Skønhedsfavoritter og ritualer i december

Den her dag må være én af de mørkeste dage, jeg kan huske. Det er som om det aldrig rigtig blev lyst? Jeg tænker det næsten må være meant to be.. Jeg havde nemlig planlagt en indedag med min familien inden Rasmus skal starte op på arbejde i nat. Den sidste feriedag om man vil..

Den står på serier, PlayStation og plejeritualer. Det kan godt være jeg ikke kan drikke til nytår, men jeg kan godt lægge neglelak, ansigtsmasker og alle mine andre yndlings skønhedsritualer. Jeg får faktisk ofte spørgsmålet, hvordan jeg forsøger at prioritere mig selv nu når jeg er gravid. Med de ekstra kilo og den manglende energi.

Selvfølgelig er alt anderledes, men jeg forsøger at holde fast i nogle rutiner. Bodyscrub, neglelak, ansigtsbehandlinger, frisørbesøg osv. Jo mere jeg plejer mig selv des bedre har jeg det. Jeg har det faktisk forrygende i min krop – selvom jeg selvfølgelig godt kan se mine kinder er blevet lidt rundere, hvilket er helt forståeligt.

Denne måned har jeg fundet flere favoritter. Henholdsvis en fantastisk ansigtsrulle, der opstrammer, køler og afstresser huden hver aften, den perfekte matterende pudder, min yndlings peeling samt mange andre skønne sager.

Rosakvarts ansigtsrulle = Det er faktisk en bekendt, der står bag den nye holistiske webshop Green Beauty Supplies. Hun var én af de første til at føre roskvartsrulle til Danmark og gudskelov for det. Jeg elsker, når folk tør tage chancer, og det gør Emilie. Hun har den mest inspirerende tilgang til skønhed, og det var hende, der introducerede mig for rosakvartsrullen. En rosakvarts ansigtsrulle er et gammelt kinesisk skønhedsredskab. Ved at massere ansigtet dagligt, giver man huden glød. Den har også en kølende effekt og dræner væskeophobninger. Man får ligeledes også løsnet op i de mange spændinger som sætter sig i ansigtsmusklerne, hvilket er utrolig rart efter en lang dag.

Nimue Exfoliating Enzyme = Flere af jer har måske læst om min graviditetshud og de problemer jeg har haft? Èn af de ting, jeg har kastet min kærlighed på, at den her peeling. Man bruger den 2 til 3 gange om ugen (kun om aftenen), og allerede morgenen efter er huden så meget pænere. Den holder begyndende udbrud nede, giver glød og gør huden jævn.

Origins Ginger Bodyscrub = En mild bodyscrub, som efterlader huden gennemfugtet og enormt blød. Nogle bodyscrubs er simpelthen for hårde til mig, men det er ikke tilfældet her. En ekstra bonus er den lækre ingefærsduft. Så snart du kommer ud af badet, skal du påføre din favorit bodylotion og din hud er blød dagen lang.

Clarins Pore Perfecting Skin Kit = Det her kit er en gave til alle os, der skinner i løbet af dagen. Jeg har det med overalt, når jeg er ude. Kittet indeholder både oil-blotting papir, der kan genopfyldes løbende, og som absorberer det blanke look uden at klatte make-up’en eller at udtørre huden. Derudover indeholder kittet en transparent pudder, der er 30 gange lettere end en klassisk pudder. Huden holdes mat hele dagen og har en udglattende og pore-formindskende optisk effekt. Det er virkelig magi og jeg tror aldrig jeg kan undvære det igen.

Miild Mineral Concealer = Muligvis den lækreste concealer jeg har prøvet. Udover den er effektiv, er produkterne så rene man faktisk kan spise dem. Ikke at man har lyst, men det er meget betryggende. Især, når man er gravid og prøver at tænke i produkter uden alle mulige ingredienser jeg kan ikke udtale. Den er meget cremet og udtørrer ikke huden. Derfor blender den også så fint ind og holder hele dagen – helt uden man kan se den eller ved at den samler sig i linjerne. Jeg er i hvert fald gået væk fra min MAC concealer, jeg ellers har brugt i mange år. Det er mit første Miild produkt, men helt klart ikke mit sidste.

Hvilke skønhedsprodukter og ritualer har I været særlige glade for den seneste måned?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

 1. Hej Danica,
  Godt Nytår og tak for de fine skønhedstips 🙂
  Rosakvarts ansigtsrullen er også en uundværlig del af mine skønhedsrutiner. Jeg har den liggende i køleskabet, og masser mine morgentrætte øjne (læs: poser under øjnene ;-))
  Den er helt fantastisk!
  Kh Diana
  http://www.bydianawi.com

  1. Dejligt at høre andre også elsker den. Jeg lærte den først at kende for en lille måned siden, men elsker den allerede højt ❤️

   Rigtig godt nytår 💥