Én af de dage..

Gud, hvor jeg er bare komplet smadret. Rasmus’ ur ringede kl. 04.50 i morges og så faldt jeg bare aldrig helt i søvn igen. Det var nok tanken om at mit eget ur ville ringe kl. 06, og så var den søvn ødelagt. I stedet kiggede jeg ind i en telefonskærm i næsten en time (dumt, når det er så mørkt) og derefter vækkede jeg Sylvester.

Det skal lige siges, at vi normalt ALDRIG står så tidligt op. Altså Rasmus gør, men ikke os andre. Vi nyder den sidste tid med lange morgener inden der kommer en baby og Sylvester starter i skole. Når jeg afleverer ham er den normalt mellem 09-09.30, hvilket er luksus. I dag skulle jeg dog til min første jordemodersamtale – endda ret tidligt, hvorfor den tidligere opvågning. Jeg er snart i uge 29, men jordemoderbesøgene er virkelig få, når man er tilknyttet Hvidovre. Sådan er det. Alt gik fint, bortset fra jeg dummede mig gevaldigt.

Jeg blev spurgt ind til sukkersyge i mine nærmeste familie. Jeg kunne ikke helt huske det, men mente at min mormor havde fået det fornyligt. Jeg troede dog ikke det vil påvirke mig, men pludselig blev jeg indkaldt til glukosebelastning i næste uge, fordi det åbenbart er sent jeg siger sådan noget. Det mest åndssvage er, at hun overhovedet ikke har sukkersyge. Jeg har bare graviditetshjerne og husker virkelig dårligt. Jeg skal derfor igennem mange timers undersøgelse for ingenting og allerede engang i næste uge, hvilket jeg slet ikke har tid til. Det er selvfølgelig fint de tjekker op på det, men jeg vil gøre mit for at komme ud af det igen.

Derefter havde jeg et møde med dem her angående et potentielt samarbejde (jeg elsker deres webshop, som endda er lokal, da de har showroom her på Bryggen), men da klokken passerede middag var jeg helt kvast. Det blev til en hurtig frokost og derefter en kort lur inden Sylvester skulle hentes.

Jeg er selvfølgelig helt kvæstet nu. Jeg har en mailindbakke, der bugner, ting, der skal tages stilling til, bekymringer om jeg nu kan komme ud af den glukosebelastningstest igen og meget andet om ørerne. På de dage spænder min mave konstant op og så er det et tegn på jeg skal slappe af. Som i virkelig ingenting lave. Rasmus er ikke hjemme, Sylvester spiller PlayStation og aftensmaden står på bagels med smør. Morlivet I ved..

I morgen får jeg dog en ret god start på morgenen. Jeg skal nemlig besøge Mad & Kaffe med en veninde for første gang. Højdepunktet bliver alt maden og de mange snakke vi kan nå. Og så er det jo fredag, hvilket sænker tempoet lidt. Man skal heller ikke have for høje forventninger til sig selv..

Til gengæld har jeg genfundet min glæde ved Instagram. Det skylde især min nye iPhone X, der bare gør det hele langt sjovere. Der kommer også en del nye følgere til i de her dage, og hvis I ikke allerede følger med på min profil, vil jeg blive helt enormt glad, hvis I har lyst. Det kan godt være bloggen står stille hen nogle dage, men Instagram og stories bliver som regel altid opdateret. Det er bare lidt nemmere nogle gange..


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Hej Danica
    Ring til det her nr 38 62 11 69 (Telefontid: 09.30-12.00 tirsdag til fredag​). Der sidder en jordemoder på den telefon. Forklar hende at det er en fejl du er blevet tilmeldt glykosebelastning, så kan hun aflyse den for dig!

    Hilsen en jordemoder fra Hvidovre 😉