Jeg drømmer om

..ret meget. Mine ønsker er selvfølgelig lidt præget af, at vi venter et barn til april og mangler i nærheden af alt. Det er jo ikke fordi man har brug for alverden – men lidt har også ret. Vi tænker, at ønske os det meste i julegave og ellers slå til, når vi ser nogle gode budgetfund.

Nedenstående får jeg forhåbentlig klikket hjem, når jeg får udbetalt løn til mig selv. Udover ting til hende, mangler jeg også ALT selv. Jeg kan ærlig talt ikke passe mit tøj længere. Hverken skjorter, trøjer eller kjoler. Jeg lever i mine graviditetsjeans samt de her fantastiske bukser* med stretch, som jeg har boet i siden jeg købte dem i oktober. De koster ingenting og er fantastiske til gravide eller folk, der bare vægter comfort højt. I kan se dem på mig her.

Derudover mangler jeg et par fine bluser og toppe med stretch i, som jeg kan genbruge efter graviditeten.

Reolen* skal op på væggen i vores værelse, da hun kommer til at sove hos os det første lange stykke tid. Vores soveværelse er dog virkelig småt, hvorfor det handler om at tænke praktisk. Jeg synes reolen er SÅ fin (og endda nedsat nu) og kommer til at hænge lige over hendes seng. Derudover mangler vi nogle nye håndklæder. De her hamam-håndklæder* er SÅ lækre. Vi har dem allerede i blå og nu drømmer jeg om dem i hvid. Heldigvis er de virkelig billige.

Aviskurven* skal op at hænge i stuen til alle de blade, jeg har liggende fremme. Jeg synes den er enorm fin og så elsker jeg jo alle fund, der kan gøre mit liv mere overskueligt. Sidst men ikke mindst mangler vi nogle velourhynder* til vores spisebordsstole. Jeg savner at sidde lidt mere behageligt, og de her er bare prikken over i’et.

Tøjmæssigt har jeg kig på de her støvler*, den perfekte bluse* og ikke mindst den her højhalsede sag*. Jeg leder også efter en mavevenlig kjole, men har endnu ikke fundet den rette. Den her smukke sag* kunne dog i den grad være en god kandidat. Hvad siger I?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Den blomstrede kjole er godt nok fin:) Gad vide om den også er ammevenlig med den dybe udskæring?

    1. Jeg tror den er super ammevenlig. Det ser sådan ud 😍 Den er nemlig ufattelig fin.