Min seneste bestilling fra Ellos

1. KURV HER 2. LEGGINS HER 3. NATDRAGT HER 4. AKTIVITETSSTATIV HER 5. SWEATSHIRT OG BUKS HER 6. LIP PERFECTOR HER 7. BIDERING HER 8. BUKSER MED STRETCH HER 9. LEGGINS HER 10. NATSKJORTE HER

Jeg lagde i sidste uge en bestilling hos ELLOS, hvor der både røg lidt hjem til mig og vores kommende datter. Jeg er begyndt at tro lidt mere på det er en pige. Selvom vi har fået det bekræftet, kan det være svært at tro, når man kun kender til drengeverdenen.

Jeg synes nemlig det er ret så hyggeligt at surfe rundt på webshops og finde gode tilbud. Lige med børnetøj kan jeg selvfølgelig godt lide kvalitet, men jeg ELSKER også H&M, ZARA og ELLOS, som netop er leveringsdygtige i fint børnetøj. Derfor har vi også primært skaffet os ting fra de mærker. Ikke fordi vi har købt så meget endnu – vi prøver virkelig at holde igen, men når jeg ser noget sødt har jeg altså svært ved at modstå det. Det kender jer med børn måske især?

Derudover har jeg købt et par bukser med stretch. De sidder SÅ pænt, og jeg skal helt klart også have dem i sorte til den pris. Natskjorten manglende jeg, da jeg nemt fryser om natten og snart ikke kan være i mine sovetoppe længere. Kurven er super fin – dog skal vi lige finde ud af om vi skal opbevare en plante, bøger eller legetøj i.

Vi mangler stadigvæk i nærheden af ALT til hende, men jeg har slet ikke så travlt denne her gang. Jeg mindes faktisk vi havde styr på alt sidst flere måneder før. Jeg håber dog på vi kan være heldige til januarudsalget, hvor tingene bliver sat ned.

Ha’ en dejlig onsdag ❤️


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar