Coffee & Kale er tilbage

For nu i hvert fald.. Både Michelle og jeg havde nemlig den samme opfattelse af 2017, når vi gjorde status over det foregående år. Vi savnede begge to at optage vores podcast, som vi jo startede op sidste år.

Til de af jer, der ikke læste med dengang eller aldrig hoppede med på podcastbølgen, så lancerede vi i januar 2017 vores fælles podcast ved navnet Coffee & Kale. Som udgangspunkt var målet at snakke om karriere, blogging som medie, den selvstændige hverdag og hvad der nu ellers rørte sig i begge vores liv. Vi kom vidt omkring i sæson 1, der bød på i alt 16 episoder. I kan (gen)høre dem alle her, hvor I også får et langt bedre overblik over indholdet.

Vi tog både lettere emner op i forhold til vores pinlige guilty pleasures, følelsen af at være en faker i den sociale medie verden, vores uddannelser og vejen til at være selvstændig forretningskvinde. Dog var det mest populære afsnit uden tvivl, da vi diskuterede Petra Nagel og hendes holdninger til bloggere. Det var i hvert fald et meget omdiskuteret afsnit. I kan læse mere om debatten og lytte til det omdiskuterede afsnit HER.

Det var hele tiden meningen, at der skulle komme en sæson 2, men teknikken ville noget andet. Vi optog nemlig hele sæson 1 sammen, når Michelle var i København eller jeg tog til Aarhus. Det var bare ikke holdbart i længden. Derfor bestemte vi os for at optage alle nye afsnit over Skype, så det ikke krævede en bustur på mange timer før vi kunne komme igang.

Teknik eller ej, så har vi i denne uge optaget en bonusepisode, hvor vi taler om ALT det der er sket siden sidst. Graviditet, karriere, lejlighedssalg, flytning, privatliv og prævention. Ja, vi kommer vidt omkring, hvilket tyder på det er alt for længe siden vi bare har snakket. Jeg ELSKER at samtalen bare forløber og at der er plads til flere sidespring. Det er virkelig bare en samtale mellem to kvinder, hvor I får lov til at lytte med.

Lad mig endelig vide, hvad I tænker hvis I har lyttet til bonusepisoden. I kan lytte direkte her i indlægget ved at trykke play ovenfor og ellers kan I subscribe på iTunes, hvor I automatisk får besked, når der kommer nyt. Ret simpelt og ret så hyggeligt, hvis I vil lytte med.

Rigtig god torsdag. Jeg er ramt af en træthedsfase for tiden, der gør at overskuddet er lidt lavt. Den onde cirkel, når man er selvstændig, da man aldrig rigtig helt kan slappe af.. 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

9 kommentarer

 1. Ja! Jeg har virkelig savnet jeres podcast, så det er SÅ lækkert at I er tilbage!
  Personligt synes jeg at lyden er helt fint – især når man tænker over at du er med fra Skype. Jeg synes det fungere helt fint 🙂

  1. Dejligt at høre og endnu bedre, at du ikke synes lyden er dårlig. Jeg falder lidt ud nogle gange, men sådan er det med Skype. Vi må arbejde med det vi har ❤️

 2. Jubii endelig. Jeg har gået og ventet! Jeg har været meget glad for jeres podcast, formen og længden på afsnittene. Glæder mig til at lytte med igen

 3. Jeg har ikke hørt dem endnu, men jeg vil helt klart gå i gang med dem fra i morgen på mine lige cykelture til arbejde 🙂

 4. Så fik jeg endelig hørt jeres nyeste afsnit af Coffee and Kale (har hørt alle de gamle :-)). Jeg synes helt kart, at I skal fortsætte. I er to spændende og ærlige mennesker, der tager lytteren med ind bag ved det at drive en blog. Jeg synes dog, at I skal investere i et program, der kan optage mere end 15 min ad gangen + fikse den lyd ;-). For selvom der er charme over, at I er i udvikling og alt ikke er perfekt fra start, så vil det alligevel oppe jeres podcast gevaldigt. Måske kunne I på et tidspunkt i fremtiden eksperimentere med at intercviewe nogle spændende mennesker? Blot nogle tanker.

  Og så vil jeg lige sige til sidst (ift. noget, du nævnte i podcasten): Jeg læser din blog hver eneste dag. Nogle gange tjekker jeg den flere gange dagligt – barsel you know ;-). Så selvom jeg ikke kommenterer eller tilkendegiver, at det indhold, du producerer er virkelig godt, for det gør jeg sjældent, så stol på dig selv. Det ER pisse godt :D.

  Kh Iben

  1. Tusind tak for din feedback. Den er guld værd! I forhold til redigeringsprogrammet kan vi sagtens løse det, hvis vi vælger at optage igen, det er mere lyden, når vi er siddende i to forskellige byer. Men vi arbejder videre og prøver at finde en mere holdbar løsning ❤️

   Det betyder så meget at du læser med – også selvom du ikke kommenterer fast. Det er jeg simpelthen så taknemmelig for. Håber du nyder din barsel ❤️

 5. Ah, på den måde. Det er sikkert ikke let med teknik og lyd. Jeg tænker på podcasten “Fries before guys”. De sidder altid i hver sin by og optager – og deres lyd er helt ok. Så det kan sikkert lykkes.
  Om ikke andet så hepper jeg på, at I fortsætter jeres gode arbejde 🙂

  Jo tak. Jeg er desværre blevet sygemeldt med alt for mange plukkeveer, så tæller bare ned til d. 29/3, hvor jeg har termin :D.