Fordi jeg fortjener det

Sikke en uge. Jeg er ellers normalt med, men lige denne her uge har jeg haft følelsen af at være bagud konstant. Og det er ikke engang fordi arbejdet har fyldt altoverskyggende meget. Jeg har bare haft flere pressevents, blogmøder, en følsom fødselsforberedelse, flere ture ind til byen samt det løse. Jeg har altså ikke nået alt det jeg skulle og det irriterer mig..

Generelt set kunne jeg blive meget bedre til at acceptere, at ikke alle uger kan forløbe lige smooth. Jeg skal prioritere den tid jeg har, og hvis jeg ikke når det går det nok også.. I sidste ende, når jeg det jo alligevel.

Jeg har dog haft tid til at overspringshandle og kigge på webshops. Jeg er nemlig så langt i graviditetsforløbet, at jeg snart synes jeg forjener lidt godt. Ikke at jeg nødvendigvis køber det hele, men lidt har også ret og der er bare nogle (materielle) ting, jeg drømmer om.

1. Gina Tricot trøjen giver mig lyst til sommer og sol. Den er jo SÅ pæn og ikke mindst budgetvenlig. Den kunne jo også allerede bruges nu? 2. De her Ellos spisebordsstole er jo SÅ pæne eller er det bare mig? 3. Nederdelen fra Gina Tricot minder mig om en dyrere model (ingen navne nævnt), men bare til en sindsyg god pris. Hold nu op den er pæn.. 4. Verdens fineste Kähler Hammershøi vase i rosa. Jeg har kigget på den længe efterhånden og den vil passe perfekt herhjemme på vores spisebord. Den er endda nedsat HER.

5. Er der nogen, der har erfaring med de her jeans fra Gina Tricot? Nogle af mine bedste jeans gennem tiden har været derfra, men den her model er ny for mig. De er bare utrolige pæne og ser samtidigt behagelige ud. 6. En kimono i samme mønster som nederdelen – også fra Gina Tricot. Jeg tænker faktisk den er meget ammevenlig? I hvert fald ud fra billederne HER eller? 7. Tasken, der nok ligger lidt for tæt på originalen, men stadigvæk er pæn. Hvis ikke GUCCI havde lavet en lignende model, tror jeg at jeg havde købt den. Samtidigt får jeg bare aldrig råd til den ægte model.. 8. Ej, nu skal jeg nok stoppe, men Gina Tricot lancerer det ene pæne stykke tøj efter det andet. Den her wrapbluse er fantastisk.

Nu vil jeg lukke computeren i og hive en time ud af min kalender. Jeg skal nemlig have min første pedicure i flere år. Jeg tænker det bliver den ultimative forkælelse, nu når jeg nærmest ikke kan nå mine fødder længere. Ha’ en dejlig fredag.


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar