Fredagsfornemmelser

Jeg havde ellers planlagt at afsætte flere timer til redigering af video og indlæg om gårsdagens hårtransformation. Jeg har nemlig fået klippet en del af og fået genopfrisket min bayalage. Se bare her. Men så kom der en hel dag med møder, pressefremvisninger og hygge med Frederikke (der også er gravid) i vejen, og de dage skal der også være plads til.


LÆS OGSÅ: MIN FØDSELSBERETNING. SÅDAN KOM SYLVESTER TIL VERDEN


Især når det er fredag, solen skinner og man endda har 15 minutter til at nyde en chai på Baresso. For ikke at tale om den burger jeg fik fra Gasoline Grill.. Ren lykke!

Jeg vil derfor slappe af med god samvittighed, nyde aftenen med min familie og se frem til en weekend i afslapningens (og arbejdets tegn). Jeg vender stærkt tilbage i morgen med lidt om de første køb vi har gjort os til vores kommende datter + tanker om nogle valg vi tager i henhold til vores familie. Husk endelig at kigge ind og ellers vil jeg bare ønske jer en fantastisk weekend med dem I holder af ❤️

P.S Tasken er splinterny (og en gave fra Cala Jade). Den er fantastisk smuk og allerede en favorit. Jeg er sådan én, der går med tasker i maaange år. Gerne indtil jeg har slidt dem op. Andre, der også gør det?

XXXX


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Den taske er simpelthen det smukkeste, jeg længe har set. Jeg kan ikke finde den på hjemmesiden, har du et direkte link? 🙂
    Det er så hyggeligt at følge med hos dig for tiden, jeg venter selv min første til december, og nyder at følge alle tankerne:-)

    1. Jeg har også sjældent set noget SÅ pænt! Den bliver min bedste ven i maaaange år! Jeg studsede godt over det på websitet. Den er fra den nye kollektion, men af en eller anden grund har de ikke fået den online endnu. Den burde dog lige være på trapperne, og ellers kan de købes i Gossip i København og vidst nok også Falkenberg i Frederiksberg Centeret 👏🏻

      Hvor dejligt at høre ❤️ Stort tillykke til dig også. Det er jo lige om lidt. Du må være MEGET spændt!