Update på projekt pæn graviditetshud

Nimue 12 week challenge

Jeg har efterhånden været igang i knap 6 uger. Altså med mit projekt pæn hud på trods af graviditet. For er det overhovedet muligt at få sin sunde hud igen, når hormonerne suser rundt i kroppen og alt bare slet ikke er som det plejer?


LÆS OGSÅ: SÅDAN FÅR JEG MISUNDELSVÆRDIGE LANGE VIPPER, DER ER FYLDIGE OG NATURLIGE


Som jeg fortalte jer om i det her blogindlæg (og tak fordi I har taget SÅ godt imod det – det må næsten være et af årets mest læste indlæg), har jeg teamet op med sydafrikanske Nimue Skin Technology. Udfordringen var simpel. Brug KUN skræddersyede Nimue produkter, samt få 4 klinikbehandlinger, de næste 12 uger og drop din foundation i uge 13.

Nimue 12 week challenge

Egentlig en ret modig påstand, men der må være noget om snakken. Især når man tager deres fantastiske money-back garanti i betragtning. Det er dog slet ikke nødvendigt i det her tilfælde. Jeg har nemlig allerede fået min hud på rette køl igen.

Selvfølgelig kommer der stadigvæk en urenhed ugentlig og jeg døjer i mild grad med de irriterende pigmentpletter. Jeg er trods alt stadigvæk gravid, men det er på et absolut minimum. Jeg kan forstå på jeres mails og kommentarer, at flere af jer også er hoppet med på Nimue udfordringen, og det er så fedt! Skriv endelig, hvordan det går.

Nimue 12 week challenge

Nimue 12 week challenge

^Efter anden behandling. Jeg har stadigvæk røde ar efter de sidste urenheder, som gerne snart skulle forsvinde..

Når jeg tænker tilbage på den her tur i slut oktober, husker jeg en periode, hvor jeg var flov over min hud. Jeg forsøgte at skjule det med foundation og concealer, men det bliver det jo sjældent bedre af. Tværtimod.

Der er INTET som hormonelle udbrud, der kan slå mig ud. Måske er det min historie med acne, der giver mig den dårlige selvtillid (se mine tidligere udbrud og læs om min historie HER), men lige præcis min hud værner jeg MEGET om, så når den ikke arter sig, har jeg lyst til at gemme mig væk. Hvilket jeg faktisk også gjorde i en periode i graviditeten. Det er ikke sjovt at skulle til møder og få taget blogbilleder, når ens ansigt er helt håbløst.

Nimue 12 week challenge

Min bedste erfaring er helt klart, at graviditetshud ikke er noget man bare skal leve med. Hverken undervejs eller efter fødslen. Der er ALTID en løsning. Også selvom du har voksen-acne, sart hud, pigmentpletter, eksem, grå og trist hud eller noget helt tredje. Løsningen er sjældent skrappe pillekure eller at smide tusindvis af kroner efter nye hudplejemærker hver tredje uge.

Det er derimod kombinationen af den rette aktive hudpleje samt klinikbehandlinger. Den ene virker ikke optimalt uden den anden, og det er netop det Nimues 12 ugers udfordring vil bevise.

Nimue 12 week challenge

Det er faktisk muligt at få en flot, stærk og sund hud på blot 12 uger. Jeg er kun 6 uger inde i forløbet og altså ret så lykkelig over, hvad vi har opnået indtil nu. Det er tilmed muligvis det bedste samarbejde jeg har indgået i bloggens historie, da jeg på ingen måder kan forestille mig en hverdag uden de produkter.

Til de nysgerrige har jeg fået sammensat en produktpakke hos en Nimue klinik (Klar Hud på Frederiksberg) her i København, så min hud har de bedste forudsætninger. Hver morgen og aften forløber sådan, at jeg starter med at vaske min hud med deres rensegel efterfulgt af en tonic, der fjerner alt resterende snavs samt døde hudceller.

Herefter påfører jeg deres serum, som hæmmer nye udbrud. Hver 2-3 dag bruger jeg en Enzym Peeling, som gør min hud jævn, blød og ensartet. Nogle dage (dog først 4 uger efter opstart) bruger jeg også en active lotion, som indeholder 10 % frugtsyre, der får min hud til at hele hurtigere og holder den fri for nye udbrud. Afslutningsvis bruger jeg enten en fugtgivende natcreme eller dagcreme efterfulgt af en barrierecreme med indbygget solfaktor. For JA! Man skal også bruge solfaktor om vinteren.

Hvordan kommer man igang?

Til de af jer, der ligesom mig, ønsker en flottere, stærkere og sundere hud, er det muligt at hoppe med på Nimues 12 ugers udfordring lidt endnu. Det er altså IKKE et permanent tilbud de kører med, men noget man skal slå til på meget snart, hvis man er interesseret.

Nimue 12 week challenge, inklusiv de 8 Nimue-produkter + 4 fantastiske klinikbehandlinger samt en hudanalyse, har en vejledende udsalgspris af kr. 3.995,- (værdi kr. 7.498). Såfremt du er klar på at tage udfordringen op, kan du komme igang lige her. Når du har fundet en klinik i dit område, bestiller du blot tid til en hudanalyse, hvorefter du får et personligt hudplejekit og kommer igang.

OBS: Tilbagebetalingsgarantien, såfremt man ikke er tilfreds efter de 12 uger, gælder frem til den 30. april 2018 – Nimue kittet kan købes så længe lager haves, men kun frem til januar 2018, så man kan nå at køre forløbet.

Døjer I med hudproblemer eller har I måske gjort det tidligere? Oplevede I også at jeres hud gik helt amok, da I blev gravide? 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar