Søndagsbekendelser

^ Favoritøjeblikket for tiden. Fastelavnsboller, te og Vikings..

Glædelig søndag. Er I indenfor i tørvejr? Snestormen kom virkelig bag på mig i dag. Jeg har ellers tilbragt det meste af min søndag på Papirøen, hvor jeg havde en stand til Tradono Market. Lige pludselig begyndte det bare at sne helt vildt kombineret med et sindsygt blæsevejr. Folk var helt gennemblødte og jeg frygtede tanken om at skulle hjem i det igen.

HELDIGVIS kunne jeg overtale Rasmus og Sylvester til at komme forbi efter svømning for at hjælpe mig hjem og salget gik tilmed overraskende godt. Jeg har nærmest ikke mere at sælge (jo, de her i str. 40, hvis nogle er interesserede. Jeg sælger dem til kun 400 kr. + eventuel porto).

Udover et godt tøjsalg, har vi brugt weekenden på at slappe af. Faktisk så meget at jeg ikke åbnede computeren en eneste gang i går. Udover et fantastisk morgen yogahold, spiste vi hindbærsnitter og så Melodi Granprix (som forresten var latterligt ringe). En perfekt lørdag, hvis du spørger mig. Nu er jeg til gengæld også klar til en ny uge. Med lægebesøg, hyggelige kaffeaftaler, en masse arbejde og gravidyoga. Er I klar til den kommende uge?

1. I morgen har jeg mit sidste lægebesøg i denne graviditet. Jeg er netop gået ind i uge 33 i dag.. Jeg begriber ikke hvor hurtigt tiden efterhånden går. Jeg føler nærmest det er en uge siden jeg var til lægen i uge 6. Det er sandt, når folk siger det går hurtigere anden gang.

2. Alligevel fanger jeg mig i at være utålmodig, hvilket jeg ellers burde have lært er unødvendigt. Hun kommer når hun kommer. Ikke før eller efter. Dét at man ikke har kontrol eller ved det præcise tidspunkt, er jo netop det smukke i det her. Jeg skal bare lære at nyde processen og uvisheden.

3. Tusind tak for alle jeres kommentarer her på bloggen og på Instagram til det her blogindlæg. Jeg var ellers nervøs for, at det virkede fuldstændig ligegyldigt, men det virker som om I er flere, der har børn som er lige sådan eller ligesom mig fik en lille åbenbaring. Børn er jo som regel ganske inspirerende og kloge.

4. Jeg solgte for 4.800 kr. til tøjmarkedet i dag. Ja, sgu! At jeg så også brugte 240 kr. på transport via Green Mobility, 65 kr. på kaffe og pandekage med Nutella samt 205 kr. på pizza som undskyldning til Sylvester, fordi han skulle gå 1,5 km. i snestorm for at transportere mig hjem, er en anden sag.

5. Endnu et flystyrt og denne gang i Rusland. Det virker som evigheder siden sidst, men hver gang der sker et tragisk flyuheld, intensiveres min flyskræk. Det gik ellers lige så godt… Det er nu meget rart vi ikke har rejser med fly planlagt de næste mange måneder. Og, ja.. Jeg ved godt min frygt er irrationel og der er større sandsynlighed for at vinde i lotto, men jeg hader det alligevel.

6. Er det mig eller bliver Melodi Granprix bare dårligere for hvert år der går? Alt var galt i går. Sangene, lyden, de to værter og deres outfits, de “sjove” indslag etc. Altså det er jo meget skægt at se fordi man krummer tæer, men helt ærligt.. Vi er så gode til at producere tv-serier og film, så hvorfor kan vi ikke finde ud af det med liveshows?

7. Jeg har SÅ meget lyst til at købe den her nederdel og de her (reklamelinks). Jeg må IKKE. Behovet kommer fordi jeg har solgt så meget ud i dag, at jeg nærmest føler mit skab kalder på noget nyt og forårsagtigt. Ret farligt…

8. Rejser alle ikke bare væk for tiden? Jeg nævner i flæng; Thailand, Maldiverne, USA og Australien. Jamen, så sidder jeg da bare herhjemme i frostgrader i København (som altså også kan et eller andet…)

9. Jeg føler efterhånden også jeg er den eneste, der ikke har spist croissanter eller kardemommesnurrer fra Juno The Bakery. Det kommer nok heller ikke til at ske. Jeg bor for langt væk og gider ikke stå i kø i en halv time for bagværk til overpris. Who am I kidding.. Hvis jeg boede tæt på vil jeg sikkert stå der hver dag.

10. Okay, jeg har aldrig set Nybyggerne før, men er tilfældigvis faldet over den nye sæson og det TV-program er jo genialt Ser I det? Nu drømmer jeg om at melde Rasmus og jeg til det selvom vi hverken har tiden med små børn eller de kreative kompetencer til at kvalificere os. Rasmus har håndværket, men jeg vil få sved på panden af at finde på alle de originale løsninger. Det er jo sindsygt, hvor hurtigt de får bygget tingene. Jeg er mere en “jeg kigger lige på Pinterest først og vi skal også huske kagepauser” type..

Har I nogle bekendelser I vil dele med mig?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

  1. Din nr 9 på listen er genial. Hipen er jo for sindsyg over alle bagerier der åbenbart skulle lave croissanter ud over det sædvanlige 🙂 Jeg elsker i øvrigt at læse med på dine søndagsbekendelser og har læst med hos dig siden du var gravid med Sylvester. Sjovt ikke. Nu har jeg selv lige taget springet og startet med at skrive på mit eget domæne. Det kunne være hyggeligt hvis du kiggede forbi 😉

    1. Ja, det er rimelig hypet. Nu er jeg heller ikke croissantelskeren over dem alle. Jeg spiser dem meget sjældent og er fuldstændig ligeglad om de er fra et dyrt bageri eller 7/11. Til gengæld gad jeg godt prøve deres kardedommesnurrer, men det bliver ikke så længe der er så lang kø. Det har jeg slet ikke tid til 🙈

      Hvor hyggeligt ❤️ Jeg kigger straks forbi!

    1. Det er der nemlig – super smart 😊 Det er fra Apples eget mærke og kostede vidst omkring 1.500 kr.