Jeg drømmer om

1. Højhalset Malene Birger trøje (nu kun 299 kr.) 2. Verdens bedste morgenkåbe fra ODD MOLLY (nu kun 549 kr.) 3. Lang Minimum cardigan (nu kun 239 kr.). 4. Lang kjole fra Inwear (nu kun 499 kr.) 5. Regnfrakke fra Samsøe & Samsøe (nu kun 349 kr.) 6. GANNI kjole til alle vinterens fester (nu kun 599 kr.). 7. Varme forede støvler fra Tamaris (nu kun 399 kr.) 8. Uldfrakke fra Gestuz (nu kun 999 kr.).

Det bugner med lækre sager ALLE vegne. Man kan godt mærke vejret er blevet koldere, og jeg drømmer om at iføre mig højhalsede bluser, lange varme uldfrakker og forede støvler. HELDIGVIS har BOOZT pt. nedsat et hav af efterårssager (reklamelink) i forbindelse med deres Crazy Deals. Jeg har kigget hele udsalget igennem og drømmer altså om følgende..


LÆS OGSÅ: HAR DU ENDNU IKKE LÆST 40 UGER EFTER..? SÅ ER DET PÅ TIDE


Malene Birger trøjen er en klassiker, som de laver år efter år. Lige pt. er den nedsat med 57 % og koster altså kun 299 kr. Jeg overvejer at hamstre nogle stykker, da kvaliteten altid er i top og holder i flere år. Morgenkåben fra ODD MOLLY købte jeg i sommers til fuld pris, og jeg føler mig lidt dum, nu hvor den er nedsat med hele 60 %. Det er verdens lækreste kåbe, og jeg tuller rundt i den hver eneste dag. Hvis I vil se den på mig, kan I se den i det her blogindlæg.

Minimum cardiganen, som også kan bruges som overgangsjakke, ser virkelig fin ud. Kvaliteten er som regel god, og så er den altså sat ned med hele 60 %. Den lange varme kjole med strech fra Inwear kunne godt gå hen og blive vinterens pæneste og mest behagelige kjole (og så er den endda nedsat med 50 %). Regnfrakken fra Samsøe & Samsøe er én af de mest elegante jeg har set, og så er den også nedsat med 50 % lige nu.

GANNI kjolen kunne godt være svaret på alle de kommende vinterfester eller højtider. Den er endda nedsat med 50 %. De forede støvler fra Tamaris havde jeg allerede kig på tidligere på året og nu er de endda sat ned med 50 %. Skulle man? For ikke at tale om den flotte uldfrakke fra Gestuz, der lige nu er nedsat med 60 %. Shit den er pæn!

God shoppelyst 😘


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

 1. Hvor er den ternede jakke på billedet fra? Eller hvis billede er det, så man selv kan finde ud af det? 😊

  PS. Endnu engang tillykke med graviditeten ❤️

 2. Hej Danica,

  Lige et par spørgsmål til din blazer fra Mango.

  Hvordan er den mon i størrelsen? Og er modellen oversize? 🙂

  Mvh. Line

  1. Den er helt normal + lidt til den løse side, da jeg foretrækker dem, der ikke sidder tæt. Jeg vil ikke kalde den decideret oversize, men mere bare lidt løs i det. Jeg har en str M 😀