Familiedate på Tapa Del Toro

Tapa Del Toro

For et par uger siden holdte vi en fridag herhjemme. Ikke at det er første gang, men som regel er det Rasmus, der holder fri med Sylvester mens jeg arbejder, da hans arbejdsskema tillader det. Hvis jeg har overskud og tid vil jeg gerne hoppe med på deres hyggedage. Om ikke andet blot for et par timer.

MEN for nogle uger siden havde vi hele fire timer sammen, hvor vi havde aftalt at skulle forbi det nyåbnede Tivoli Food Hall. Til de af jer, der ikke har været der, er det et nyåbnet madmekka med nogle af byens bedste restauranter, caféer, kaffesteder og bagere. Bare samlet på ét sted i hyggelige små boder. For os, der kommer ret meget i Tivoli, er det et paradis, da vi endelig kan få mad, der er til at betale og ikke kræver man booker bord på en dyr restaurant i forvejen.

Tapa Del Toro

Tapa Del Toro

Vores første besøg var på Tapa Del Toro. Nogle af jer kender måske det geniale tapassted fra Torvehallerne, som nu altså også huses i Tivoli Food Hall. Vi var lidt nervøse på forhånd, da Sylvester kan være ret så kræsen. Er det overhovedet muligt at have et barn med på et tapassted?

Jeg kunne allerede se ulykkerne og stressen for mig, men det gik heldigvis så fint. Faktisk spiste han virkelig igennem og smagte på alle retterne. Også dem han ved første øjekast ikke troede han vil kunne lide.

Tapa Del Toro

Tapa Del Toro

Vi fik seks forskellige retter og lod de søde tjenere bestemme for os. Jeg har slet ikke nok forstand på tapas til at vælge det rigtige, så jeg vil hellere stole på de ved, hvad der passer sammen samt i forhold til mængderne.

Maden blev suppleret op med læskedrikke og alkolholfrie øl, der altså smager lige så godt som the real deal. Jeg savner i hvert fald slet ikke alkohol denne gang. Jo, måske et glas cava, men det er også det..

Tapa Del Toro

Tapa Del Toro

Efter flere timer med et hav af tapasretter og hygge med udsigt til et juledækket Tivoli drog vi videre mod Espresso House til en varm kop kakao. En fantastisk afslutning på en helt almindelig torsdag.

Har I været forbi det nye Tivoli Food Hall endnu? I så fald skal I unde jer et besøg hos Tapa Del Toro. Enten for blot et glas kølig hvidvin, lidt snacks eller det helt store tapasbord. Det er det perfekte sted at hive sin veninde eller kæreste med hen. 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar