Min sidste konsultation hos Maven og Mig

Maven og mig

Først og fremmest. Fedt I er så MANGE, der allerede har gjort brug af det her tip. Jeg vil blot informere jer om, at hvis I også vil gøre brug af tilbudet, har I til i aften kl. 24. Jeg har selv gjort brug af det og skal nok få vist det frem, når jeg modtager det.. I får tippet her

Hvem havde lige troet jeg vil gennemføre? Altså jeg havde et håb, og jeg kæmpede alt hvad jeg kunne, men jeg havde måske alligevel ikke turde håbe på jeg her i uge 37 havde stået med det resultat, jeg har opnået.

Jeg har nemlig haft min sidste konsultation hos Maven og Mig i graviditeten. De af jer, der har fulgt med på sidelinjen, ved, at jeg tidligere har døjet med delte mavemuskler. Både imellem mine to graviditeter og så igen, da jeg blev gravid med vores pige. Det er ganske normalt, men fordi jeg ved hvordan det kan ende bagefter, vil jeg komme det i forekøbet og dermed begynde træningen og vedligeholdelsen under graviditeten.

Maven og mig

Det er jeg så glad for jeg gjorde nu. Jeg har nemlig formået at holde mine mavemuskler lukkede undervejs – til trods for jeg er over en meter i omkreds nu. Mit core er stærkt, jeg har god kontrol over mine mavemuskler og bækkenbund og generelt meget lidt svaj i ryggen til trods for jeg har en badebold hængende fortil. Ydermere sidder min mave højt, hvilket bl.a. skyldes mine mavemuskler støtter baby godt. Hvis den hænger langt nede, kan det være et tegn på man har delte mavemuskler og altså får sværere ved at få sin mave igen bagefter.

Læs også:
I tvivl om dine mavemuskler efter graviditet? Så læs med her
10 tegn på fødslen er ved at nærme sig
Se mine delte mavemuskler efter første graviditet

Det har dog aldrig været af udseendesmæssige årsager, jeg har taget det her valg. Jeg har primært gjort det for at få en bedre fødsel, da jeg kan bruge mine mavemuskler aktivt modsat sidste gang. Derudover har det givet mig mere bevægelighed og nedsat smerter i min lænd.

Maven og mig

Sidst men ikke mindst talte vi til den afsluttende konsultation om den kommende fødsel og tiden bagefter. Jeg skal helt klart ind forbi Maven og Mig igen, når hende den lille tillader det, men indtil da er det på eget ansvar herhjemme. Der er nemlig forskel på om man får en ukompliceret fødsel eller eksempelvis kejsersnit i forhold til genoptræningen. Jeg håber på det første af flere grunde.

Jeg har været til sidste konsultation hos Maven og Mig. Sådan er det gået..

Nu har I fulgt med under hele graviditeten og jeg håber jeg har fået vist, at man altså sagtens kan bibeholde sine mavemuskler til trods for en voksende babebold. Derudover håber jeg også I er klar til at følge med, når jeg skal vedligeholde og genoptræne efter de 9 måneder. Det skal nok gå fint i og med jeg har gjort meget af arbejdet allerede, men derfor bliver det måske alligevel noget andet, når man også har en lille baby og nemt glemmer sig selv.

Til de af jer, der er nysgerrige på om I mon har delte mavemuskler, holder Maven og Mig et gratis infomøde i København den 7. april kl. 13.30, hvor man også kan få tjekket sine mavemuskler. Man må gerne have babyer med. Hvis I skal med, er det først til mølle. Tilmeldingen foregår HER.

Jeg kan forstå på flere af jer I også har været igang? Både under graviditeten og bagefter. Hvordan er det gået? 

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar