Den ultimative guide til de allerbedste tilbud

Black friday

Lad os lige tale konceptet, Black Friday, først. Jeg kan forstå, at der har været meget snak om det i medierne i forhold til den forbrugsfest, som mange mener det er. Altså at det er uforsvarligt og unødvendigt, når vi jo umiddelbart har det fint i forvejen.

LÆS OGSÅ:
JEG TESTER M2 SERUM TIL VIPPER OG BRYN. SE RESULTATERNE HER..
Fødselsdag 12 gange om året?! Læs min Goodiebox anmeldelse her

Der er kommet alternativer i form af Green Friday og andre tilsvarende koncepter, hvilket er SÅ fint. Jeg synes vi hver især skal gøre det, der falder os mest naturligt. Jeg har dog personligt IKKE et problem med Black Friday. Jeg føler ikke man kan give én dag om året skyld for al forbrug. Hvad så med januarudsalg, cyber monday, sommerudsalg og de 15 andre udsalgsperioder, der efterhånden er?

Derudover mener jeg, at vi som mennesker er ansvarlige individer og altså ikke forkøber os bare fordi vi kan. Så mange penge har den gennemsnitlige dansker da heller ikke? Personligt har jeg løbende en liste med ting vi mangler. Fx. til Sylvester, vores kommende datter og os selv. Nogle ting har jeg ønsket mig længe, og hvis de tilfældigvis kommer på udsalg, slår jeg til. Det er også nu, at det kan være en rigtig god idé at købe julegaverne, hvis man allerede ved, hvad man vil give til dem man holder af.

Så med det sagt, får I hermed et overblik over alle de Black Friday tilbud, som jeg synes er værd at nævne. Hvis jeg har glemt eller overset et godt tilbud, så skriv endelig og jeg opdaterer listen. Har I kig på noget i forbindelse med tilbudsdagen? Måske I allerede har slået til eller overvejer noget bestemt? Let me know. Jeg ligger syg på tredje dagen og kommer alligevel til at bruge størstedelen af min dag under dynen.

OBS: De fleste tilbud gælder kun i dag med enkelte webshops undtaget.

Et overskueligt overblik over alle de gode Black Friday tilbud
Mode og Shopping:

BOOZT har op til 50 % på 60.000 nye styles. Derudover kører de med 25 % på ALT beauty.

ELLOS har op til 50 % på ting til kvinder, mænd, børn og hjemmet. Især home-kategorien er et besøg værd.

GINA TRICOT har åndssvagt gode tilbud hele dagen. Husk at klikke forbi og hold øje, da de hele tiden ændrer tilbudene.

NELLY har 20 % på ALT. Og det er virkelig ALT.

ASOS har 20 % på ALT med koden WIN20.

STYLEPIT har op til 70 % på en stor del af webshoppen.

HVISK har 25 % på HELE webshoppen.

SECOND FEMALE har nedsat en lang række nye varer.

PIECES har 20 % på hele webshoppen.

ME AND THE MET har 25 % på HELE shoppen ved brug af koden FRIDAY.

SPORTSMASTER har 25 % på hele webshoppen.

Børn og babyer:

BABYSHOP har op til 50 % på tøj, sko, interiør, barnevogne, autostole og legetøj. Og det er virkelig de gode mærker, der er nedsat.

LIRUM LARUM LEG har vanvittige besparelser på ALLE de lækre ting, men skynd jer.. Jeg har bl.a. tænkt mig at klikke denne hjem.

PIXIZOO har op til 50 % på nærmest ALT. Det er alle de dyrere ting og den her webshop bliver især farlig for mig. Man kan jo nærmest købe alt nu. Heriblandt ting fra Stokke, Leander, Ergobaby, By KlipKlap, Tripp Trapp og Cybex + en masse andet.

PARCELLET har 20 % på næsten alt ved brug af koden BF20. Derudover har de en lang række ting, der er nedsat med 25 % – 70 %. Jeg har kig på flere ting fra Filibabba, Joha, MarMar, CamCam og Huttelithut.

BABYGEAR har op til 60 % på en lang række kvalitetsmærker og udstyr.

KIDS-WORLD har 25 % på en lang række ting.

LEKMER.DK har op til 70 % på en stor del af webshoppen.

Hjem og indretning:

MOODINGS har 25 % på hele webshoppen. Heribland ALT fra Broste – inklusiv vores elskede sengetæppe. I skal blot bruge koden BLACKFRIDAY25.

ROOM 21 kører med tilbudet “Køb for 3.000 kr. og få 500 kr. i rabat”. Er det nu du skal have fat i vores marmorsofabord eller nye sager fra Royal Copenhagen?

WUPTI har som altid et af de vildeste tilbud kørende. Heriblandt store besparelser på computere, TV, hvidevarer og kameraer.

LIVINGSHOP har op til 70 % på en lang række sager.

Skønhed og Beauty:

NICEHAIR.DK har 20 % på HELE webshoppen. Siger det bare.. Heriblandt M2 serum, GHD stylere og Karmameju body brushes. Brug rabatkoden B20.

MATAS har 20 % på næsten hele webshoppen. Gælder indtil søndag ved køb over 300 kr.

BEAUTYCOS har op til 60 % på en lang række skønhedsprodukter.

SWISS CLINIC har 30 % på hele shoppen og hele weekenden. Det er her jeg køber min dermaroller.

GOODIEBOX har 25 % på ALT hele weekenden. Heriblandt den bedste limited edition box til dags dato lavet i samarbejde med Costume. Det er den jeg har vist frem på min Instagram. Brug koden CYBER25.

Og det var vidst det… Sig endelig til, hvis jeg har glemt noget eller I selv er faldet over et godt tilbud. Husk også at kigge forbi senere, hvor jeg deler lidt ud af de seneste 24 timer i helvede..

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

5 kommentarer

    1. Tak. Har lige testet og den virker her på Ganni ? Men kan se den ikke gælder helt nye varer, udsalgsvarer, Zadig & Voltaire, Jerome Dreyfuss, Kenzo og Lala Berlin, så måske er det derfor?

      P.S Jeg skal lære at læse det med småt, men den gælder på langt det meste ??

    1. Det nåede jeg slet ikke at se ? Heldigvis fortsætter de fleste webshops indtil mandag.