Ja, der fugle på vores juletræ

Nu er det sørme snart 1. december.. Det er ret stort! Om jeg forstår hvor hurtig tiden går. Det har jo lige været jul sidste år.. Men jeg klager ikke. Det er ret hyggeligt at julehygge, når det er så mørkt og koldt udenfor. Et lille lyspunkt i forhold til den lange vinter..

I lørdags gik vi så igang. Først købte vi et juletræ i Rema 1000. De har netop nu sådan en fin størrelse med dertilhørende potte, så man kan vande træet. Sidste år købte vi det klassiske juletræ på træfod, der desværre døde efter kun 14 dage. Det var helt udtørret og der var gran ALLE vegne. Jeg tror de har ovenstående træ fast i Rema 1000 til 159 kr. Bare et tip, hvis I er på udkig efter et praktisk ét af slagsen.

^ Juleengel her og fine julefugle her.


Vi har placeret vores træ i den fine kurv fra Ellos Home (reklamelink). Jeg købte den fornyligt til ingen penge og havde egenligt tænkt mig den skulle bruges til opbevaring af legetøj på børneværelset. Den fungerer dog også fantastisk som juletræskurv.

Julepynten er en gave fra Broste Copenhagen. Jeg tror efterhånden de har erfaret, hvor glad jeg er for deres ting, så derfor var den lille julekasse også et hit. Hele træet er pyntet med de fine pastelfarvede julekugler i papir. Fuglene er også Broste Copenhagen såvel som de store papirjuletræer, der pynter så fint ved siden af.

Jeg elsker man kan pynte op til jul uden éns hjem skal ligne et stort rod af femten forskellige farver. Nogle vil måske finde det er lidt simpelt, men jeg er fan af de fine pastelfarver, der passer til resten af vores indretning. Det er sådan noget jeg hygger med.

Der er selvfølgelig også andet julepynt, og især Sylvesters værelse er indhyllet i røde nisser, julestjerner og disney-julepynt. Lige præcis som han foretrækker det.

Er I kommet igang med julehyggen endnu? Går I all in eller holder I det i det små? Jeg er sådan én der elsker julepynt. Lige indtil vi rammer den 26. december. Så skal ALT bare ned, hvor man nærmest føler man får foræret et nyt og overskueligt hjem. Ala en mini forårsoprydning.

Glædelig jul. Hvis I har links til andet pænt julepynt, må I endelig dele det. Det er første år, hvor vi faktisk er begyndt at samle på noget langtidsholdbart pynt vi kan bruge i mange år. Vi har gået igennem alt det gamle pynt og sorteret groft ud, så jeg glæder mig til at se, hvad I er glade for ❤️


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

 

5 kommentarer

  1. De er også fra Broste Copenhagen, men jeg kan simpelthen ikke finde dem online endnu. Ellers må de være i butikkerne (Magasin etc.) nu 😀

  1. Hvor hyggeligt! Så må du glæde dig til i dag 🎅🏻

   Jeg ved slet ikke hvad Felius er 🙈 Men det lyder lige som noget for mig.

 1. Det er lidt post festum , jeg holder også meget af dem .Jeg har et i råhvidt og har givet mine to døtre der er voksne piger hver sit her iår, jeg synes de er så smukke og så er de ikke så julede igen. De fås hos Isabella smith i både en mørk rød og så en råhvid- prøv
  Mvh
  Karen