Når man forsvinder ind i sig selv

Jeg har ramt den periode, hvor man forsvinder lidt fra jordens overflade. Altså livet fortsætter, men mentalt er man et helt andet sted. Et sted, hvor man kun tænker på den kommende familieforøgelse. Bekymringer, glæde, forventninger, praktiske ting etc. Derfor kigger jeg også tit forbi bloggen for derefter at lave noget helt andet.. Som eksempelvis at søge efter de bedste ammeindlæg, barselsregler samt notere hvad jeg gerne vil pakke i hospitalstasken.. Store tanker kan I nok høre..

Jeg kan ikke huske om jeg oplevede samme tilstand sidst, men nu er det også anden gang og jeg kan jo læse mig frem til det er ganske naturligt. At forsvinde ind i sig selv, hvor man kun tænker på barnets velbefindende og hvordan man kan gøre processen så overskuelig som muligt. Jeg læser bøger, artikler, søger nettet tyndt og får en masse gode anbefalinger af jer derude. Derudover går jeg til zoneterapi, gravidyoga, hatha yoga, mavetræning af delte mavemuskler og skal snart også starte til en form for fødselsforberedelse.

Jeg er egentlig ret afslappet denne her gang. Jeg tager en dag ad gangen og priser mig lykkelig over vi er kommet så langt med et velskabt barn, der kun bliver stærkere og tungere for hver dag der går. Det er betryggende. Især i en tid, hvor man har tendens til at lytte mere til skrækhistorierne end succeshistorierne.

Redebyggeriet er også i fuldt gang. Se bare her. Det har virkelig ramt mig fra den ene dag til den anden. Det er både skønt, fordi vi derved får styr på det hele, men til tider også frustrerende, fordi jeg ikke føler jeg kender halvdelen af de ting, der findes.. Alt har ændret sig på fem år. Det handler virkelig om at prøve sig frem og tage tingene som de kommer.

Så derfor. Bær over med mig.. Jeg ved godt jeg er ramt af baby brain – men alt andet er svært. Det er her hvor jeg er lige nu, og selvom jeg aldrig nogensinde har i sinde at få en mor/babyblog, kommer der unægtelig flere indlæg om det emne end normalt.

Nu vil jeg returnere til min trøffel (jeg kommer aldrig til at kalde det for en romkugle..) og kaffe, mens jeg nyder det sidste nye afsnit af The Bachelor. Man skal jo også huske at koble lidt af..


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

13 kommentarer

 1. For mig er det lidt sådan med alle større omvæltninger i mit liv, både bryllup, udveksling og flytning (som er lige om lidt igen) blev googlet, undersøgt og planlagt i en grad, som for nogen ville virke helt absurd.. Men jeg tror så også, at vi som mennesker er vidt forskellige, så der er helt sikkert også nogle, som overhovedet ikke kan sætte sig ind i det 🙂

  1. Det har du ret i 😀 Sådan er det jo med alle større livsbegivenheder. Nyt job, uddannelse, flytning, bryllup, iværksætterdrømme osv. Man kan alligevel ikke ramme eller tilfredsstille alle på én gang gang, så man kan lige så godt lade være med at forsøge ❤️

 2. Nu hvor du har bloggen som indtægtskilde, er du så slet ikke bange for at sådan noget som “baby brain” kan skræmme følgere væk og dermed have en negativ indvirkning på din økonomi? Jeg ville selv være mega bange for lige præcist sådan noget, for man er jo immervæk nødt til at holde interaktionen kørende med sine følgere hvis de skal blive hængende, og nogle synes måske det er pisse irriterende (undskyld sproget) med alt det snak om babygøjl, gravidyoga og what not. 😊

  1. Nej, overhovedet ikke. Min blog har aldrig været mere velbesøgt end nu 🙂 Derudover blogger jeg ikke kun for andres skyld eller interesser. Jeg har en livsstilsblog, som tager udgangspunkt i mit liv, og hvis nogen finder det interessant er det cool og hvis nogen ikke gør, er det også helt cool med mig. Jeg vil i hvert fald ikke påtvinge mig emner, jeg ikke kan relatere til. Min primære målgruppe er kvinder i alderen 25-35 år + 35-45 år, så måske det alligevel falder helt naturligt i forhold til hvor mange selv er i livet.

