Drømme og intentioner for 2018

Gravidjakke HER, Gravidbukser HER, Mohairhue HER, Vinterstøvler HER (reklamelinks)


Traditionen tro vil jeg dele mine intentioner og drømme for det kommende år. I kan se sidste års 2017 liste HER. Det er ret sjovt at kigge tilbage i arkiverne for at se hvad jeg opnåede i løbet af året. Nogle ting lykkedes og andre gjorde ikke. Det er helt okay – så længe man reflekterer og har det godt.

Jeg er egentlig meget “simpel” i mine drømme i år. Måske skyldes det jeg allerede nu ved, at 2018 står i babyens tegn. Der er selvfølgelig plads til andre ting, men jeg tror også det bliver året, hvor jeg virkelig giver slip og bare er i øjeblikket. Så må alt det andet følge med.

I 2018 HAR JEG INTENTIONER OM AT..

1. Videreudvikle bloggen og mit “brand”. Jeg tror på det er sundt at stille sig selv nye udfordringer ligegyldigt, hvad det drejer sig om. Hvordan og hvorledes ved jeg ikke endnu, men jeg kunne godt tænke mig at lave mere videoindhold såvel som podcast. Sidstnævnte er et medie, jeg føler mig rigtig godt tilpas med.

2. Holde min første workshop eller foredrag. Målet er at samle nogle kvinder, dele personlige beretninger og inspirere hinanden. Forhåbentligt kan vi gå derfra klogere og topmotiveret. Det behøver ikke være businessorienteret. Det kan også være med fokus på mødre, børn og hvordan man lige får det hele til at gå op i en højere enhed, når man også skal have styr på karrieren, være nogens kæreste og livet generelt. Et sted, hvor man føler sig tilpas og lærer af hinanden.

3. Blive en bedre udgave af mig selv. Misforstå mig ikke, jeg synes jeg gør det godt det meste af tiden, men der er ting jeg gerne vil blive endnu bedre till. Bl.a. vil jeg gerne øve min pyt-muskel og slappe mere af i det jeg gør. Heriblandt vil jeg gerne blive bedre til at vise det “rigtige” mig. Når man er perfektionist, kan det faktisk være lidt svært at vise sine mindre pæne sider frem.

4. Blive mor igen og gerne på en mere afslappet måde, hvor jeg hviler i mig selv. Det manglede jeg i den grad sidst. Jeg vil gerne have en tid med min baby, hvor vi er i nuet. Ingen stress, ingen utålmodighed, men bare ro og kærlighed.

5. Få en masse oplevelser med min familie på snart fire. Ikke at det behøver at være i form af rejser – dem bliver der nok ikke mange af i 2018, men mere de små hverdagsoplevelser. En halv fridag med en mindeværdig gåtur et nyt sted, en frokost i solen, en hel dag i nattøj foran TV’et. Minder, jeg kan tænke tilbage på i mange år.

6. Blive bedre til at filme hverdagsøjeblikke. Ikke kun for bloggens skyld, men ligeledes for mindernes skyld. Jeg fik et GoPro i fødselsdagsgave i 2017, men blev aldrig helt fortrolig med det. Til gengæld blev Rasmus det, så han har filmet vores tur til Nordtyskland, højdepunkterne fra juleaften og en dag i Tivoli i december. Det er fantastisk at have bagefter. Jeg har også bedt ham om at sætte det til at filme når jeg skal føde, så vi har minderne bagefter. Det er én af de ting jeg ærgrer mig over ikke at have fra Sylvesters fødsel – nemlig de fantastiske minder i videoform.

7. Prioritere mit velvære – især, nu hvor jeg er gravid, men også efter jeg har født. Sådan en tid er hård ved kroppen, så det er med at gøre en masse rare ting for sig selv, så man kommer ovenpå igen. Det kommer til at indebære en masse yoga, nærende mad, elektronikfrie dage og lange gåture.

Jeg vil elske at høre nærmere om jeres drømme? Hvad vil I gerne udleve i 2018 og hvad fungerer allerede så godt, at I bare gerne vil blive i samme tilstand?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Der bliver rigtig meget nyt i 2018 for mit vedkommende. Nyt hus, ny by og ny hverdag – også på barsel. jeg er glad for at jeg denne gang ikke er førstegangsfødende – meget glad. Jeg håber på en hurtigere fødsel og bedre opstart end sidst – noget der stadig påvirker mig,når jeg taler om det og kan få mig til at bryde sammen. Og så vil jeg gerne gøre mere af det jeg gør nu – dvs. at cutte det ude, jeg egentlig ikke har lyst til i stedet for at bruge kræfter på det modsatte på trods af at jeg udmærket kender udfaldet. Så langt er jeg nået, men det kræver noget. Mere end jeg regnede med.Og så vil jeg gerne blive bedre til at prøve noget nyt og på egen hånd.Både små ting som fx alene-bif-tur og større ting.

    1. Det er stort for jer ❤️ Både hus, barn og helt nyt sted.

      Det lyder som vi håber på meget af det samme ☺️