En investering i krop, velbefindende og psyke

Okay.. Jeg troede aldrig nogensinde jeg skulle skrive et indlæg om de her ellers simple køb, men efterspørgslen på min Instagram har været stor efter jeg kort viste det frem i mine stories.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker selvforkælelse. Hvis der er en ting, der kan give mig følelsen af velvære og mentalt overskud, så køber jeg det. Der findes også mange ting, der ikke virker for mig, men når jeg til gengæld finder noget der dur, bliver det skambrugt.

Bare indenfor de seneste 6 måneder er der flyttet en isrulle ind (som jeg bruger hver morgen – den får sit eget velfortjente indlæg), en akupunkturmåtte (fuldstændig fantastisk redskab mod smertelindring og afslapning) og senest en meditationspude med dertilhørende lavendeløjenmaske. Og hvordan blev jeg så lige bekendt med de her ting?


LÆS OGSÅ: TEGN PÅ FØDSEL? ER DU UTÅLMODIG? FÅ MINE 10 TEGN PÅ FØDSLEN NÆRMER SIG


Jeg har nemlig en guilty pleasure (udover amerikansk reality, uhyggelige spøgelseshistorier og at sove længe).. Jeg kan nemlig bruge timevis på at søge gode tips frem, der øger mit velværeniveau. Især i en tid, hvor min krop er under pres og jeg har ekstra meget brug for det.

^^ Gulvtæppet er herfra til en virkelig god pris. Vores måler 140 cm X 200 cm.


Derfor købte jeg i januar en meditationspude (i lyserød selvfølgelig – intet andet kunne gøre det) samt en øjenpude fyldt med lavendel. Meditationspuden indbyder til stilletid, hvor jeg sidder og kobler af. Den er både god, når jeg leger med Sylvester på gulvet, men mest af alt, når jeg skal prioritere mig selv.

Man skal ikke undervurdere hvor givende det er at trække stikket. Om det så er 3, 5 eller 20 minutter. Bare sidde og være. Det er en kunst at lære og skide svært ikke at tænke på alt det man skal nå, men bagefter synes alt mere overskueligt og rart.

Puden er fyldt med økologisk boghvede og altså produceret under ordentlige forhold. Jeg synes det er vigtigt at få med i en tid, hvor Ebay og Wish fylder lidt rigeligt og man ingen idé har om hvad man faktisk har købt eller hvad man støtter op om.

Øjenpuden kender nogle af jer måske fra yogaens verden? Vi bruger den i hvert fald meget på de hold jeg går på, og derfor vil jeg også gerne have min egen herhjemme. Det lyder måske simpelt, men det er enormt afstressende at ligge på gulvet eller i sengen med en øjenpude på. Især når den samtidigt dufter af lavendel.

Jeg bruger den som en del af min hjemmeyoga, men nærmest endnu mere, når jeg skal sove. Den er perfekt til de af jer, der har svært ved at finde ro og falde i søvn. Selve puden får ansigtet til at slappe af, så man ikke spænder op i alle muskler og duften er ultra beroligende og afslappende i sig selv. Man kommer helt ned i gear og sover altså tungere, når man har brugt den inden. Det bilder jeg mig i alle tilfælde ind. Prøv at kombiner det med noget afslappende musik eller lyde. Jeg er især vild med de her app’s; Relax Melodies, Mindfulness og Calm.

Og sådan skriver man et helt blogindlæg om nogle ellers simple ting, som gør min hverdag langt bedre. Jeg har snart en helt kurv med velværeting, som jeg hiver ud efter behov..

Er I ligesom jeg glade for selvforkælelse og hvordan husker I det i en travl hverdag?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. Der findes flere apps der hedder mindfulness – er det den med blå farver, som koster 449 pr. år?!