Jeg har samlet alt sammen

Så er det i morgen jeg sælger ud for sidste gang i år. Jeg har nemlig en stand til Tradonos tøjmarked i Papirhallen, og hvad jeg kan forstå på folk, der tidligere har deltaget, så er det et af de bedste af slagsen, hvis man vil gøre sig nogle lækre fund til garderoben.

Jeg vil ikke kalde det et loppemarked, men nok nærmere et tøjmarked. Det er sådan et sted, hvor man skal tage hen, hvis man drømmer om nogle bestemte ting man har set i butikkerne, som folk allerede sælger igen. Jeg glæder mig i hvert fald til at kigge rundt, hvis der bliver tid, for at blive fristet af de mange fine ting.

Til information har jeg også nogle helt andre sager med end jeg har til loppemarked på Islands Brygge. Heriblandt sager fra Ganni, By Malene Birger, Chloé, Mulberry etc. Her ved jeg folk vil værdsætte det og give mere end 10 kr. 🙈

Lige lidt information om selve eventet hapset fra Tradonos Facebook side:

Det er som sagt i Papirhallen (hvorfor det er oplagt at kombinere med et besøg hos Copenhagen StreetFood) fra kl. 10 til 17.

TRADONOMARKET er et moderne loppemarked med kun det bedste secondhand modetøj, sko og accessories til mænd og kvinder. Markedet består af fashionable stader, som er nøje udvalgt blandt Danmarks bedste modebloggere, instagrammere, stilbevidste personer, Tradonees m.fl. Markedet har tidligere været afholdt på Israels Plads, Docken, i Papirhallen og på Godsbanen i Aarhus. Markedet trækker helt op til over 3000 besøgende, og stadeholderne sælger i gennemsnit for ca. 4000 kr. 

KOM MED!

Entré kl. 10.00-12.00 = 50 kr.: Her er du blandt de første besøgende og kan shoppe amok blandt stadeholdernes bedste ting!

Entré kl. 12.00-15.00 = 30 kr.: Fra kl 12 kan du gøre dig nogle kup i både den dyre og den billige ende, og finde de ting du har ønsket dig!

Entré kl. 15.00-16.45 = GRATIS: Hvis du har nerver af stål og godt tør at vente til allersidst for at spotte guldet, kan du komme ind ganske gratis, efter kl. 15.

SES VI DERUDE? 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar