Et pigenavn og en status: Hvorfor skal det være så svært?

Pigenavn

Okay, vi har egentlig udskudt snakken længe. Mest af alt fordi vi har travlt og ikke har tid til at tale om et potentielt pigenavn ligesom dengang vi ventede Sylvester. Jeg synes jo personligt det er langt sværere at finde på et pigenavn end et drengenavn, hvilket nok skyldes vi havde en god bunke drengenavne fra sidst..

Vi har endda følt os sikre på et pigenavn flere gange, hvorefter vi (eller primært mig) ikke har følt det var rigtigt alligevel. Og det er nok det der er så svært den her gang. At man ikke rigtig kan sige noget før hun er her, og det er altså her vi er nu. Med en bunke pigenavne, hvor vi mangler at møde hende før hun kan få det.


LÆS OGSÅ: DET HER NAVN SKULLE SYLVESTER OPRINDELIGT HAVE HEDDET


Vi har en overgang været ret hooked på Ivy. Det var helt tilbage, da vi fandt ud af det var en pige og faktisk et navn jeg overhørte til et loppemarked, hvor min sidemakkers hund hed det. Vildt sødt! Men efter en måned eller to virkede det ikke rigtigt længere.

Så var der en periode, hvor vi overvejede Lucy og Sally. Men så blev vi hooked på Vilma. Sådan virkelig hooked og var ret overbeviste. Det er jo verdens sødeste pigenavn og jeg udelukker det heller ikke helt, men lige nu virker det ikke rigtigt. Jeg er også vild med Hannah, Dagmar og Hollie, men hvad og hvordan det ender ved ingen af os. Derfor kommer jeg altså også til at trække spændingen helt til efter fødslen, da vi virkelig ikke ved det. Vi har dog en ret god kandidat lige nu, men om vi ender med det må tiden vise. Jeg kender i hvert fald ingen, der hedder det og stødte tilfældigvis på det på en udenlandsk side. Pt. er der 113 mennesker, der hedder det i Danmark, men det kan jo altid ændre sig.

Hvis hun tilfældigvis kommer ud som en dreng, hvilket jeg ikke tror hun gør, så var Vilfred altså stadigvæk en vinder her. Og Samuel.. Så flot jo!

Jeg ved vi har haft gang i pigenavn-anbefalingerne før (se bare jeres gode bud her), men det kunne være I ligger inde med nogle gode bud vi ikke har hørt før? 


 PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

14 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments