Ej, altså..

Har I haft nogle gode juledage? Hvor har I fejret julen? I Danmark eller udlandet? Hvis altså I overhovedet har fejret jul? Vi har i den grad nydt nogle afslappende dage og lavet absolut så lidt som muligt.

Dog havde jeg endelig lidt alenetid i går aftes, hvor jeg surfede rundt på mine favoritshops. Jeg rammer selvfølgelig Boozt, og hvad ser jeg? Mine to favoritkøb i år er nedsat. Plejer udsalget allerede at starte SÅ tidligt? Jeg har seriøst lige købt vinterstøvlerne for få uger siden og nu er de allerede på udsalg? Det er bare typisk! Kender I det, når éns favoritsager pludselig bliver sat ned?

Om ikke andet kan det måske komme jer til gode. Det er i hvert fald to fantastiske investeringer, altså Ganni frakken og Ganni støvlerne, som I kan se på ovenstående billede, som kan bruges år efter år. Jeg kunne dog forestille mig de ryger hurtigt. Sådan plejer det at være med de klassiske ting, der laves igen og igen.

Derfor får I også lige mine favoritter fra Boozt udsalget inklusiv ting jeg allerede ejer og er meget glad for.

1. Ganni støvlerne er en selvfølge. Det er seriøst den bedste vinterstøvle, jeg nogensinde har ejet. De er behagelige, pæne og vigtigst af alt – varme. De har faktisk holdt mine fødder varme en HEL dag udenfor i Tivoli. Det kan mine UGG’s ikke engang klare. 2. For ikke at tale om den fine Ganni uldfrakke. Jeg har de sidste 3 år haft en Ganni uldfrakke. I år købte jeg en ny, da jeg skulle have plads til maven og den er genial. Den holder mig varm, har en god længde og er bare virkelig fin på. 3. Den her By Malene Birger taske har jeg drømt om længe og jeg er vild med den nye kombination. Hvad siger I? 4. Og så er min elskede blå velour vinterjakke fra Coster Copenhagen også nedsat nu. I er flere, der har spurgt til den og I finder den HER. Jeg har min i str 36, så jeg synes umiddelbart den er stor i størrelsen. 5. De her Gardenia støvler har jeg drømt om hele året og nu er de endelig nedsat.

6. For at tale om den her lækre strik fra Samsøe i den perfekte materialekombination. Den minder mig om den dyre version fra By Malene Birger – bare til en meget bedre pris. 7. Den her Ganni nederdel er virkelig et godt køb og anvendelig. Jeg har nemlig allerede ejet den i rød og elskede den. 8. Ganni kjolen er så fin, og jeg forestiller mig maven vil passe fint deri. 9. Den quiltede DAY jakke er også pæn. Jeg kunne sagtens se mig vandre rundt i den i foråret. 10. Sidst men ikke mindst har jeg drømt om den her Baum kjole siden jeg så den første gang. Den er endelig nedsat, men jeg håber lidt den bliver yderligere nedsat. Er den ikke bare pæn?

Nyd anden juledag ❤️ Jeg vender tilbage med endnu en året der gik i morgen. 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

5 kommentarer

 1. Glædelig jul, Danica! 😊
  Jeg finder mig aldrig i, hvis jeg køber en vare, og den så bliver sat ned inden for returrettens periode (man et garanteret 14 dages retur ved online-køb). Enden sender jeg en mail eller ringer til webshoppen, og jeg plejer at få det beløb tilbage, som varen er sat ned. Har jeg købt en vare i en fysisk butik til fuldpris, og butikken har 20% eksempelvis ugen efter, går jeg ind med varen og bonen, får pengene tilbage og køber varen igen med rabat. Det kan være besværligt, men jeg gider ikke føle mig snydt. Jeg ved, at butikkerne ikke regner med, at kunderne tænker sådan 😄

  1. Glædelig jul ❤️

   Det burde man heller ikke, men gælder det samme når det er på en webshop? Det gør det i hvert fald lidt mere besværligt. Jeg burde måske også have set den komme. Det er jo Boozt, der holder udsalg hver måned efterhånden 🙈

   Men du har ret. Butikkerne håber selvfølgelig vi ikke tænker over det og glemmer det.

   1. Ved webshops ringer jeg og fortæller mit ordrenummer, og så kan de se, hvad jeg har betalt kontra den pris varens står til nu. Efterfølgende har jeg flere gange modtaget en kreditnota – så er man nemlig fri for at sende varen retur 😊
    Haha ja – og Asos har også evigt udsalg 😄