10 planer og ønsker for marts

Selvom det ikke helt føles som forår endnu, og man mest af alt har lyst til at blive indenfor i varmen, så er den altså god nok. Marts er her og det er sådan set officielt forår. I hvert fald hvis man følger månedsopdelingen. Jeg er nok ekstra opmærksom, da jeg tæller dagene. Tiden går heldigvis stadigvæk stærkt, men jeg begynder at længes lidt efter april..

Heldigvis byder marts også på en masse rare stunder. Dog er tempoet sat markant ned. Jeg har haft nogle lange dage på det seneste og det duer bare ikke, når jeg samtidigt er højgravid, men det burde jeg vel også snart have lært?

I marts skal jeg nemlig..

1. Starte til fødselsforberedelse med fokus på yogaens fordele og meditation. Det handler primært om hvordan man finder ro i den oplevelse man står overfor og hvordan jeg aktivt kan arbejde med min krop i stedet for imod. Jeg glæder mig rigtig meget til det, da jeg jo allerede elsker alt hvad der har med yoga og afslapning at gøre. Jeg tænker i alle tilfælde det kun bliver en fordel til fødslen.

2. Have min første omgang akupunktur i graviditeten. Jeg gik regelmæssigt til akupunktur for nogle år tilbage, men havde lidt glemt det igen. Nu døjer jeg så med nogle smerter i iskiasnerven, som jeg håber akupunktur kan hjælpe mod. Fra uge 37 kan vi endda begynde med modnende akupunktur, som jeg også glæder mig til. Især i kombination med zoneterapi, som jeg jo storelsker.

3. Sige farvel til Rasmus, der tager til Irland hele næste uge. Så er det bare Sylvester og mig herhjemme, hvilket også bliver helt vildt hyggeligt. Jeg satser ikke på at gå i fødsel flere uger før, og derfor kan jeg også med ro i maven sende ham afsted.

4. Spise brunch på Nimb Brasserie, som altså er den ultimative luksusoplevelse. Det er noget jeg prioriterer ret sjældent, men nu skulle det være, da hun jo snart kommer til verden. Sylvester er hos min gudmor imens, og jeg glæder mig til nogle timer med min mand og verdens bedste brunch.

5. Have styr på de barselsdagpenge. I kan læse mere om mine planer under barsel her og hvordan jeg tænker at strukturere det hele. Desværre er det ikke specielt nemt, når man er selvstændig. Generelt set bliver alt besværliggjort, når man ikke vælger standardløsningen og det stresser mig lidt, men mon ikke vi finder ud af det?

6. Lytte til en masse musik, læse den bunke blade der venter på mig og (gen)læse Canas bog “40 uger efter”. Generelt skal stikket trækkes og jeg skal ned i gear.

7. Forbi hende her, der altså laver de bedste og mest effektive ansigtsbehandlinger. Mine ar efter efterårets udbrud er nærmest væk og jeg har kun været der to gange indtil nu. Hun åbner forresten også snart op for gravidmassage og efterfødselsmassage, hvis man har brug for det. Kæmpe anbefaling herfra.

8. Pakke hospitalstasken og lave en video til jer med det jeg har pakket. Derudover skal jeg have filmet en lejlighedstour. Af en eller anden grund har jeg aldrig fået det gjort og jeg elsker ellers når andre gør det.

9. Skambruge denne nye kjole fra Gina Tricot, som jeg købte i torsdags. Den passer allerede nu og jeg kommer til at bruge den hele foråret. Hvor fin er den ikke lige? Det bedste af det hele er, at den nærmest intet koster (reklamelink).

10. Måske endda opleve en fødsel? Jeg satser ikke på det, da det vil betyde jeg skulle føde i uge 39, men det kan jo ske.. Jeg vil i hvert fald ikke blive ked af det, hvis hun kom lige omkring slut marts.. Hvornår fødte I? Før tid eller over termin?

Hvad har I af planer for den kommende måned?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

    1. Hvor hyggeligt! Nyder du det? ❤️ Og så håber jeg lige jeg er lige så heldig som dig, og føde deromkring 👶🏻

  1. Elsker disse indlæg 😀 Jeg fødte hhv otte dage og fire dage før termin. Det passede mig meget godt;-)