Søndagsbekendelser

Endnu en uge er gået og i dag rammer jeg en milepæl. Jeg har nemlig officielt kun 10 uger tilbage af graviditeten. På den ene side er det gået ualmindeligt stærkt, men på den anden side er jeg nok en kende utålmodig. Hvilket forresten er vildt dumt, da jeg jo aldrig kommer til at opleve en graviditet igen samt det faktum, at jeg faktisk har en overskudsgraviditet. Ingen bækkenløsning, ingen indlæggelser undervejs, ingen problemer med vores kommende barn. Det er da optur..


LÆS OGSÅ:

SE HVORDAN VI PLANLÆGGER AT INDRETTE VORES BABYVÆRELSE

Vaffelhotdogs til aftensmad? Få opskriften her


Familien har i den grad også fået mere opmærksomhed i indeværende weekend end mine sociale kanaler. Rasmus havde fri fredag og lørdag, vejret var tilforladeligt og Sylvester var glad. Den har stået på hjemmelavede hotdogs, masser af gåture, et besøg hos Homemate, der netop er åbnet på Islands Brygge, bland-selv slik og masser af sofatid. Lige præcis som en weekend bør være. Den kommende uge byder også på en masse rart, men mere om det nedenfor.

1. Vikings serien er fantastisk. Vi har ENDELIG fundet en serie, vi begge gider at se. Vi er næsten helt up to date og jeg frygter lidt den dag vi ikke har flere afsnit klar. Det er dog også en barsk serie, hvorfor jeg nærmest aldrig gennemfører et helt afsnit uden at kigge væk. Følger I med i Vikings? Hvilken karakter er jeres favorit? Jeg skifter lidt, men er især glad for Rollo og Lagertha.

2. Er det mig eller er den her bluse ret pænt? Eller måske egentlig ret grim? Jeg kan simpelthen ikke bestemme mig, men jeg overvejer den kraftigt. Den her spøger altså også.. og den her.. Ja, jeg savner at købe nyt tøj.. (reklamelinks).

3. Vi har i denne uge fået styr på barnevogn, seng, autostol samt andre store ting. Det giver lidt ro på. Så snart det ankommer, skal jeg nok vise det frem. Jeg glæder mig sådan til at få styr på det hele og har en klar fornemmelse af vi denne gang har ramt spot on i forhold til vores behov.

4. Til gengæld er jeg i en fase med mig selv, hvor jeg ikke ved hvor meget jeg skal dele herinde i forhold til dét at være gravid. Selvom jeg i bund og grund blot burde lytte til mig selv, kan jeg ikke undgå at blive påvirket af jer.. Det hele er en fin balancegang, men jeg burde bare heller ikke skulle tænke over det.

5. Jeg fik en pedicure i fredags. Det er første gang siden brylluppet, og selvom jeg normalt ikke prioriterer sådan noget, var det jo så lækkert! Jeg følte mig 5 kg. lettere og mine fødder har sjældent være mere bløde og velplejede. Jeg fik behandlingen hos Klar Hud på Frederiksberg, som er en klinik jeg er blevet ret glad for på det seneste.

6. Jeg troede faktisk der var flere danskere, der kaldte det for en trøffel frem for en romkugle? Min lille undersøgelse på Instagram viste desværre, at det primært er i Aarhus det er tilfældet. Her gik jeg og troede det var hele Jylland… Er I en trøffel eller romkugle-person? Fun fact: Så snart en bager kalder det for en romkugle, stiger prisen betydeligt. Jeg kunne i gamle dage få 3 trøfler for 10 kr., men i København smider jeg omkring 22 kr. for én romkugle..

7. Har jeg sagt vi tager på spaophold på tirsdag? Ellers vil jeg gerne nævne det et par gange til.. Sådan et rigtig spa med varmtvandspool, lange morgener, hotelmorgenmad og smukke omgivelser. Jeg glæder mig! Det er forresten her vi tager hen. Efter sidste års kærestetur dertil (læs indlægget her og drøm jer væk), er det blevet et af vores favoritsteder i Danmark. Det er sidste tur uden børn i laaaang tid, så det skal stornydes.

8. Jeg var til fødselsforberedelse i fredags, og hvad jeg troede skulle være to gratis timers informationsmøde, endte med at blive en ret følelsesladet session. Det ramte mig pludselig. Jeg skal føde igen. Jeg kan ikke blive ved med at skyde det hen med hyggelige babykøb, rare stunder og naivitet. Det skal ske, og det er jo både fantastisk og lidt skræmmende.. Hvornår ramte det jer, hvis det nogensinde ramte jer?

9. Jeg har til gengæld en frygt for min navle skal poppe. Det gjorde den ikke sidst, men for mig er det tilsvarende at lytte til negle på en tavle. Jeg kan bare ikke med det.. Det resulterer i, at jeg hele tiden suger maven ind og skubber navlen godt ind – selvom jeg ikke tror på det gør en forskel..

10. Tak fordi I har taget så godt imod det her blogindlæg. Jeg elsker at lave lister og planlægge, så når I også elsker at læse om det, bliver jeg simpelthen så glad. Jo flere lister des bedre.. Har I det også sådan? Skriver I også alle jeres to-do’s ned og elsker at krydse dem af igen?

Hvad tænker I om ovenstående? Har I nogle bekendelser I gerne vil dele med mig?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

16 kommentarer

 1. Vi er lige blevet færdige med Game of Thrones (og vi startede i slutningen af december, pinligt), og tænker Vikings må være den næste vi kaster os udover 🙂
  Her i det syd-/midtjyske hedder det Romkugle og da jeg gik i folkeskole for 20 år siden, der kunne man få en romkugle til 50 øre – Ja seriøst – og det var de der romkugler som lige kunne indeholde lidt hindbærsnitte rest der ikke var blevet helt pulveriseret. Mums!

  1. Jeg har aldrig forstået Games of Thrones, men jeg er sikker på I vil elske Vikings, hvis I er til den slags 😀

   Trøfler er for mig også dem, der er lavet af kagerest.. De smager altså godt!

 2. Kan du anbefale Ren Hud klinikken til ansigtsbehandler også? 🙂 Eller hvor er dit foretrukne sted til hudforbedrende ansigtsbehandlinger? 🙂

  1. Altså Klar Hud, som jeg har linket til? 😀 I den grad. Hun er SÅ dygtig. Det er hende, der har fået min hud på rette køl her i graviditeten.

   Ellers starter jeg hos en ny klinik her på Islands Brygge om en uge. Det glæder jeg mig til at prøve, da det ligger lidt tættere på mig.

   1. Hov ja, mente selvfølig Klar Hud 😉 Det lyder godt – hende må jeg prøve, bor selv på Frb. Tænker at starte et lille “hudoptimerings” forløb op frem mod bryllup 🙂

    1. Så vil jeg klart gå til hende. Hvis jeg boede tættere på, vil jeg komme der hele tiden 🙈 God idé med hudoptimering op til brylluppet. Det er den bedste forkælelse man kan give sig selv ❤️

 3. Det hedder romkugle alle andre steder end i Aarhus og vist nok enkelte steder i Nordjylland 😉 Og prisen har altså ikke noget med navnet at gøre – i dag koster trøfler i Aarhus det samme som romkugler i København – det handler vist bare om tid og inflation 😉 Da jeg var barn kostede en romkugle altså heller ikke nær så meget, som den gør i dag uafhængigt af sted og navn.

  1. Jeg tror nærmere det har noget at gøre med, hvor man køber dem. De dyre bagerier inde i byen vil altid sælge dem til en høj pris – uanset, hvad man kalder dem, men jeg kan sagtens stadigvæk finde billige trøfler (3 for 15 kr.) i min hjemby udenfor Aarhus. Problemet er nok bare, at når man bor i storbyerne, må man leve med priserne 😅

 4. Elsker også 2do lister. Og må indrømme, at jeg indimellem skriver ting på, jeg lige har gjort, bare fordi det er så dejligt, at krydse dem af igen.
  Så gør det heller ikke så meget med dem jeg ikke nåede, den dag.
  Har lige set Okkuperet på Viaplay. Det er den vildeste serie og uhyggelig realistisk. Norge bliver besat af Rusland efter aftale med EU. For at sikre energi levering fra Norge til EU.
  Det lyder måske kedeligt, men er super godt sat sammen. Det er et land der bliver Palle alene i verden.
  Begge sæsoner ligger klar på Viaplay.

  1. Det er den bedste følelse i verden ❤️

   Ja, den serie skal vi så meget se, når vi får Viaplay igen. Den lyder virkelig god! 🙌🏻

 5. Jeg er helt klart en trøffel-pige! 😍 Jeg er vokset op med at de hedder det… hmmm. Men lige meget navnet, smager de bare alt for godt!

 6. Jeg er 12 uger henne med min nr to og er da igen begyndt at tænke på veer. Sidste gang havde jeg presseveer i næsten 8 timer før han kom ud fordi han stod meget skævt, og i mange af timerne pressede jeg jo så ikke med fordi jeg ville blive ødelagt. Epidural virker som bekendt ikke i pressefasen – men det gør lattergas heldigvis endnu og damn it, den maske hang fast i fjæset på mig de timer. Denne gang er jeg visiteret til Hvidovre hvor de ikke har lattergas som mulighed.. angstprovokerende – for tænk hvis det sker igen??
  Men – we can do it! Vi er lavet til det, og jeg lever højt på at mange siger det går nemmere anden gang. Måske er det anderledes når jeg rammer uge 30 som dig, men lige nu tænker jeg vi kan klare det og vil gøre alt for at fastholde den tanke..!!

  1. Du er cool! Jeg har også forsøgt at tænke på det og haft masser af overskud – lige indtil i torsdag, hvor det ramte mig. Av!

   Altså det bliver jo en fantastisk oplevelse uanset hvad. Mit hoved skal bare lige forstå det og jeg stoler meget mere på kroppen denne gang. Alene dét at man har prøvet det før, giver en tryghed. Vi skal nok klare det ❤️

   Jeg har aldrig fået lattergas, men kan også se Hvidovre helt er stoppet med det. Jeg må ty til andre ting så 🙈

 7. Eeeeeej jeg elsker også Vikings! Og det er heller ikke mig med at det blod og økser, men dramaet det lapper jeg i mig 😀 Jeg tror at min yndlings er Ragnar, der er bare et eller andet mystisk over ham og så Lagertha er bare så sej og inspirerende. Og så ser jeg også tit afsnittene igennem mine fingre, så du er slet ikke den eneste der har brug for at kigge væk 😉

  1. Amen, det er jo SÅ spændende! Jeg kan dog ikke helt kapere at folk bare dør – sådan lige pludseligt. Det er meget makabert! Især, når man holder med personen. Verdens bedste serie ❤️