Weekendplaner

Eva Solo glas

Først og fremmest. Jeg beklager, hvis jeg i mit indlæg i går virkede lettere deprimeret. Når jeg mener bangebuks, mener jeg ikke at jeg render rundt med angst til dagligt. Sådan er det slet ikke. Vi har alle vores fobier eller ting vi frygter.

For at opveje det lidt triste indlæg, kommer jeg snart med et modsat og mere positivt indlæg af slagsen. Der er også mange ting jeg tør. Eksempelvis har jeg intet problem med at prøve mærkeligt mad og er meget lidt kræsen. Jeg er heller ikke bange for nåle, tandlæger eller lignende. Som i det rører mig slet ikke. Så jeg kan også godt være frygtløs, når det kommer til nogle ting… 🙈

Men det var slet ikke det mit indlæg skulle handle om. Tværtimod. Jeg vil nemlig rigtig gerne tale weekendplaner. Jeg har nemlig fredagsoptur på, og det er udelukkende fordi det er… well fredag. Jeg sidder pt. på kontoret, men senere kan jeg joine min familie derhjemme til fredagshygge. Jeg har i hvert fald planer om at se Dear John færdig, som jeg atter er begyndt på. Der er intet som en kærlighedsfilm, der får tårerne frem. Jeg kan endda få Sylvester til at se den.

Lørdag har jeg planer om at sove længe – eller så længe som Sylvester nu tillader det. Derefter skal vi have gjort rent derhjemme, hvilket bare er rart at få overstået. Ikke sport sjovt til gengæld. Derudover kommer vi til at gå lidt ture, ligesom at jeg skal have alle mine poser med tingene til søndagens loppemarked op fra kælderen. Jeg skal også forbi min mor og hjælpe hende med at udvælge ting hun kan sælge.

LÆS OGSÅ: MINE BEDSTE TIPS TIL AT SÆLGE GODT TIL LOPPEMARKEDER

Søndag er nemlig store loppedag, og jeg håber sådan at se nogle af jer til Islands Brygge Loppemarked? Jeg sælger lidt af hvert og som altid til virkelig gode priser. Nu ved jeg godt vejret har været lidt ustadigt de sidste par dage, men søndag skulle altså blive tør. Det lover min vejr app mig i hvert fald, så lad os satse på det.

Alle pengene kommer til at gå til vores kommende ferie, så vi har så lidt udestående som muligt bagefter. Vi har heldigvis eget køkken på Mallorca, så de fleste måltider kan vi lave i lejligheden. Jeg fandt ud af i Portugal, hvor rart det er at lave sin egen mad. Ingen faste spisetider og muligheden for at få det præcis som man drømmer om.

Nok om mig.. Hvad har I af rare weekendplaner? Skal I noget spændende eller bare slappe af derhjemme?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar