Er der mon nogen, der kan stoppe mig?

Det er på tide nogle stopper mig. Om ikke andet måske bare blokerer for min adgang til internettet, da jeg på ingen måder kan styre det..

Der er simpelthen kommet så mange fine nye sager hos Ellos. Især i boligsegmentet. Jeg kan næsten ikke holde det ud. Om det er lysten til forår, forandringer eller det klassiske redebyggeri, ved jeg ikke, men jeg har nærmest allerede købt halvdelen af webshoppen. Altså sådan hypotetisk. Det andet vil min bankdame nok blive pænt sur over..

1. Vase HER 2. Rosa lænestol HER 3. Pastelfarvet puf HER 4. Marmorspisebord HER 5. Gulvtæppe HER. 6. Håndklæde HER. 7. Lys lænestol HER


Det er egentlig ret irriterende. Hver gang jeg føler mig nogenlunde på plads, er der nogen, der lancerer nyheder, som jeg ikke kan leve uden. Alt fra spiseborde, lænestole, tæpper, velourpuder, verden pæneste gardiner, glasvaser og meget andet pænt. Alle nyhederne kan findes HER.

Jeg har delt mine favoritter ovenfor, og hvis I nu er blevet hooked på lidt derfra, får I 20 % på ALT bolig (pånær møbler, som dog allerede har en god pris) med koden 375702. Koden gælder indtil 15/1. 

Happy shopping!


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Tak for et godt og sjovt indlæg. Jeg fik mig en god griner. Kender godt det med ikke at kunne stoppe. Sådan har jeg det med tøj. Pludselig har jeg brugt timevis på at kigge sneakers osv. Det er forfærdeligt. Bliv ved med skriveriet. Og ønsker jer alt godt med fødslen til april.