   Derudover har følgertal sjældent nogen indvirkning på økonomi. Jo, måske hvis man gik fra 50.000 månedlige læsere til 5.000, men ellers køber de fleste virksomheder jo mere ind i den måde, hvorpå man kan vinkle indholdet, engagement, troværdighed og kvalitet end udelukkende kvantitative tal. Heldigvis ❤️

 3. Jeg havde det på præcis samme måde. Pludselig var mit spændende advokatjob knap så spændende. Jeg ville meget hellere overveje, hvilken barnevogn vi skulle købe og hvilke bleer, der havde mindst kemi i sig osv osv 😂
  Og jeg kommer i hvert fald ikke til at brokke mig over babyrelaterede indlæg. Jeg elsker det ❤️ Særligt fordi vi lidt har stået i samme situation som jer og været ret sikre på, at 1 barn var rigeligt for os. Men det har ændret sig lige så stille og roligt 🙊🙈

  1. Det er nok ganske normalt, når man står lidt i det. Der sker i hvert fald et eller andet i hjernen, der er uforklarligt 🙈 Forresten, hvilke bleer er bedst? Det har jeg slet ikke tænkt over.

   Dejligt du stadigvæk vil følge med. Både i børneindlæg, men også alt det andet 💕

   1. Jeg synes klart, at Libero Touch er de bedste. Men de er også meget dyre. Vi har i en lang periode også været glade for Nettos bleer. Men da vores datter voksede en blestørrelse op her sidst, passede de pludselig ikke i pasformen mere, og der var konstant uheld. Nu er vi på Libero Comfort, for de er også rigtig fine og lige det billigere end Touch 😘

    1. Tak for tip! Dem har jeg hørt godt om. Vi brugte Remas sidst, men kan ikke huske hvordan de fungerede, da han var helt lille. Vi må prøve os frem ❤️

 4. Jeg er kun i uge 17, men har det helt ad h til efter 4 ugers rejse som ellers gik godt. Hvis det stod til mig, gik jeg allerede på barsel nu. Jeg kan slet ikke overskue arbejde og jeg har mest lyst til, at bruge den smule energi jeg har på, at tage mig lidt af mig selv.
  Jeg er vild med din blog og jeg er meget glad for dine graviditetsindlæg. Må jeg spørge hvor du skal starte til fødselsforberedelse og hvilke tanker du har gjort dig om netop det valg? Jeg er anbefalet flere forskellige steder og selvom jeg har noget gid til at finde ud af det, så aner jeg det ikke.
  Og lige for en god ordens skyld, så tak – mange tak fordi jeg ikke er den eneste der også stadig kalder det en trøffel 😉 Jeg stod ved bageren en dag og spurgte efter en trøffel, og han lignede en der troede jeg snakkede russisk. Da jeg så får peget på den, siger han: “Nårh, du mener en romkugle”. Haha! 🙂

  1. Man er bare hurtig mast. Jeg var i Skotland i uge 17 og var klar til at ligge derhjemme resten af tiden. Aldrig har jeg været så træt i mit liv.

   Ja, selvfølgelig. Nu har jeg ikke bestemt mig helt endnu, men jeg overvejer lidt et fødselskursus hos Jordemoderhuset, hvor de tager udgangspunkt i yogaens verdens. Mest fordi jeg ved hvor mange gavnlige effekter yoga har og at jeg kan bruge det under fødslen. Det er vidst over nogle gange, så burde jo starte snart. Jeg er helt klart mest til private og ikke-traditionelle fødselsforberedelser.

   Haha, jeg har ellers tabt henne på Instagram, hvor folk åbenbart mest kalder det en romkugle, så jeg er glad for der er andre trøffelkendere derude ❤️

   1. Puh ha det er bare svært at acceptere lige, at skulle tage to skeidt tilbage igen. Sover 10-12 timer om natten 😅
    Yoga er også fantastisk! Jeg mp læse lidt om de forskellige tilbud.
    Haha, Sørens osse. 😂

 5. Jeg er inde i fuldstændig samme periode… Redebyggeriet er også helt oppe at ringe her, jeg vil sortere alting, rykke rundt etc. og jeg skriver liste efter liste relateret til familieforøgelsen – f.eks. pakning af hospitalstasken, hvem der skal ringes til, når fødslen går i gang og hvad vi stadig mangler af babyudstyr… Og forsøger også at gøre tiden så overskuelig som muligt med at lade mig selv gøre det, jeg lige føler behov for (f.eks. at sove hele formiddagen, fordi jeg ikke har sovet om natten) og dyrke de ting, jeg finder velbehag i endnu mere…

  http://nouw.com/satinawandel

  1. Det er ganske naturligt, men kan alligevel ramme ret så hårdt. Det er vildt hvordan kroppen og hjernen helt automatisk forbereder sig..

   Så længe vi lytter til kroppen, skal det hele nok gå ❤️