24 timer i helvede

En update fra sygesengen.. Jeg havde ellers svoret, at jeg aldrig skulle blive ramt af omgangssyge igen. Ikke at man selv bestemmer det, men man kan jo tage sine forholdsregler. Spol frem til onsdag, hvor jeg hen ad aftenen får det ret mærkeligt. Jeg er overbevist om det er halsbrænd, hvilket mange gravide lider af..

Det var det så bare ikke.. Jeg vågner i hvert fald kl. 01, min hals er helt snøret sammen og jeg har koldsved. Nu kan jeg jo allerede godt regne ud, hvad jeg skal lave de næste 48 timer, og rigtig nok sov jeg ikke hele onsdag nat – udover de små ti minutter imellem hvert toiletbesøg.

Så pas lige på hinanden derude. Der er nemlig et eller andet i omløb. Jeg troede ellers at den værste følelse i verden var omgangssyge..

Det var så lige indtil jeg prøvede at få det som gravid.. Det må være det eneste tidspunkt i de ni måneder, hvor man ikke ønsker baby bakser rundt inde i maven..

^ Nyt ur til samlingen. Enkelt, elegant og simpelt  😍


Men enkelte små lysglimt har der dog været. Måske ikke så meget i går, men så i dag. Jeg vågnede nemlig op til pakke med mit nye yndlingsur. Jeg har nemlig (endnu engang) teamet op med Daniel Wellington, da de gang på gang laver de pæneste kvalitetsure til gode priser.

^ Og ja, I får lige en kavalkade af min ursamling, for jeg har efterhånden en ret pæn bunke. Alle urene sælges stadigvæk online og er altså en del af tilbudet. 


Endnu bedre er det, at Daniel Wellington OGSÅ forkæler jer læsere i anledningen af Black Friday. De har nemlig 25 % på hele DAPPER kollektionen, som nok er den mest elegante kollektion de har lavet.

Derudover får man en ekstra urrem med helt gratis i anledningen af Black Friday. For at det ikke er løgn får du yderligere 15 % i rabat ved brug af koden danicachloedw.

Dvs. du pt. sparer 40 % på DAPPER kollektionen + du får en ekstra urrem med gratis. Alle andre kollektioner sparer du 15 % på ved brug af min rabatkode + du også får en gratis urrem med, hvis du bestiller inden søndag.

^ Fun fact: Rasmus og jeg deler mange af vores ure, da jeg godt kan lide dem med store skiver og derfor har tendens til altid at bestille fra herrekollektionen..


Daniel Wellingtons Black Friday tilbud, i kombination med min 15 % rabatkode, gælder til nu på søndag. I kan dog gøre brug af min 15 % rabatkode (danicachloedw) helt ind til den 31. december 2017. Måske der skal et ur på ønskelisten i år eller skal én du holder af mon forkæles?

God fredag. Jeg håber jeg snart får noget mad indenbords og ellers skal jeg lave så lidt som muligt. Fik I forresten læst det her blogindlæg? Tiden tikker…


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. Nej nu bliver jeg da helt nostalgisk. Omkring 1980 havde jeg sådan et fint, ret stort ur med hvid rem. Det var så pænt dengang – og jeg kan da se nu, at et stort ur med hvid rem stadig er et hit 🙂 Får da lyst til at få sådan et ur igen 🙂

    1. Ej, sjovt! Det kan godt betale sig at gemme sine gamle ting. De kommer altid på mode igen ❤️