Jeg føler, jeg har været med i et afsnit af Outlander

Den her uge har været så anderledes end jeg er vant til. På ingen måder afslappende, tværtimod, men stadigvæk fantastisk. Som beskrevet her, er jeg netop nu på pressetur i Skotland.

Normalt er jeg ikke så hooked på presseture, da det er hårdt arbejde + man mister en del arbejdsdage. Ikke særligt optimalt for min virksomhed, men fantastisk for oplevelsens skyld. Jeg har takket nej til rigtig mange ture efterhånden. Faktisk de fleste. Jeg kender gamet og ved hvor travlt et program det normalt indebærer, men lige med Skotland var det anderledes.

Jeg har jo efterhånden plapret løs om netop Skotland. Faktisk lige siden jeg så første afsnit af Outlander. Er der andre Outlander fans derude?

Det er ikke engang fordi jeg aldrig har været her før. Jeg tror efterhånden jeg har været her 4-5 gange tidligere, men alle gangene har det været omkring Glasgow (og en enkelt gang Edinburgh), da jeg har familie herovre.

MEN denne tur var anderledes. Vi startede i Edinburgh, som jo var SÅ skøn, og tog samme aften toget videre til Inverness. Her har vi tilbragt to dage, og mens jeg skriver det indlæg sidder jeg i toget mod Aberdeen. Udenfor mit vindue suser højlandet forbi.

Alt er mørkegrønt, orange og rødt. Og så har jeg aldrig set så pæn natur i mit liv. Hvis jeg skulle anbefale én årstid at besøge Skotland i, må det være oktober måned. Pænere farver finder man ikke. Det er som om de har lagt et filter over landskabet. Sådan ser et dansk efterår i hvert fald ikke ud.

Jeg har også allerede skrevet til Rasmus, at vi er nødt til at tage herover sammen næste efterår. Hvis altså han kører bilen og vi har en samarbejdsvillig baby. Sylvester vil i hvert fald elske det. Og så vil jeg gerne slå et slag for maden. Jeg havde ingen forventninger på forhånd, da jeg ingen idé havde om, hvad mad skotterne kan lide. Vi har endnu ikke spist noget af dårlig kvalitet. Al maden er god, hjemmelavet og virkelig velsmagende. Fra deres nationale ret, Haggis, til fisken oppe nordpå.

Jeg vil prøve at få noget søvn klemt ind nu. Jeg sover nemlig sjældent godt på hoteller – og især ikke, når jeg sover alene. Jeg er jo overbevist om det må spøge, når hotellet er fra 1800 talet. Så det er noget med tændt lys og en masse puder ovenpå hovedet… (ja, jeg er 31 år..)

Ha’ en skøn dag! ❤️


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Rækker lige hånden op til Outlander fan! Har været en enkelt gang i Edinburgh og det var fantastisk, Skal helt sikkert tilbage og ud og se noget af højlandet 🙂

    1. Hvordan kan man være så stor fan af en serie? 🙈 Outlander giver i hvert fald lyst til at besøge hele Skotland.