Dagens bedste tip

Jeg ved ikke om I har set det, men ELLOS har p.t., og kun indtil den 23. oktober, 20 % på ALLE tæpper. Det gælder også det populære og flotte ryatæppe, som I kan se på billedet ovenfor samt det blå tæppe vi købte i sommers (som I kan se i aktion her – reklamelinks).

At tæpperne (reklamelink) i forvejen har en meget god pris + der lige nu er gratis fragt på alle ELLOS ordre, er værd at tage med.

Er I tæppemennesker? Vi havde indtil fornyligt intet tæppe, men jeg har virkelig fundet ud af, hvor meget et tæppe kan samle et rum. Vores sofahjørne var førhen lidt rodet og malplaceret, men efter vi fik det her tæppe (reklamelink) ændrede det hele udtrykket.

Husk at hvis I vælger et tæppe som vores, er det en god idé med et skridsikkert underlag eller noget tungt ovenpå. ELLOS sælger også skridsikre underlag, hvor vi også har købt vores, og der er sørme også 20 % rabat på dem.

I kan se ALLE tæpperne her (reklamelink). Er der nogle af dem I har et godt øje til?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Har netop lige benyttet mig af tilbuddet. Har faktisk lige netop fået mit Ryatæppe Marrakesh fra Ellos ind ad døren. Bestilte den i en lidt våget karrygul, men er så glad for den! 🙂