Jeg sælger (næsten) ALT, hvad jeg ejer..

Tradono Market

.. sådan næsten da. Jeg har i hvert fald brug for det – både fysisk og mentalt. Nu hvor vi venter barn nr 2 skal vi af med en masse ting, og derfor sælger jeg ud til Tradono Market nu på søndag i Papirhallen. Det er faktisk sidste gang Tradono holder tøjmarked derude, da Papirhallen lukkes ned kort tid efter. Desværre.

Så hvis I nu ikke ved hvad I skal lave søndag, kan jeg anbefale en gåtur i det smukke vintervejr med et stop i Papirhallen. Der er fuldstændig udsolgt af stande og af egen erfaring ved jeg, at det er Københavns bedste tøjmarked. Her er SÅ mange lækre ting til gode priser, at man tror det er løgn. Jeg kom i hvert fald til at købe lidt meget sidst, men denne gang bliver jeg stående på min plads. Jeg skal ikke have mere med hjem end jeg kommer med..

Tradono Market

Og så taler vi ikke om at jeg måske allerede er lidt træt ved tanken om at skulle stå op i så mange timer. Heldigvis har jeg en stol tilknyttet min stand, men jeg er generelt altid helt smadret efter de mange timers tøjmarked. Rasmus har lovet at køre mig derud og så må vi se om jeg selv kan bære alle de mange ting derind.

Tradono Market

Til gengæld har jeg virkelig meget godt med. Jeg har fire kæmpe fyldte poser, der blot venter på at finde nye ejere. Markedet åbner kl. 10 og slutter kl. 16. Der plejer dog at være flest folk i starten, da de bedste ting naturligvis ryger ret hurtigt.

Der er tilmed både kaffevogne, foodtrucks og generelt rigtig god stemning med gode toiletforhold og plads til at prøve tingene på. Ses vi? I så fald husk at melde jer til på Facebook her, hvor I også kan læse meget mere.

Om ikke andet må I have en skøn weekend. Udover tøjmarked står den hos os på fastelavnsfest i børnehaven, hjemmelavede burgere og familietid..


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

 1. Haha.. totalt clickbait du lavede der. 😀
  Spøg til side, jeg kan godt huske den der bygge-rede-mentalitet man får når man er gravid. Jeg tror virkelig det er noget man har behov for at gøre og man får det så dejligt lettet bagefter.

  1. Åh, nej. Det håber jeg ikke! Jeg hader selv clickbait! Det er svært det med overskrifter.. De skal vække læserens interesse, være beskrivende og ikke for lange 🙈

   Jeg håber også jeg bliver glad bagefter. Lige nu har jeg svært ved at overskue de mange timers arbejde 🤰🏻

   1. Ej, den var altså heller ikke slem, og jeg kender det alt for godt selv. Det er så svært med de overskrifter.

    Og åh, ja husk at passe på dig selv og vær rigtig god ved dig selv nu her. Selvom man rigtig gerne vil have gjort en masse nu og her, – kender det fra mig selv – så set i bagspejlet ville jeg gerne have taget det mere med ro og slappet af.

    1. Du har fuldstændig ret! Man skal huske ikke at glemme sig selv i praktiske ting og gøremål. Tak for reminderen ❤️