Sådan vil vi indrette babyværelset

Babyværelse inspiration og mine tanker om indretning af selvsamme..

babyværelse

April nærmer sig. Der er kun lidt over 12 uger igen, og selvom det føles som en evighed, når man er besværet og tung, er det jo ingen tid. Derfor begynder vi også at gøre os nogle overvejelser i forhold til hendes babyværelse. Først inde i vores soveværelse og senere et fælles børneværelse til Sylvester og lillesøster.

Plads er dog vores største udfordring, og derfor har jeg søgt Pinterest tynd for inspiration. Husk at følge med på min Pinterest profil, som jeg opdaterer ret så ofte. Det er min ultimative guilty pleasure og jeg kan nemt bruge timer derinde.


LÆS OGSÅ: DE HER PIGENAVNE OVERVEJER VI TIL VORES DATTER SAMT JERES BUD


Jeg synes faktisk det har været svært at finde noget vi kunne lide. Det bliver ofte meget amerikansk og stort, og det har vi slet ikke behov for. Jeg tænker mere småt, hyggeligt og nordisk. Man må godt kunne se, at der bor en lille baby og ikke en royal person, som det ofte gør sig gældende i USA.


Inspiration til babyværelset og hvordan man indretter sig på lidt plads

Jeg har prøvet at sammensætte en collage ud fra det vi har haft kig på. I forhold til sengen overvejer vi vuggen fra Leander eller den smarte Stokke Sleepi seng, der kan følge barnet i flere år. Begge kan nemlig være i vores soveværelse.

Derudover skal vi have denne marmorhylde (reklamelink) op på væggen til de mest basale ting, ligesom jeg har købt dette (unødvendige) pynt (reklamelink) til væggen samt denne smarte sag fra Kongens Sløjd (reklamelink) til at binde fast på sengen. Når jeg først kommer igang er jeg ikke til at stoppe.

Vi har allerede babydyne (men er det ikke noget med man skal bruge to??) og babysengetøjet har vi fået i gave af Petit By Sofie Schnoor. Derudover ligger der en masse ting i kælderen, som jeg snart skal have styr på, så vi kan komme igang. To måneder før bør være tid nok til indretning og klargøring af alt babyhalløjet. Man ved jo aldrig om hun kommer før tid.

Der er mange af jer, der spørger til pusleplads. Jeg tænker at lave et særskilt indlæg med inspiration til puslepladsen, da det om noget er endnu sværere end resten. Hvis I har nogle gode idéer eller selv er igang med indretning af ovenstående, så giv endelig lyd. Man kan altid bruge nye kreative input.

Hvordan har I indrettet jeres babyværelse? Har I også blot prioriteret et lille hjørne i soveværelset eller haft et decideret rum klar fra start?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

5 kommentarer

  1. Søde Danica, hvor er det spændende med jeres lille pige ❤️ Vi havde Leander vuggen til lillebror, og den var fantastisk (og så er Dennis bare mega pæn!). Desværre er han vokset ud af den, og derfor skal den sælges. Sig til, hvis det har interesse. Der medfølger madras og to hvide stræklagner ?

    1. Det er super sødt af dig – min veninde har lige skrevet, jeg kan låne deres gamle og ellers kan det være godt være jeg skriver til dig ❤️
      Den ser i hvert fald super god ud.

  2. Lorte autocorrect! Der skulle stå “den” er bare mega pæn og ikke “Dennis”! Obviously ??

  3. Vi vores vores datter til foråret og vi bor i en lejlighed på 65 m2. På torsdag henter vi en smal babyseng, som vi har købt. Den skal stå inde i vores soveværelse, hvor jeg så vil hænge en lille uro og et par billeder ved sengen. Det er faktisk dét, som vores soveværelse får af babyting. Puslebordet skal stå i vores ene stue, hvor der hænger en hvid reol med tre hylder over. Så skal der stå lidt fine baby pynte ting derpå – det bliver faktisk det. Vi har ikke særlig meget plads, så må begrænse os <3

    1. Det er også SÅ fint. Babyer har jo vitterligt brug for så lidt udstyr – især i starten. Vi har det også fint med bare at starte med et lille hjørne i vores soveværelse. Man må arbejde med det man har ❤️