10 DANSKE INSTAGRAM-PROFILER, DU SKAL FØLGE

Danske Instagram-profiler, du bare skal følge med hos..

danske instagram-profiler

Det her må kategoriseres som den mørkeste dag i mands minde. Især som kontrast til i går, hvor solen skinnede så smukt. Det er som om intet lys kan komme igennem, og det har gjort mig ualmindelig træt. Jeg skulle tilmed ud på en cykeltur, som resulterede i regn og blæst – og nu er jeg blot pakket godt væk i tæpper i sofaen, mens hjernen ikke helt vil fungere.

Derfor er der heller ikke nogle personlige beretninger at hente i dag. Idéerne var ellers gode, men min hjerne vil ikke samarbejde. Det fik mig til at tænke lidt over det med inspiration. Der er jo dage, hvor jeg virkelig ikke ved, hvad jeg skal gøre af mig selv. Hvor tvivlen rammer, tallene på Google Analytics ikke er lige så pæne som de plejer og indbakken tom. Så føler man sig ikke særlig ovenpå og ramler ind i den klassiske sammenligningsfælde. Den er dum!


10 danske Instagram-profiler, jeg finder inspirende + et par nordiske..

Heldigvis bugner nettet også med inspiration, og især Instagram giver mig for tiden en masse. Det er ellers store ord om et medie, jeg normalt har det lidt ambivalent med.

Lige nu er jeg afhængig af 10 danske Instagram-profiler. Profiler, der har en klar profil og virkelig inspirerer mig. Med deres billeder, glæde, skrivestil eller noget helt fjerde. Det er rart at kunne checke ud af sin egen leverpostejsverden og ind i andres fortryllende hverdag. Det giver mig et frirum. Hvis I følger nogle inspirerende mennesker, eller måske endda selv har en offentlig Instagram-profil, så del den endelig nedenfor.

10 danske Instagram-profiler, du bør følge..

1. Annalandstedt = Jeg har ingen idé om, hvordan jeg har fundet frem til hende, men det er sådan set også ligemeget. Her elsker jeg nemlig at kigge med. Det er ikke fordi billederedigeringen som sådan gør noget for mig. Det er mere stemningen, som hun formår at formidle. Når jeg kigger med på hendes profil, glæder jeg mig endnu mere til at blive en familie på fire – med alt hvad det indebærer. Hun er kreativ, har øje for detaljer og verdens sødeste børn.

2. Cleanlittleplates = Den her Instagram-profil er SÅ cute. Idéen er simpel, men det er godt eksekveret. Jeg bliver i hvert fald inspireret til at prøve nye opskrifter af i køkkenet, som de små børn også gider ar spise. Farverne er fantasifulde, og jeg er sikker på det bliver meget nemmere at kreere sund mad, når det ser så indbydende ud.

3. Kiaellegaaard = De fleste af jer husker måske Kia fra de gode gamle Fierce og Fattig bloggerdage? Det var en god tid. Kia blogger desværre ikke længere, men gør det i stedet RIGTIG godt på Instagram. Jeg elsker hendes ærlighed (uden det bliver for meget) kombineret med hendes nuttede datter. Hun tager nogle gode debatter op og er generelt bare sjov. Det er faktisk sjældent jeg gider følge profiler, der ikke udelukkende fokuserer på det visuelle, da jeg netop bruger Instagram til at blive inspireret. Men her er det noget andet. Man føler nemlig man kender Kia, og så må man sige hun har løftet opgaven til UG.

4. Thitlund = Thit opdagede jeg faktisk i sin tid gennem min egen blog, da hun flere gange har lagt søde kommentarer. Hun driver udover sin blog den fineste Instagram-profil. Den minder mig om, hvad Instagram kun i gamle dage. Det var hyggeligt, rart og meget en-til-en. Det kan man til tider godt savne, når det hele går op i engelske tekster, international appeal og antallet af følgere. Derudover bor hun i Aarhus, som er min hjemby, og det er altid rart at blive bragt tilbage dertil via Thits små glimt.

5. Karinboowiklander = Èn af de eneste svenskere, som jeg følger. Hun har fået lov til at snige sig ombord på listen alligevel. Normalt kan det godt blive en tand for nordisk og minimalistisk til min smag, men Karin rammer altså plet. Jeg føler jeg træder ind i en lille svensk hytte, når jeg besøger hendes profil. Her emmer det af rarhed, hjemmebag og familieliv. For ikke at tale om hendes sans for indretning.

6. Danielsjensen = Det er ikke fordi jeg følger så mange rejsefotografer, men Daniel kan noget helt specielt. Jeg drømmer mig i hvert fald langt væk til destinationer, jeg højst sandsynligt aldrig får besøgt. Når man kigger på hans billeder, er det som at kigge på et maleri. Han er dygtig og formår at fange en helt speciel stemning.

7. Hello_sofie = Jeg har fulgt Sofie i lang tid efterhånden. Hun kan nemlig noget med at sætte ord på sine følelser, så det giver mening for mig (og en masse andre mennesker). Det er rart. Hun er ærlig, rå og sjov. Og så har hun verdens sødeste dreng og er lige blevet gift med manden i sit liv. Hun formår endvidere at kombinere livet som mor med en inspirerende karriere. Kæmpe anbefaling herfra.

8. Emilietommerberg = Én af de eneste nordmænd på min liste. Emilies profil er ellers meget poleret, men alligevel drages jeg af hendes æstetik og smukke ydre. Måske fordi hun repræsenterer en anden type kvinde end man normalt ser i norden? Derudover rejser hun en hel del, og jeg drømmer mig væk til Amalfikysten, Frankrig og smukke Norge.

9. Canabuttenschon = Min kære blogkollega, som jeg på så mange punkter ser op til. Hun formår at fange livets rutsjebaneture via små firkanter. Derudover skriver hun bedre end nogen anden jeg kender, og kan altid sætte ord på, hvad vi andre tænker. Jeg beundrer hende for hendes evige positive sind, og så har hun altså verdens sødeste børn.

10. Emilysalomon = Flere af jer følger hende nok allerede og man forstår godt hvorfor. Hun er én af mine ultimative ynglingsbloggere og har været det i MANGE år. Hun er simpelthen så sød og inspirerende. Fra de fintopstillede flatlays til hverdagens glæder. Alt er pænt, rart og emmer af glæde.

Hvilke andre danske Instagram-profiler skal jeg følge?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

10 kommentarer

 1. Åhh, hvor er du sød Danica! Tusind tak for de pæne ord <3 De betyder så meget! Det er simpelthen så dejligt at høre, at nogen synes om det, man 'laver' jo. Jeg håber, du får en skøn aften. Du har ihvertfald lige gjort min meget bedre! Klem

 2. Dejligt med inspiration – jeg er virkelig også fan a Hello_Sofie.

  Følger også Morten Elsøe, som har skrevet nogen “slut med forbudt”. Hans måde at debatere på er virkelig cool; han “mudderkaster” ikke, men modargumenterer rigtig fint ud fra videnskabelige forsøg, artikler osv. Og så er det bare så befriende – og en stor hjælp – at blive mindet om, at alt, der siges om kost og sundhed bestemt ikke altid er videnskabeligt bevist.

  Og nå ja; elsker altså også twin-peaks – sjov og nede på jorden.

  1. Morten Elsøe? Er det ham med podcastet? Ham har jeg aldrig set på Instagram. Må straks finde ham 😊

 3. Årh søde, Danica! Der gjorde du mig godt og gammeldags glad i låget! Sikke et fornemt selskab at være kommet med i – og så endda med så flotte ord med på vejen. Tak søde dig ❤️

 4. Tak for dine søde ord. Det rammer mig i hjertet og tak fordi, at vi må følge med hos dig – også i medgang og modgang 🙂

 5. Hej smukke Danica❤️
  Flere af mine veninder er begyndt at købe falske følgere og likes på sider som autolikes.dk og siger at de får mange flere rigtige likes nu….
  Synes du det er noget jeg bør overveje..? Vil gerne have mere gang i min insta nemlig.
  Knus Emma<3

  1. Hej Emma

   Nej, det er aldrig noget jeg vil anbefale 😀 Tværtimod. Vejen frem er originalt content og så kommer resten af sig selv. Instagram belønner heldigvis dem, der formår at levere autentisk, engageret og originalt indhold. Hvis man køber likes og følgere opnår du det modsatte og det kan Instagram sagtens gennemskue. Også selvom det kan virke fristende på den korte bane.