Hjemlige forandringer, der fryder

Ellos ryatæppe

Normalt er jeg lidt trist den 2. januar. Mest af alt fordi jeg stadigvæk har ondt i hovedet efter nytår, men i år er det noget andet. Graviditeten har virkelig gjort en forskel, og jeg begynder så småt at overveje de mange fordele ved aldrig at røre alkohol igen. Den her gang savner jeg det nemlig på ingen måder – modsat min første graviditet.

Et mindre sidespring, men jeg er bare glad! Også selvom det er januar og man normalt synes den her måned er lidt uoverskuelig, mørk og sparsom.

Ellos ryatæppe

^ Tæppe herfra, vase herfra og sofabord herfra

Vi har dog indtil haft en god start på det nye år. Rasmus var jo på nattevagt nytårsnat. Dagen efter tilbragte vi kvalitetstid hos mine forældre, så han kunne sove uforstyrret hele dagen. Da vi returnerede kl. 16 var han dog allerede oppe og havde endda haft overskud til at gøre rent og rydde op derhjemme.

En skøn velkomst, der fik mig til at tage de her billeder af vores seneste hjemlige opdatering. Efter vi har købt ny sofa, passede det gamle tæppe nemlig ikke længere ind, så vi har købt et nyt og jeg ELSKER det.

Ellos ryatæppe

Det ligner på mange måder det populære “bloggertæppe”, som florerede over det hele i 2017, men det afviger alligevel lidt. For det første er mønstret anderledes og for det andet har det frynser. Tæppet finder I her til en virkelig god pris i forhold til, hvor lækkert og stort det er. Det findes både i sort og hvidt samt i forskellige størrelser. Vi har det i størrelse 140 cm X 200 cm.

Jeg har nævnt det før, men redebyggeriet har for alvor sat ind – og det er altså alt fra ting og sager til hende, men også til resten af hjemmet. Jeg har et behov for at rydde ud, optimere og finde på smarte løsninger, da vi jo snart er fire mennesker i en 3-værelses. Derudover er de to soveværelser ret små, hvilket betyder vi skal tænke smart før det kan lykkes.

Ellos ryatæppe

Heldigvis har vi en stor stue, hvor jeg tænker vi kommer til at bruge det meste af tiden. Her er både plads til legetøj, aktivitetstæppe, slyngevugge og alt det andet vi sikkert ikke kan leve uden. Når vi engang får købt de sidste ting (vi mangler jo stadigvæk de store ting), skal jeg nok dokumentere forandringen herhjemme.

Vi skal på en eller anden smart måde have plads til hende i soveværelset, men hvordan og hvorledes skal vi lige finde ud af. I må derfor endelig tippe mig, hvis I falder over nogle løsninger til små rum eller selv har indrettet til en baby på lidt plads.

Endnu engang rigtig godt nytår. Jeg glæder mig til at tage hul på et helt nyt år med jer herinde fyldt med personlige beretninger. Tak fordi I læser med ❤️

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Vi har et forholdsvist smalt soveværelse, så vi skulle finde en pladsbesparende seng til vores nyfødte søn. Valget faldt derfor på en bedside crib fra Babybay, og den er vi ret glade for. Vi købte den brugt på DBA, og tilkøbte så en ny madras fra den tyske Amazon. Hvis I hellere vil have sengen fra ny, var det for nogle måneder siden, tysk Amazon, som var billigst. Det kan selvfølgelig have ændret sig siden 🙂 Synes i øvrigt det er hyggeligt at følge med i dit redebyggeri 😉

  1. Ej, hvor smart! Den har jeg faktisk hørt om, men syntes den var lidt dyr, så måske jeg skulle overveje at købe én brugt? Så er det også nemmere at få hende over i sengen, når hun skal have mad ❤️

   Tak fordi du følger med 😘

   1. Vi har også en babybay og den er så fantastisk! Den er nemlig lige en lille smule længere end de andre bedside cribs (100 cm vs 85) og det betyder at børnene kan sove der meget længere – min datter på 1,5 sover stadig i sin! Sådan et godt køb og guld værd når man ammer om natten.

    1. Hvor smart og vildt de kan sove så længe i dem. Det giver jo mening. Må lige igang med at måle, hvad vi faktisk har plads til i verdens mindste soveværelse 🙈

 2. Et hold fra min yngstes mødregruppe havde en leander vugge hængende i loftet, halvt indover deres egen seng -de havde heller ikke super meget plads og det fungerede for dem. De kunne have armen over til den lille i vuggen og var på den måde tæt på hende alligevel. De havde stativet i stuen og brugte den der i dagtimerne, så den blev brugt meget😊

  1. Det er sjovt du skriver det, for jeg kiggede nemlig på leandervuggen i Ønskebørn den anden dag. Den er godt nok smart – især uden stativ, når man har lidt plads. Det skriver jeg straks ned. Tak for tippet ❤️