er noget for alle aldre, og jeg er sikker på de fleste børn er vilde med at koble af med en god lydbog i ørerne.

Mofibo

Det jeg virkelig har været glad for er;

1. .. at vi ikke skal bekymre os om internetforbindelsen, når vi er ude. Man kan nemlig læse og lytte op til 10 bøger offline. Det bliver fantastisk til vores kommende ferie til Mallorca.

2. .. at vi kan sætte en sleep-timer på lydbøgerne, når Sylvester lytter fra sin seng. På den måde ved vi han ikke ligger og hører Bamse til kl. 22 😉

3.. at jeg kan læse andres personlige anmeldelser inden jeg vælger at gå igang med en bog. Præcis ligesom på Netflix, og det er ret så afgørende for om jeg vælger en bog eller ej.

Mobifo har seriøst bøger i alle genrer og noget for hver en smag. Jeg er særlig glad for biografier eller bøger baseret på virkelige hændelser, men man kan også nyde en hæsblæsende krimi, en rørende roman eller underholde de små med det store udvalg af børnebøger.

Mofibo

Mine personlige boganbefalinger: 

1. Huset I Himlen af Amanda Lindhout = Amanda bliver holdt som gidsel i 460 dage. Hun konverterer undervejs til Islam som en overlevelsestaktik, modtager ’hustru-lektioner’ fra en af sine bortførere og forsøger en dristig flugt. Mens hun flyttes fra hus til hus, overlever hun ved hjælp af snilde, styrke og håb – og sin hukommelse: Hun dvæler ved hver eneste nydelsesfulde detalje fra sit liv og sine rejser inden tilfangetagelsen. Når hun er allermest desperat, forestiller hun sig et hus i himlen, hvorfra hun kan kigge ned på sin lænkede og forslåede krop.

Huset i himlen er en stærk historie om mod, modgang og modstandskraft – skrevet i så levende et sprog, at man helt kan glemme, at det ikke er en roman.

2. Britt-Marie Var Her af Frederik Backman = Britt-Marie er 63 og forlader efter 40 års ægteskab sin mand. Hun ender i en lille flække, hvor hun trods sin bedrevidenhed og sit rengøringsvanvid falder til og faktisk gør en forskel. Det er en historie om kærlighed, nye begyndelser og om en kvinde, som har ventet hele sit liv på at begynde at leve. Det er faktisk 2’eren til “En mand, der hedder Ove”, som er en fuldstændig fantastisk bog og film.

3. Italiensvej af Anna Grue =Et spædbarn, en Madonna-statuette og en tyk pakke med kontanter. Det er alt, hvad italienske Vittoria Contini har med sig, da hun en kølig martsdag i 1958 ankommer til et usselt, københavnsk hotel – på flugt fra en fortid, der for alt i verden skal holdes skjult. Angsten for afsløring får hende konstant til at se sig over skulderen. Bogen emmer af 50’er-stemning og er lige så spændende som en krimi.

4. Hjemsøgt af Annika von Holdt = En række bestialske mord finder sted i New York. Ofrene har én ting tilfælles: de er alle mænd, og de er blevet brutalt lemlæstet. FBI-agenten Jack Khaine leder efterforskningen, og snart viser det sig, at disse seriemord adskiller sig fra andre, fordi de er begået af en kvinde..

Mon I kan anbefale nogle gode bøger? Jeg er nemlig lidt i tvivl om hvad, jeg skal gå igang med. 

Med over 40.000 bøger er der heldigvis nok at vælge mellem. Jeg håber I kunne bruge mine bogtips. HUSK at få Mobifo helt gratis i 30 dage HER ved at benytte jer af koden DANICA2017 👍🏻


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Du må endelig læse Glasslottet af Jeannette Walls – det er en af de allerbedste bøger, jeg nogensinde har læst. Den handler om, hvordan det er at voksen op i en dysfunktionel familie, hvor faderen drikker og moderen er mest optaget af sine egne kreative udfoldelser. Jeg har omtalt bogen på min blog: http://www.randiglensbo.dk/2015/02/02/kigger-lige-op-over-laesebrillerne-et-oejeblik/
    Glasslottet er en fantastisk bog, som du ikke må snyde dig selv for.

    1. Tusind tak for tippet! Den er straks bogmærket. Elsker at falde over nye bøger, jeg kan lytte til 😍