Opturskomplimenter og lidt om, hvor langt jeg faktisk er nået..

Forleden dag til tøjmarkedet fik jeg flere opturskomplimenter af min sidemand.. Ikke til maven, som var godt pakket væk i strik i det kolde pakhus, men derimod til min hud. Den hud som jeg har kæmpet SÅ forbandet meget med flere gange i mit liv – især i starten af graviditeten. Se bare her.

Læs også:
Delihood har taget bæredygtighed og no waste til et helt nyt niveau
Derfor er jeg ikke fortaler for p-piller + min personlige historie
Derfor skal du bruge en hybenkerneolie i din ansigtsrutine

Jeg er simpelthen så glad og stolt over de resultater jeg har opnået i samarbejde med dygtige behandlere. Nimue 12-ugers udfordringen kickstartede processen og reddede min hud fra den slemme graviditetsacne.

Senest er jeg så startet hos dygtige Lisa fra Morro her på Islands Brygge, hvor jeg for nogle uger siden fik min første behandling.

Nu har jeg efterhånden prøvet en del forskellige behandlinger gennem årene, men det her var altså udover det sædvanlige og et sted jeg forudser, at jeg kommer til at tilbringe meget af min tid.

Min hud har i alle tilfælde haft det ret så skønt siden den fredag jeg fik behandlingen og jeg er meget opmærksom på at give den nok fugt, masser af makeup-frie dage, ansigtsmassage og gode forhold.

Jeg bruger stadigvæk produkterne fra Nimue, som jeg elsker til døde, men derudover har jeg taget et par af Lisas fif til mig, som hun gav mig under den 70 minutter lange holistiske ansigtsbehandling.

Heriblandt:

Glem aldrig fugt! Især her om vinteren og nu hvor jeg udsat min hud for lidt skrappere behandlinger i kampen mod urenheder. Selvom de er væk og min hud er blevet fin igen, skriger den på fugt, masser af ro og kærlig pleje. Lisa gav mig både en ansigtsmassage med mit nye yndlingsredskab, som jeg også har herhjemme, nemlig en rosekvartsansigtsrulle (som jeg forklarer de gode egenskaber ved lige her), masser af fugt, damp og varme klude, så min hud fik alle de gode næringsstoffer.

Prioriter din hudpleje. Det bør ikke være et forhastet ritual, som du bruger 1-2 minutter på. Jeg ved det kan være svært at finde tiden, men så hellere gøre det tidligere på aften i stedet for når man er ved at falde om af træthed. Et godt udgangspunkt er en blid rens, en beroligende toner, eventuelt en serum, en god olie til om natten (jeg er blevet fulstændig hooked på den her ansigtsolie, som Lisa introducerede mig til) og en afsluttende creme eller natmaske. Om dagen kan det være lidt færre og mindre fede produkter, men derimod med fokus på solcreme uanset årstid.

Husk behandlingerne. Ligegyldigt hvilke produkter du bruger kommer du ikke udenom regelmæssige behandlinger, hvis du vil have den bedste hud for dig. Her kan du få en dybderens, som du ikke selv kan klare derhjemme, klarhed i forhold til din hudtilstand (der er forskel på sommer og vinter), plejende ritualer og frugtsyrepeelinger. Det afhænger af hvilken behandling du vælger, men sammen med din behandler finder du ud af det fra gang til gang.

Jeg fik en Hydrate & Renew behandling hos Morro (læs mere om den her), som min hud altså havde brug for ovenpå en lang graviditet og en sej kamp mod uren hud.

Med denne eksklusive og opløftende ansigtsbehandling tilføres huden ultimativ fugt. Virksomme ingredienser, herunder frugtsyre, behandler huden i dybden. Gennem hele behandlingen hjælper vi huden til at genvinde sin vitalitet og spændstighed. En fugtgave og fornyelse til din hud.

Jeg døjer stadigvæk med pigmentforandringer og ar efter mine udbrud, men vi kommer hele tiden tættere på målet og jeg glæder mig til at se, hvad Lisa og jeg kan opnå sammen. Jeg suger i hvert fald alt den viden til mig hun deler og glæder mig allerede til næste gang jeg skal på briksen igen.

Ikke mindst for den fantastiske holistiske oplevelse, som udover ansigtsbehandlingen indebar let massage og totalt afslappethed, hvilket er kærkomment så sent i min graviditet.

Morro er, udover en eksklusiv hudplejeklinik i København, også en online shop, hvor man kan shoppe et hav af lækre og rene produkter til dig selv, men også de mindste i familien. Det er i hvert fald en kombination af alle de brands jeg selv føler mig tryg ved at bruge. Især her i graviditeten.

Klinikken er beliggende på Islands Brygge – næsten helt nede ved Langebro. Det er derfor nemt at komme til hvad enten man bor på Amager, indre by, Vesterbro eller andre steder i København. Husk også at følge med på deres Instagram, hvor de løbende deler effektive hudtips og hudvideoer til os, der elsker at få ny viden om hudpleje og behandlinger. Jeg suger i hvert fald det hele til mig.

Hvordan har jeres hud det for tiden? Gravid eller ej? Er der noget I specifikt døjer med?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

5 kommentarer

 1. Jeg har været plaget af rosacea i middelsvær grad siden jeg var 19 år.. i gennemsnit to udbrud om året, med dertilhørende halvskrappe antibiotikakure. Jeg har været ved to forskellige hudlæger dengang sygdommen brød ud ud og fik at vide at der var to muligheder; laser, som de begge mente var unødvendigt (antibiotikaen hjælper jo!?) eller, ja, antibiotika.
  Jeg er virkelig træt af, at hudlæger mener det er fint nok, at jeg skal tage piller stort set uafbrudt resten af mine dage for det her, som kan behandles med langvarig virkning, med laser, hvis de bare gad gøre det.
  Jeg hader det virkelig og ville ønske at jeg havde råd og samvittighed til at bruge de mange penge, det vil koste mig at gå til kosmetolog istedet. Jeg er sikker på, at det vil gøre min hud virkelig godt.

  1. Århh, det lyder hårdt. Og jeg er fuldstændig enig med dig! Svaret er meget sjældent antibiotika. Hver gang jeg har været til lægen eller hudlægen med mit acne, har de sagt jeg skulle på en pillekur. Jeg var desværre ikke så klog, så jeg takkede ja og betaler altså prisen i dag efter tre forskellige pillekure. Min hud vil slet ikke være så sart eller udsat i dag, hvis jeg havde taget en anden og mere sund udvej.

   Vil du kunne få laser betalt af dem, hvis de sagde du skulle have det? Laser er nemlig dyrt. Nu kender jeg desværre ikke så meget til rosacea og ved heller ikke hvordan man præcist behandler det, men jeg vil altid prioritere behandlinger frem for dyre produkter. Jeg kommer personligt længst på den måde ❤️

 2. Det er en autoimmun sygdom. De små blodkar i underhuden springer og dem angriber kroppen så fejlagtigt, hvilket giver voldsom rødme, små bumseagtige pusler, tør og sart hud og så svier det helt åndssvagt, fordi huden nærmest er som et åbent sår. Og det hele foregår altså i hovedet😔
  Det går ret hurtigt, efter jeg er stoppet en kur, går der ca 3-4 uger før et nyt udbrud starter. Og det tager så ca 4-5 uger, før der er effekt af pillerne og huden falder til ro igen. Ydermere er jeg det sidste års tid begyndt at reagere dårligt på pillerne, jeg får bivirkninger, så nu prøver jeg en sidste gang, at tage til hudlæge for at se, om de vil give laser. Der er bare 4-6 mdr ventetid. (Man kan roligt sige, at det her er skruen uden ende, af pillekure, udbrud og lange ventetider)
  Laserbehandling er gratis ved en hudlæge, når der er en medicinsk årsag til behandlingen.
  Og så må jeg igang med at undersøge nærmere, hvilke muligheder der vil være for mig hos en kosmetolog. Jeg mener det koster omkring 12-1400,- pr laserbehandling, men hvor mange der skal til, sammen med målrettede ansigtsbehandlinger til ca 7-900,-ved man ikke, før man er igang og så bliver det bare rigtig mange penge. Og jeg har virkelig svært ved at skulle bruge så mange penge på mig selv .
  Undskyld den laaange smøre..

  1. Du skal slet ikke undskylde. Forstår godt det fylder rigtig meget hos dig. Det er da også noget af en omgang du har været igennem 😥 Forstår slet ikke hvorfor de ikke giver dig laserbehandlinger, når de kan se det andet ikke virker? Bor du i Aarhus? Jeg skulle også 6 måneder dengang, men her i København var der ingen ventetid. Meget mystisk.

   Jeg vil altid (også) anbefale en konsultation hos en hudklinik, da du derved får en fornemmelse for om de kan gøre noget for dig inden du kaster penge efter behandlingerne. Nu ved jeg ikke hvor du bor, så hvis det ikke er i København kender jeg desværre ikke så meget til hvad der er godt.

 3. Jeg synes heldigvis ikke, at min hud er blevet mere skadet af pillerne, men jeg har heller ikke rigtigt noget sammenlignings grundlag længere.. Jeg bor i Viborg😊 men har kigget på Skinsense i Herning, som vist er startet op af to hudlæger og har fået gode ord med på vejen af Anette, som skriver på Beautyspace -og det tager jeg for gode varer. Jeg er med jævne mellemrum i Roskilde, da jeg har famile der, så jeg kigger også lidt med, hvad der på de kanter, da jeg efterhånden er træt af den evige pillekur.
  Jeg skal bare lige retfærdiggøre overfor mig selv, at det er pengene værd -og helt ærligt, så tror jeg det går lige op i sidste ende, om jeg betaler for piller nonstop i flere år, eller behandlinger nogle gange og det så kan “holde” i længere tid, inden en ny omgang behandlinger bliver nødvendig.. jeg skal helt sikkert have det undersøgt nærmere😊