Sandhedens time: Min hud uden filter og makeup

Annonce

Så er det tid til at gøre status over min 12-ugers hududfordring. Hvordan har min hud det i dag og hvor meget har jeg rykket mig på små 3 måneder?

Planen har hele tiden været, at jeg efter de 12 uger skulle turde at vise min hud frem uden makeup. Det lyder måske ikke som en udfordring for jer, der ikke har hudproblemer, men når man har døjet med urenheder, pigmentforandringer og grå hud længe grundet graviditet, er det altså ret stort. At kunne stå her på den anden side og være glad for sin hud igen. En hud, der er sund, stærk og stråler.

For det er faktisk mit resultat efter snart 3 måneder med Nimues produkter og i alt fire klinikbehandlinger. Jeg har renset, behandlet, peelet og brugt frugtsyre i ét væk. Alt sammen efter en nøje strukturet plan tilpasset min hud. Resultaterne er fantastiske og jeg føler mig igen tilpas. Faktisk så meget, at folk er begyndt at bemærke det.


LÆS OGSÅ: JEG HAR TAGET UDFORDRINGEN OP MOD PROBLEMATISK GRAVIDITETSHUD


Jeg har i hvert fald flere gange de seneste par uger fået komplimenter for den berømte graviditetsglow, hvilket altså er ret så vildt, når man tænker på hvordan den så ud for bare tre måneder siden. Eller for bare 6-7 uger siden. For ikke at tale om graviditeten med Sylvester, hvor jeg havde graviditetsacne fra start til slut samt flere år efter.

Jeg tror heller aldrig jeg har fået så meget feedback på et samarbejde fra jer. Kvinder, der ligesom mig, er hoppet med på Nimues 12-ugers udfordring eller overvejer det. Planen har hele tiden været, at man arbejder koncentreret med sin hud i 12 uger, hvorefter man i uge 13 kan vise sin foundationfrie hud frem med stolthed.

Dermed ikke sagt man skal undvære makeup, men det er ret stort at turde vise den frem og være stolt af resultaterne. I hvert fald for mig. Derfor kommer jeg også til at fortsætte med at bruge Nimues produkter. Jeg tør simpelthen ikke andet.

Hvordan kommer man igang?

Det er også ved at være sidste chance for at deltage i udfordringen og hoppe med på forløbet. Man skal nemlig senest booke tid hos en Nimue forhandler i løbet af januar, så man kan komme igang. Det er ikke et fast tilbud de kører med og altså en enkeltstående chance for at opnå sin drømmehud. Produkterne er alene sjældent tilstrækkeligt, og her får man altså kombinationen af aktive produkter samt fire fantastiske tilpassede klinikbehandlinger.

Nimues påstand er: Tag Nimues 12 ugers udfordring og følg et personligt tilrettelagt behandlingsprogram, og du kan droppe din foundation i den 13ende uge! De er faktisk så sikre på resultatet, at de giver dig alle dine penge retur, såfremt resultatet ikke lever op til aftalen. Jeg har dog endnu til gode at høre om nogen, der ikke har opnået synlige resultater.

Nimue 12 week challenge, inklusiv de 8 skræddersyede Nimue-produkter + 4 fantastiske klinikbehandlinger samt en hudanalyse, har en vejledende udsalgspris af kr. 3.995,- (værdi kr. 7.498). Såfremt du er klar på at tage udfordringen op, kan du komme igang lige her. Når du har fundet en klinik i dit område, bestiller du blot tid til en hudanalyse, hvorefter du får et personligt hudplejekit og kommer igang.

Tilbudet gælder KUN januar ud, da du skal kunne nå at køre forløbet i forhold til tilfredsgarantien + Nimue kommer IKKE til at køre med det igen. Det er virkelig et forløb som man aldrig vil fortryde, så døjer du med nogen form for problematisk eller sart hud, vil jeg anbefale dig at gøre det for dig selv.

Andre, der er hoppet med på udfordringen? Har I ligesom jeg oplevet hudproblemer?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

 1. Kære Danica,
  Sikke en flot hud du har fået igen! Hold da op, hvor kan jeg godt forstå, at du er mega glad 🙂 Jeg har fulgt dig et stykke tid og har også fulgt med i dine tidligere hududfordringer, da jeg selv har døjet med det helt samme! Så jeg kender alt for godt, hvor meget det påvirker en at have dårlig hud. Nu er jeg så også blevet gravid. Dog kun i uge 10, så det er stadig nyt. Indtil videre er min hud temmelig pæn faktisk, så lige nu er det heldigvis ikke nødvendigt med særlig hudpleje, men jeg frygter, at den senere i graviditeten flipper ud! Krydser selvfølgelig fingre for, at jeg er en af de heldige, hvor graviditeten virker positivt på huden! Men ville meget gerne høre, hvornår du begyndte at opleve hudproblemer i din(e) gravidtet(er)? Ved godt at det på ingen måde behøver at være det samme for mig (det er det næppe!), men det er alligevel meget rart at høre om andres oplevelser. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at det ville være så ærgerligt hvis min hud går amok senere og Nimue ikke længere kører tilbud – og det udløber jo desværre snart. På en SU er det i forvejen bare virkelig mange penge 🙈
  Kh Lærke

  1. Kære Lærke

   Tusind tak ❤️ Det er ret vildt, hvad der er sket på kort tid.

   Stort tillykke med graviditeten. Mine hudproblemer startede lige så småt omkring uge 9-10, men det var først i uge 16-17 det gik helt amok. Sådan virkelig slemt. Det er ikke alle, der rammer, og jeg har nok også en mere problematisk historie, hvor der ikke skal så meget til, men jeg forstår godt du er opmærksom.

   Selvom Nimue kun kører tilbudet januar ud kan man sagtens – såfremt man vil skifte sine hudplejeprodukter ud eller begynder at opleve hudproblemer – få en gratis konsultation hos en Nimue klinik, så man kan få de rette produkter. Man kommer selvfølgelig længst med kombination af produkter og behandlinger – ligegyldigt hvad brand man bruger – men jeg vil vove at påstå, at produkterne alene gør en ret stor forskel.

   Jeg krydser fingre for din hud arter sig hele vejen. Om ikke andet kan du måske lige så stille begynde at implementere nogle af deres produkter, så du undgår eventuelle udbrud. Jeg er især glad for deres Conditioner Tonic, som jeg påfører morgen og aften på en vatrondel efter rens. Den kan virkelig holde eventuelle ujævnheder og bumser nede. Derudover er deres Exfoliating Enzyme guld værd. Den bruger jeg ca. hver anden dag. Min hud stråler og er helt jævn hver morgen efter jeg har brugt den.

   Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål ❤️

   Kh Danica