Torsdagsønskerne

1. Royal Copenhagen kop med understel HER 2. Silkekjole fra Ganni HER 3. By Malene Birger opbevaringstaske HER 4. Ellos tæppe til børneværelset HER 5. Tapet til børneværelset HER 6. Graviditetskasse tilpasset det sted du er i graviditeten HER 7. Kongens Sløjd legemadras HER

Jeg er inde i en fase, hvor jeg ønsker mig helt vildt meget.. Om det er redebyggeriet, juletiden eller det faktum, at jeg forvilede mig ind i Magasin i tirsdags. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har brugt to timer i et varehus. MEN hold op, der var meget fint. De formår i hvert fald at give mig behov for alle mulige ting – om det så er hensigtsmæssigt, kan vi altid diskutere.

Jeg kom dog hjem med lidt.. Til mig selv.. Jeg fik næsten helt dårlig samvittighed, for kan man overhovedet købe ting til sig selv i december? Jeg burde jo udelukkende forkæle andre.. Virkeligheden er, at mit tøjskab er lidt trist. Jeg går nærmest kun i ét par graviditetsjeans og nogle få trøjer. Heldigvis fandt jeg lidt løst tøj, der også kommer til at fungere efter fødslen.

Jeg har dog et godt øje til følgende; De fine blomstrede RC kopper med understel, som altså på mange måder må gøre te- og kaffeindtaget lidt hyggeligere, tror I ikke? De er endda nedsat lige her. De kunne godt komme lidt sent på ønskelisten til jul. Og så har jeg altså et godt øje til den her Ganni silkekjole. Jeg spottede den i Magasin, men holdte igen, hvilket var ret klog. Den er nemlig nedsat lige her. For ikke at tale om den her smarte alt-mulig taske, der kan indeholde alle de ting jeg ALTID smider væk. Hårelastikker, læbepomade, kam, spejl og alt det andet min taske indeholder af småting. Tilmed er den bare helt enorm pæn.

Det her tæppe måtte gerne erstatte vores nuværende på børneværelset. Det er praktisk og børnevenligt, da man ikke kan se pletter og så vil det bare passe så fint ind. Derudover skal jeg snart have klikket det her tapet hjem til børneværelset. De kommer jo på sigt til at dele værelse og jeg går så småt igang med nogle småforberedelser, der egentligt er ret hyggeligt, når det kommer til stykket.

AMMA BOX er et af de smarteste koncepter længe. Nu har jeg været så heldig at modtage deres første gravidboks som gave, men jeg kan ikke lade være med at drømme om de næste i forløbet. Det er en ordning, hvor man får en kasse tilsendt tilpasset det sted du er i  din graviditet. Heriblandt har de en kasse til første trimester, andet trimester (som var den jeg fik), tredje trimester, hospitals- og fødselsboksen samt en med navnet baby-making kit. Jeg er vild med ideén.

I min kasse var der Miild make-up, lækre olier, bodyscrubs, Rudolph Care produkter, en voucher der gav 50 % på gravidmassage, en rabatkupon til den her fantastiske graviditetspude, sunde snacks, graviditetste, neglelak uden kemi samt en masse andet lækkert. Det er den ultimative forkælelsespakke til gravide, nybagte mødre eller folk, der prøver at lave en baby. I kan se hele udvalget samt læse mere HER. Sidst men ikke mindst drømmer jeg om denne fine legemadras, der ser blød og behagelig ud. Den vil perfekt til legestunder og aktivitetstid med vores lille pige.

Ejer I nogle af ovenstående ting eller har I noget specifikt I drømmer om lige nu? Så del endelig links i kommentarfeltet, så vi kan inspirere hinanden. 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer