Jeg drømmer om lige præcis..

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER


Har I egentlig vinterferie? Jeg er én af dem, der slet ikke forstod at det faktisk var vinterferie, hvilket gerne skal nydes, da vi næste år har en skoledreng og derfor skal være lidt mere struktureret i forhold til hvornår vi holder vores ferie.

Hverdagen fortsætter som normalt her. Med børnehave, arbejdsdage og normale hverdagspligter. På nær torsdag og fredag, hvor Sylvester bliver hjemme. Den ene dag tager Rasmus og den anden tager jeg. Jeg synes nemlig jeg har en hel del at lave inden hun kommer til verden.

Jeg ligger i forhandlinger i forhold til nogle samarbejder og så er jeg måske også kommet til at takke ja til noget freelancearbejde igen. Godt og vel 7 uger inden fødslen, men når der åbner sig en spændende mulighed, er jeg enormt dårlig til at sige nej. Jeg krydser fingre for det kan lade sig gøre – om ikke andet må vi se, når hun ankommer.

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER


Jeg får dog også tiden til at gå med at kigge webshops igennem. Både i forhold til bloggen, hvor det fungerer som et ugentligt indslag, men også fordi jeg ELSKER at se, hvad der kommer af nye sager. Især efter en lang og mørk vinter. Jeg ynder også at bruge reklamelinks, hvilket giver så meget mening for mig. Jo mere I køber gennem mine links (hvis I tilfældigvis lige skal handle det specifikke sted), jo mere kan jeg takke nej til sponsorerede indlæg.

Nu er jeg generelt ikke én af dem, der har mange betalte kampagner. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg måske er (lidt for) kræsen med hvad der skal på bloggen. Derfor er det også rart at have muligheden for at takke nej, og det giver indtjeningen via links på bloggen altså. Så hvis I nu alligevel skal shoppe hos Boozt, Ellos eller en af mine andre favorit shops, gør det mig altså ekstra varm om hjertet, når I vælger at støtte bloggen.

Et lille sidespring, men om ikke andet vigtigt at tage op i ny og næ. I dagens anledning får I også et indblik i de sager jeg drømmer om lige nu. Min krop craver andet end oversize graviditetstøj, og selvom jeg ikke kan købe det lige nu, kan man jo sagtens drømme sig væk i ternede blazere, smukke nederdele og fine accessories, ikke? Jeg er i hvert fald klar til varmere og lysere tider med masser af prints, farver og smukke faconer.

Hvad drømmer I om for tiden? Del endelig links i kommentarfeltet, så jeg kan tjekke det ud 💕


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer