Verdens bedste (bolig)køb

Broste Copenhagen lænestol

Jeg har helt glemt at vise jer den lænestol jeg købte (reklamelink) til Rasmus i fødselsdagsgave i juli (og også lidt til mig selv). Så sent som i går fik jeg en besked fra en læser, da hun ikke kunne finde indlægget, og med god grund.


LÆS OGSÅ: FÅ OPSKRIFTEN PÅ VERDENS BEDSTE FASTELAVNSBOLLER HER


Jeg har jo aldrig lavet et, hvilket er en kæmpe fejl. Den her stol er nemlig blevet et af mine favorit boligkøb de seneste par år.

LÆS OGSÅ: FÅ VORES FARVEKODE PÅ DEN GRØNNE VÆG + EN GUIDE HER


Velourstolen er fra Broste Copenhagen (reklamelink), der er begyndt at producere de fineste møbler. Heriblandt sofaer, lænestole, spisestole, en chaiselong samt den fineste runde puf. Alt sammen i velour.

Nu kan man jo diskutere hvor praktisk velourstof egentlig er, men jeg kan allerede sige nu, at vores lænestol efter tre måneder ingen brugstegn har. Og det er altså med en fire-årig i huset + en feriekat, der har ligget i den hele ugen.

Det eneste problem er nu, at jeg drømmer om sofaen i samme farve. Jeg frygter lidt den udgår inden jeg når at tage en beslutning + jeg også gerne vil nå at have fingrene i puffen. Jeg ved dog ikke om det bliver for meget med tre velourmøbler? Det er heldigvis så neutral en farve, at den ikke skriger velour, men derfor kan man måske godt blive træt af det om nogle år?

Hvad siger I der har velourmøbler? Fungerer det godt med flere møbler eller måske en hel sofa i velour? Det er jo SÅ pænt!


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. Vi har selv ikke velourmøbler, men jeg forestiller mig det er meget lidt børnevenligt – well, jeg kan tage fejl. Når det er sagt så er jeg vild med velour – det er så fint. Og jeres væg – det er virkelig pænt. Jeg pønser på noget lignende i mit kommende hus.

    1. Indtil videre er det ikke noget problem, men nu har vi heller ikke en baby endnu. Måske det ændrer det 🙈

      Den grønne farve kan i den grad anbefales!

  2. Den er virkelig fin. 👍🏻 Ift. sofa og puf, så tror jeg at jeg selv bare var sprunget ud i det og havde købt dem før det er for sent. ☺️ I grå er møblerne jo på sin vis ret klassiske, så hvis man på et tidspunkt bliver træt af looket, så er jeg helt sikker på at de godt kan sælges videre. ☺️

    1. Det har du ret i. Det kræver bare lidt overvejelse, da det virkelig er en investering 🙈 Århh, det er fristende.