Så er det ved at være sidste chance..

Annonce

Jeg kan forstå på Mofibo, at RIGTIG mange af jer har gjort brug af min rabatkode, der giver gratis adgang til tjenesten i hele 30 dage (koden er DANICA2017 og I kan oprette jer hos Mofibo HER).

Til de af jer, der ikke kender Mofibo, så er de førende indenfor netop e-bøger og lydbøger. De er på mange måder bøgernes svar på Netflix, og de har et KÆMPE udvalg af bøger, der enten kan læses fysisk eller lyttes til som lydbog.

Læs også:
40 uger efter: Bogen alle gravide bør læse
En oversigt over årets bedste bøger, finder du lige her
Min guide til de bedste serier på Netflix

Så sent som på vores ferie til Mallorca faldt jeg over lydbogen Guldfuglen. Kender I den? Den er nemlig SÅ spændende. Det er en fortælling fra en tidligere AK81’er, som valgte at vende sin rockergruppe ryggen og fortælle ALT til politiet.

Det betyder han i dag lever i vidnebeskyttelse et ukendt sted og altså ALDRIG nogensinde mere får sin familie og venner at se. Han har højst sandsynligt gennemgået både plastikoperationer + selvfølgelig fået en helt ny identitet. Hvis I elsker Kronvidnet, vil I også elske den her.

Det kan godt være det bare er mig, men jeg elsker at få indblik i verdener som er ukendte. Om det er Scientology, rockere eller folk, der bliver kidnappede i andre lande. Jeg æder det råt. Guldfuglen er en ærlig fortælling, der afslører alt – inklusiv alle de fejl, som Martin Fryd Petersen selv begik. Man kan slet ikke lægge den fra sig, når man først er begyndt.

Læs også:
De her 5 bøger anbefaler jeg hos Mofibo

Hvis I vil læse eller lytte til Guldfuglen, eller en af de andre 40.000 bøger, får I gratis adgang til Mofibo i 30 dage ved brug af koden DANICA2017. Du skal blot oprette dig på mofibo.dk HER, hvor du indtaster koden.

Download derefter Mofibos app i App Store eller Google Play, hvor du kan logge ind med din nye bruger. Der er ingen binding. Efter de 30 dage fortsætter abonnementet til 129 kroner, hvis ikke det opsiges. Rabatkoden udløber den 1. oktober 2017. Dvs. altså i morgen allerede! I morgen er derfor sidste dag for at gøre brug af koden.

God lørdag til jer ❤️

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Tak for linket. Jeg har benyttet mig af de 30 dage da jeg godt kunne tænke mig at udnytte min transport tid til og fra arbejde bedre. E45 østjyske motorvej bliver bare værre og værre, så du gav mig en idé til hvordan jeg får det bedste ud af det. Tak for det 😊

    1. Dejligt du kunne bruge det! Det er jo genialt til kø! Der er ikke noget værre end at bare holde stille. Så hellere få lidt ud af det undervejs 😀