Jeg drømmer om

1. Blondetop HER 2. Pæneste støvler HER 3. Dunjakke HER 4. Fineste t-shirt HER 5. Bluse med blondedetaljer HER 6. Sart lyserød hue HER 7. Velournederdel HER 8. Uldhalstørklæde HER 9. Varme vinterstøvler HER.


Jeg er halvvejs i graviditeten, 7 kg. tungere og ret træt af jeg ikke kan passe noget i mit skab længere. Hvad betyder det så? At jeg de sidste to timer har surfet rundt på webshops. Jeg savner virkelig at kunne gå med lige hvad jeg har lyst til. Nu skal alt være praktisk, elastisk og klæde en voksende mave. Det er altså en kunst at føle sig godt tilpas i tøj under graviditeten. Er jeg den eneste?

Derfor har jeg endnu engang fundet nogle favoritter rundt omkring. Nogle holder jeg igen med, da jeg ikke ved om de passer og andre overvejer jeg at sætte på ønskelisten til jul.

1. Jeg bliver ALDRIG træt af blonder.. Den her blondetopvil jeg nok gå en størrelse op i, så der er plads til maven, men den er da så fin. 2. De her støvler* har jeg drømt om siden jeg så dem henne på Gardenias Instagram. Flere af jer har anbefalet mig deres sko, og nu drømmer jeg altså om de her pæne og rå støvler. De vil passe til ALT i mit skab. 3. Normalt falder jeg ikke for ting i denne farve, men den her jakke* er da ret pæn eller er det bare mig? Og så ser den dejlig varm ud. 4. Endnu en pæn og festlig top*, som jeg gerne så flyttede ind. Farven er så fin og perfekt til alle de kommende julemiddage.

5. Måske er det højtiden, der gør det, men hvor pæn er den her bluse* ikke lige? Og så er den billig. Jeg ELSKER Mango. 6. Den fineste sarte lyserøde hue*, jeg har set til dags dato. 7. Velour holder bare, og når det samtidigt kombineres med en flot nederdel* med elastikbånd, er den jo som skabt til mig. 8. Muligvis det fineste varme halstørklæde*, jeg har set i år. Det kunne godt komme på ønskelisten. 9. Nu har jeg kigget efter de her støvler* i to år og efter de er kommet i en ny farve, tror jeg altså de skal herhjem at bo. Nogle af jer, der ejer modellen? Er de varme?

God fredag! Hvis I kan nyde et glas vin, så nyd lige et for mig. Jeg savner det!


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar